Trellisschermen

Bent u op zoek naar trellisschermen om uw tuin helemaal mee af te maken? Dan bent u bij Tuinhout Discount helemaal aan het juiste adres. Bij deze online houthandel vindt u een ruim assortiment trellis in allerlei soorten en maten. Op deze manier creëert u de perfecte tuinafscheiding , waarbij voorbijgangers niet zomaar in uw tuin kunnen kijken. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u nog vragen of wilt u de producten liever van dichtbij bekijken? Bezoek dan de showroom of neem contact op.

1-15 van 57
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 57
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de belangrijkste zaken bij het kopen van een trellis?

Wanneer u van plan bent om trellissen in uw achtertuin te plaatsen, zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten.

  • Houtsoort of materiaalsoort : De mate van duurzaamheid is bij iedere houtsoort verschillend. Er wordt aangeraden om te kiezen voor een duurzame houtsoort die bestand is tegen vocht, insecten en verrotting zoals de trellis hardhout.
  • Stijl: Bepaal van te voren wat voor stijl en sfeer u wilt gaan creëren in uw tuin. Een scherm van composiet met een rechte trellis brengt immers een heel andere boodschap over dan een scherm met diagonale trellis.
  • Stijl: Verankering en stabiliteit: Zorg ervoor dat de trellisschermen stevig in de grond verankerd zijn. Zo voorkomt u dat de tuinafscheiding om zal vallen bij hevige weersomstandigheden. Voor een harde ondergrond zijn betonplatengeschikt, terwijl houten palen juist voor een zachte ondergrond het beste gebruikt kunnen worden voor de verankering.
  • Onderhoudsgemak: Overweeg hoe gemakkelijk het is om de trellisschermen te onderhouden. Kies voor een afwerking die het hout beschermt en waarbij het onderhoud weinig inspanning kost. Dit helpt de schermen er langer goed uit te zien en verlengt hun levensduur.
  • Klimplanten en ondersteuning: Wanneer u klimplanten wilt laten groeien op uw tuinschermen is het belangrijk om te letten op welke richting de planten groeien en of er voldoende ruimte is voor de planten om te groeien.

Trellis in alle soorten en maten

Bent u benieuwd uit hoeveel soorten trellisschermen u kunt kiezen? Bij Tuinhout Discount kunt u profiteren van een ruim assortiment aan tuinhout waar ook dit type tuinafscheiding onder valt.

  • Hardhouten trellisschermen: Wanneer u kiest voor dit type trellisschermen gaat u voor ultieme duurzaamheid. Hardhout gaat namelijk gemiddeld 25 jaar mee. Zelfs als u het hout diep in de grond heeft zitten, zal het product lang mee gaan.
  • Trellis van Douglas hout: Een groot voordeel aan Douglas trellisschermen is dat het een mooie warme kleur heeft. Daarnaast is Douglas hout relatief betaalbaar in vergelijking met andere houtsoorten.
  • Betonijzer trellisschermen: Bent u juist op zoek naar een extra stevige tuinafscheiding dan zijn de trellischermen van betonijzer de perfecte keuze. Naast dat dit type tuinscherm stevig is, heeft het ook een moderne uitstraling en heeft u er bijna geen onderhoud aan.
  • Trellisschermen van grenen hout: Dit type tuinschermen is gemakkelijk te bewerken. Dit komt mede doordat grenen trellisschermen licht van gewicht zijn. Verder zijn deze trellisschermen redelijk betaalbaar.
  • Vuren trellisschermen: Wanneer u op zoek bent naar een lichte kleur voor uw tuinafscheiding dan zijn vuren trellisschermen een echte aanrader. Doordat het een lichte kleur heeft, is het ook gemakkelijker om hier overheen te verven wanneer u liever een andere kleur wilt.

Trellisschermen kopen bij Tuinhout Discount

Gaat u hout kopen speciaal voor uw trellis? Bij Tuinhout Discount geniet u van een uitgebreid aanbod aan trellisschermen. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u uw bestelling moet monteren. U kunt namelijk de THD Montageservice raadplegen, waarbij er voor u wordt gezocht naar een geschikte partner die snel en vakkundig de trellischermen in elkaar zet. Voor meer vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice.