Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
232  reviews

Vurenhout

Op zoek naar het geschikte Vurenhout om uw tuin mee in te richten? Bestel het eenvoudig online bij dé specialist in hout en profiteer van een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Met een breed assortiment en snelle bezorgservice maken we het zo eenvoudig mogelijk om online uw vurenhout te bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment vurenhout en maak gebruik van onze snelle bezorgservice en verschillende montagemogelijkheden.

9 Items
per pagina
Aflopend sorteren
9 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Populair vurenhout

Vurenhout is een populaire houtsoort omdat het voordelig en gemakkelijk te verwerken is. Het wordt door de specifieke eigenschappen veel gebruikt als constructiehout. Vurenhout is ook uitstekend te gebruiken voor andere toepassingen zoals opbergkasten voor tuinspullen en schommels.

Ons assortiment vurenhout

Wij verkopen zowel onbehandeld vurenhout als geïmpregneerd vurenhout. Daarnaast hebben wij in ons assortiment enkele kant en klare toepassingen voor in uw tuin. Denk hierbij aan handige opbergkasten voor uw tuinspullen of een schommelrek. Kiest u voor extra luxe en optimale ontspanning in uw tuin? Dan kunt u bij ons zelfs slagen voor een heerlijke hottub. Vurenhout komt zowel uit Midden Europa als uit Scandinavië, beide met andere eigenschappen. Het vurenhout dat wij gebruiken is een van de best verkrijgbare uit Scandinavië. Het hout groeit langzaam waardoor het duurzamer is dan Midden-Europees vurenhout.

Bewerken en verwerken van vurenhout

Vurenhout is een houtsoort dat super gemakkelijk te bewerken is doordat het enerzijds erg sterk is en anderzijds heerlijk licht van gewicht. Het hout laat zich gemakkelijk zagen en schaven en u kunt prima aan de slag met schroeven en spijkers. Liever lijmen? Ook geen enkel probleem. Het is uitstekend te gebruiken voor buitentoepassingen. Let er wel op dat het hout wat u voor buiten gebruikt behandeld is. Dit voorkomt namelijk aanslag door weersomstandigheden, schimmels en insecten. Ook gaat het behandeld hout langer mee. Wij verkopen geïmpregneerd vurenhout. Dit hout heeft al een laag waardoor het hout beschermd is. Heeft u gekozen voor onbehandeld vurenhout dan kunt u bij onze webshop terecht voor olie en beits om het hout zelf te behandelen. Volop mogelijkheden dus voor in uw tuin. Wilt u meer weten over ons geïmpregneerd hout of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we vertellen u graag meer.