Hillhout buitenverblijf

Hillhout buitenverblijf
Categorieën
1-15 van 48
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 48
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overkapping of tuinhuis in uw tuin

Bent u opzoek naar een overkapping of tuinhuis voor in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhout Discount bij de juiste webshop. Wij bieden diversen modellen aan van onze leverancier Hillhout welke eenvoudig zijn op te bouwen door de mee geleverde handleiding en de door hun voor gezaagde producten. Zijn de modellen op de webshop toch niet helemaal naar wens kunt u altijd een overkapping zelf samen stellen via de Hillhout configurator!

Belangrijk bij overkappingen 

Wanneer u een tuinhuis wilt gaan plaatsen in uw tuin, moet u met een aantal punten rekening houden. Zo moet de overkapping natuurlijk passen kwa afmeting maar ook moet het passen bij het uiterlijk van uw tuin denk bijvoorbeeld dan aan het model of de kleur van het hout. De kleur van het hout kunt u natuurlijk altijd zelf nog veranderen door dit te behandelen met een beits of olie maar kunnen wij ook voor u laten verzorgen zo wordt uw overkapping dan in kleur gespoten of geïmpregneerd zodat deze perfect in uw tuin past dit scheelt dan weer een hoop werk! Daarnaast is het belangrijk om te weten wat u precies voor ogen heeft met de overkapping. Als u bijvoorbeeld naar buiten wilt kijken terwijl u binnen zit, neem dan een kijkje tussen de ramen. Ook is de deur belangrijk, ten eerste omdat u hier telkens tegenaan kijkt maar ook is het handig om te weten hoe breed de deur moet worden. Zo kunt u eenvoudig met bijvoorbeeld de fiets of motor naar buiten. Tot slot moet u ook goed letten op de eisen die de gemeente stelt aan de hoogte bij het plaatsen van een overkapping.

Verschillende soorten en variaties

Twijfelt u nog over het model overkapping die u wilt bestellen? Binnen het assortiment zijn er diversen overkappingen, zo kunt u kiezen tussen een veranda of een plat dak overkapping maar ook bieden wij kapschuren en zadeldaken aan. Deze types bestaan weer uit verschillende modellen zodat er verschillende opties zijn! Al deze modellen kunt u volledig zelf samen stellen zo kunt u verschillende keuzes maken met de indeling maar ook kunt u de wanden, dakbedekking, ramen en deuren zelf selecteren hierdoor kunt u de overkapping helemaal naar wens maken.

Welke materialen kunt u kiezen voor de constructie?

Bij het kiezen van een hillhout overkapping kunt u ook een keuze maken in het materiaal gebruik zo kunt u de constructie laten uit voeren in douglas of vuren hout. Wilt u toch lieveren het hout een kleur geven en extra beschermen is dit ook mogelijk. De douglas constructie kunt u in de volgende behadelingen bestellen: kleurloos geimpregneerd, groen geimpregneerd en transparant gespoten. Kiest u toch voor vuren hout kan u deze ook laten behandelen door Hillhout de behandelingen die hun aanbieden zijn kleurloos geimpregneerd, groen geimpregneerd, wit gespoten, lichtgrijs gespoten en antraciet gespoten. 

Maatwerk overkappingen

Komt u niet uit met de standaard maten in de configurator kunt u altijd een maatwerk aanvraag doen bij ons. Wij zullen dan samen met u en de leverancier gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn om toch u droom tuinhuis te realiseren. Graag vragen wij u dan om met ons in contact te komen telefonisch of via ons contactformulier.

Montage van uw tuinhuis

Heeft u hulp nodig bij het monteren van de overkapping in uw tuin? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van de THD Montageservice. Er wordt dan speciaal voor u gezocht naar een geschikte partij die uw aankoop snel en vakkundig opbouwt. Profiteer daarom van deze service. Wilt u hier meer informatie of advies over? Neem dan contact met ons op.

Met een gerust hart een overkapping kopen

Naast dat wij u willen voorzien met een goede dienstverlening en een goede service, willen wij u ook een scherpe prijs aanbieden. En dat doen we! De naam Tuinhoutdiscount.nl zegt het eigenlijk al, wij bieden tuinhout aan tegen scherpe prijzen. Wilt u een offerte op maat voor een overkapping? Dan proberen wij deze zo snel mogelijk na uw aanvraag aan te bieden.

Overkappingen écht beleven bij Tuinhoutdiscount.nl

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de ervaring die een tuinhuis met zich mee brengt hebben wij voor u de mogelijkheid om een aantal modellen te bekijken in onze vernieuwde showroom. Op onze beneden verdieping vindt u meerdere kapschuren en op onze bovenverdieping vindt u meerder plat dak overkappingen. Wij hebben deze zo veel mogelijk voor u aangekleed met tuinmeubels en accessoires om een zo compleet mogelijk beeld voor u mogelijk te maken. Met diverse modellen en uitvoeringen kunnen wij u vrijwel alle mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen laten zien. Benieuwd hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen? Kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. De koffie staat voor u klaar.

Overkappingen met advies op maat

Naast de mogelijkheid om verschillende modellen te bekijken en te beleven in onze nieuwe showroom is het ook mogelijk om advies op maat te krijgen van onze specialisten. Overkapping kopen? Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar om u advies te geven en om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Kom dan langs of neem contact met ons op.