Geïmpregneerde vlonderplank

Zoekt u een aantal mooie planken voor in de tuin, bijvoorbeeld om een vlonder of een schutting van te maken? Kies dan voor de geïmpregneerde vlonderplanken van Tuinhoutdiscount.nl. Geïmpregneerde planken zijn voorzien van een beschermlaag, die voorkomt dat het hout wegrot. Hierdoor is het veel beter bestand tegen regen en andere weersinvloeden dan onbehandeld hout. Heeft u vragen over onze geïmpregneerde vlonderplanken, gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de producten graag eerst in het echt bekijken? Neem contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Belangrijke zaken bij het aanleggen van een vlonder

Een eerste stap voor het maken van een vlonder is het juiste soort materiaal die u nodig heeft. Het is van belang dat u op de hoogte bent hoe lang het hout van de vlonder mee moet gaan, voordat deze weer vervangen moet worden. Daarnaast is de afwerking van het hout belangrijk. Een plank met groeven zal bijvoorbeeld meer vuil vasthouden en hierdoor gladder worden dan een plank met een gladde afwerking. Verder heeft een dunne plank meer onderregels nodig dan een dikke plank. Ook speelt de ondervloer een rol en hoeveel onkruid er op deze ondervloer groeit. Kortom, veel punten om rekening mee te houden. Binnen Tuinhout Discount worden er dan ook diverse soorten vlonderplanken aangeboden. In het assortiment zijn een groot aantal materialen te vinden, zodat er zeker iets voor u bijzit.

Speciale geïmpregneerde vlonderplanken

Als u een vlonder wilt bouwen, kunt u daarvoor ook de speciale geïmpregneerde vlonderplanken bestellen. Die planken zijn voorzien van een geribbeld oppervlak, waardoor u meer grip op de planken heeft. Dit is vooral prettig bij vochtig weer. Heeft u vragen over het bestellen van geïmpregneerde vlonderplanken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vlonder maken? Deze materialen heb je nodig

Bij het maken van vlonders heeft u meer materiaal nodig dan alleen een aantal vlonderplanken. Zo heeft u naast vlonderplanken ook hardhout balken nodig. Deze balken zijn van nature vrij stevig en hebben een lange levensduur, waarmee dit hout de basis vormt van uw project. Daarnaast heeft u speciale vlonderschroeven nodig die ervoor zorgen dat alles vastgezet kan worden. Een andere goede toevoeging voor het bouwen van een vlonder is beits. Beits is een middel waarmee u een beschermende laag aanbrengt aan het hout, waardoor deze beter beschermd wordt tegen weersinvloeden. Tenslotte is gronddoek iets om rekening mee te houden bij het bouwen. Hiermee houdt u onkruid tegen.

Waarom een vlonder bestellen bij Tuinhout Discount?

Binnen Tuinhout Discount kunt u genieten van de grote voorraad aan vlonderhout. Daarnaast kan er een hoge kwaliteit worden gewaarborgd tegen scherpe tarieven. Verder kan er worden gegarandeerd dat uw bestelling snel bezorgd kan worden door middel van een slim transportnetwerk, waarbij ieder postcodegebied twee keer per week door ons nagegaan kan worden. Wilt u liever niet zelf aan de slag gaan met het leggen van uw tuin? Maak dan gebruik van de THD montageservice. Het materiaal zal dan worden geleverd en een geschikt bedrijf zal de montage verzorgen. Tenslotte kunt u ook de showroom bezoeken wanneer u vlonders van dichtbij wilt bekijken.