Blog

Wat te doen tegen kalkuitbloei / kalkuitslag op een betonschutting?

Kalkuitbloei, ook wel kalkuitslag genoemd, komt regelmatig voor bij producten zoals bijvoorbeeld de betonschutting. Heeft u een schutting met betonpalen en betonnen onderplaten? Dan zit het er dik in dat ook uw beton ‘last’ heeft van kalkuitbloei. Maar wat is dit precies en wat kan hier eventueel tegen gedaan worden? U leest het hier!

Lees meer

De voordelen van een shutter in uw overkapping

Misschien dat het u is opgevallen, misschien ook niet. De afgelopen tijd kiezen steeds meer mensen ervoor om een shutter te verwerken in de wand van hun overkapping. Waarom mensen dit doen? Daar zijn wij ingedoken en schreven er meer over in deze blog.

Lees meer

Hoe Red Class Wood behandelen?

Gaat u aan de slag met een project in de tuin en bent u erg gecharmeerd van de look van Douglas hout? Bent u echter wel voorstander van een ietwat duurzame houtsoort? Dan is het Red Class Wood van Tuinhoutdiscount.nl precies hetgeen waar u naar op zoek bent! Maar hoe dient u deze, vrij nieuwe, houtsoort precies te behandelen? Wij leggen het uit in deze blog.

Lees meer

Welke soorten topgevels zijn er beschikbaar voor kapschuren?

Bent u van plan een kapschuur te gaan realiseren? Dan is één van de onderdelen waar u een keuze in dient te maken het soort topgevel u hierin wilt gaan verwerken. Maar welke topgevels zijn er precies en wat zijn uw mogelijkheden? Onze specialisten hebben alvast enkele opties voor u op een rij gezet.

Lees meer

Inkepen houten paal/staander voor overkapping

Bent u van plan zelf een overkapping (of iets vergelijkbaars) te gaan realiseren? Dan zit het er dik in dat u aan de slag zal moeten met het inkepen van de staanders/palen om het gewenste resultaat te behalen. Hoe u dit precies moet doet en hoe u dit het beste aan kunt vliegen leest u in deze blog.

Lees meer