Vurenhout

Op zoek naar geschikt Vurenhout om uw tuin mee in te richten? Bestel het eenvoudig online bij dé specialist in tuinhout en profiteer van een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Met een breed assortiment en snelle bezorgservice maakt Tuinhoutdiscount.nl het zo eenvoudig mogelijk om online uw Vurenhout te bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment Vurenhout en maak gebruik van onze snelle bezorgservice en verschillende montagemogelijkheden. Heeft u vragen over het Vurenhout of komt u het graag eerst eens in het echt bekijken alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem! Tuinhoutdiscount.nl beschikt namelijk over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met één van onze specialisten.

1-15 van 19
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 19
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Populair Vurenhout

Vurenhout is een populaire houtsoort omdat het voordelig en gemakkelijk te verwerken is. Het wordt door de specifieke eigenschappen veel gebruikt als constructiehout. Goedkoop Vurenhout is ook uitstekend te gebruiken voor andere toepassingen zoals tuinkasten voor verschillende tuinspullen en bijvoorbeeld schommels. Zoals aangegeven is Vurenhout vooral zo populair door haar prijs-kwaliteitverhouding. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij gespecialiseerd in goedkoop Vurenhout. Heeft u vragen of krijgt u graag eens vrijblijvend advies van één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact op of kom langs in onze showroom.

Ons assortiment Vurenhout

Wij verkopen zowel onbehandeld vurenhout als geïmpregneerd vurenhout. Daarnaast hebben wij in ons assortiment enkele kant en klare toepassingen voor in uw tuin. Vurenhout komt zowel uit Midden-Europa als uit Scandinavië. Beiden met andere eigenschappen. Het Vurenhout dat wij gebruiken is één van de best verkrijgbare houtsoorten uit Scandinavië. Het hout groeit langzaam waardoor het duurzamer is dan Midden-Europees Vurenhout. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij goedkoop Vurenhout in verschillende vormen en maten en uiteraard voor verschillende toepassingen. Een greep uit onze Vuren producten zijn bijvoorbeeld;

Eigenschappen van Vurenhout

Elke houtsoort heeft haar eigen kwaliteiten en eigenschappen. Net zoals dat mensen en dieren verschillen is dit bij bomen precies hetzelfde. De ene houtsoort is sterker dan de andere. Zo is bijvoorbeeld Hardhout sterker dan Vuren. Benieuwd wat de Vurenhout eigenschappen precies zijn? Wij lichten alles wat u moet weten over vurenhout graag toe.

Bewerking

Vurenhout is een houtsoort die zich super gemakkelijk laat bewerken, doordat het enerzijds erg sterk is en anderzijds heerlijk licht is van gewicht. Het hout laat zich gemakkelijk zagen en schaven en u kunt prima aan de slag met schroeven en spijkers. Liever lijmen? Ook geen enkel probleem.

Behandelen

De houtsoort is uitstekend te gebruiken voor buitentoepassingen. Let er wel op dat het hout wat u voor buiten gebruikt behandeld is. Dit voorkomt namelijk aanslag door weersomstandigheden, schimmels en insecten. Ook gaat het behandeld hout langer mee. Wij verkopen geïmpregneerd Vurenhout. Dit hout heeft al een laag waardoor het hout beschermd is. Heeft u gekozen voor onbehandeld vurenhout? Dan kunt u bij onze webshop terecht voor olie en beits om het hout zelf te behandelen. Een echte aanrader om hiervoor te gebruiken is de HK-Lazuur van het merk Remmers. Volop mogelijkheden dus voor in uw tuin. 

Goedkoop Vurenhout bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij gespecialiseerd in goedkoop Vurenhout. Wij kunnen het hout voor een extra scherpe prijs aanbieden omdat wij het hout weghalen bij de bron. Geen onnodige tussenpartijen die de prijs voor u alleen maar opdrijven. Gaat u Vurenhout bestellen? Dan is Tuinhoutdiscount.nl de juiste plek om dit te doen. Met jarenlange ervaring in het tuinhout is Tuinhoutdiscount.nl dé specialist op dit gebied. Heeft u vragen over Vurenhout kopen of over andere houtsoorten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u altijd graag compleet vrijblijvend verder.