Trellisschermen

Bent u op zoek naar trellisschermen om uw tuin helemaal mee af te maken? Wilt u een tuinafscheiding creëren, maar niet het gehele zicht blokkeren? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment trellis in allerlei soorten, maten en materiaalsoorten hebben wij voor ieder wat wils. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u nog vragen of wilt u de producten liever eerst even in het echt zien? Geen enkel probleem. Neem contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-15 van 55
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 55
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trellisscherm kopen, hoe doe ik dat?

Het is uiteraard niet eenvoudig om een trellisscherm via internet aan te schaffen, u moet immers alles baseren op een plaatje. Om deze reden hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl een overdekte showroom van ruim 1100m2 waar u de producten eens rustig op uw gemak kunt bekijken en gebruiken. Wilt u ze toch liever snel en makkelijk online bestellen? Dan raden wij u aan om rekening te houden met de volgende punten;

  • Houtsoort of materiaalsoort. Wij bieden trellisschermen in vele soorten hout en andere materialen. Echter kleeft er aan elke houtsoort uiteraard wel een duurzaamheid en verwachte levensduur. Een trellis hardhout heeft bijvoorbeeld van alle houtsoorten de langst verwachte levensduur. Meer over deze levensduur en duurzaamheid leest u overigens hier.
  • Stijl. Bepaal van te voren wat voor stijl en sfeer u wilt gaan creëren in uw tuin. Een scherm van composiet met een rechte trellis brengt immers een heel andere boodschap over dan een scherm met diagonale trellis.

Grote voorraad en snelle levering

Wij kunnen de door u bestelde trellisschermen eenvoudig en snel bij u aan huis leveren. Hiervoor hebben wij voor onze eigen regio eigen vrachtwagens rijden en voor de rest van Nederland en België werken wij met een transportbedrijf. Door deze manier van werken kunnen wij elke regio van ons land twee keer per week bedienen. Dit gecombineerd met een grote voorraad aan trellis hout zorgt ervoor dat wij vaak al snel kunnen leveren. Bent u benieuwd of wilt u zeker weten dat de producten die u wilt gaan bestellen op voorraad zijn in ons magazijn in Ter Aar? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Trellis in alle soorten en maten

Uiteraard hebben wij een groot assortiment voor u samengesteld zodat u eens lekker kan gaan zoeken en kiezen wat u het mooiste vind. Lekker veel vergelijkingsmateriaal dus! Om het u wat overzichtelijker te maken hebben wij voor u de soorten trellis schermen die wij aanbieden in categorieën gezet;

Producten zien, voelen en ruiken

WIj begrijpen dat online kopen van producten soms spannend is en niet altijd even duidelijk hoeft te zijn. Ook is het logisch dat u eigenlijk eerst wilt weten en zien wat u koopt. Om onze klanten hierin tegemoet te komen hebben wij een compleet overdekte showroom gerealiseerd met daarin honderden producten. De showroom bevindt zich in hetzelfde pand als ons magazijn, waardoor wij u vaak vele producten kunnen laten zien, voelen en ruiken in het echt. Kom eens gezellig langs in onze showroom in Ter Aar!