Hardhout paal

Tuinhoutdiscount.nl is leverancier van hardhouten palen van kwaliteit houtsoorten, zoals Bangkirai. De prijzen zijn klein, zodat iedereen een mooi hardhouten product kan samenstellen. Hardhouten tuinpalen hebben een natuurlijke uitstraling, zijn duurzaam en gaan jaren mee. Daarom worden ze onder andere vaak gebruikt voor een schutting, schuur of speeltoestel. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u vragen over onze producten of bekijkt u de producten liever eerst even in het echt alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem. Neem contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-12 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Hardhout palen: fijnbezaagd of geschaafd

In ons assortiment vindt u hardhouten palen van goedkoop hardhout die fijnbezaagd of geschaafd bewerkt zijn. Wij adviseren u graag over de hardhout palen die u het beste kunt gebruiken.

Hardhouten palen bekijken in onze showroom

Sinds begin 2017 hebben wij bij Tuinhout Discount een complete showroom ingericht met daarin veel van de producten die wij onze klanten aanbieden. In onze nieuwe showroom staan kapschuren, tuinhuisjes, overkappingen en tuinschermen, maar ook onze hardhout palen worden samen met onze andere tuinpalen en ander tuinhout gepresenteerd. Bent u dus nog niet zeker van uw aankoop? Kom gerust eerst even bij ons langs in de showroom. Niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wel graag advies van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een ander soort tuinpalen?

Het kan zijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen via Google, maar eigenlijk ergens anders naar op zoek was. Of dat u gewoon even aan het rondkijken was in ons assortiment. Wij bieden natuurlijk niet alleen hardhouten palen aan. Wij hebben namelijk meerdere soorten tuinpalen in ons assortiment. Wij hebben onder andere; 

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan zes dagen per week voor u klaar.

Houten palen snel bij u in huis

Wilt u snel aan de slag in uw tuin en heeft u uw nieuwe palen zo snel mogelijk nodig? Geen enkel probleem! Wij hebben een grote voorraad palen in ons magazijn, dus uw bestelling afhalen kan al snel nadat u deze bij ons heeft ingediend. Ook bezorgen is geen enkel probleem. Voor meer informatie over het laten bezorgen van uw bestelling verwijzen wij u naar de pagina bestelling laten bezorgen.

Hardhout palen met advies op maat

Wilt u advies over de aanschaf van hardhouten palen? Over de beste behandeling van hardhout? Over bevestigingsmaterialen? Of over het plaatsen van uw palen? Wij staan zes dagen per week voor u klaar in onze winkel. Geen tijd om langs te komen in onze winkel? Bel dan gerust met onze klantenservice of vul het contactformulier op de website in.