Houten garages

Houten garages

Heeft u ruimte over in de tuin en wilt u nu dan toch eindelijk dat stukje extra opbergruimte? Of misschien wilt u wel een goede beschermde opslag voor uw oldtimer? Bij Tuinhoutdiscount.nl is dit allemaal mogelijk. THD biedt een ruim assortiment garages. Voor ieder wat wils!

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Advies op maat voor garages

Bent u van plan om een garage te gaan plaatsen bij uw woning of op een stuk grond? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres! Bij THD lopen verschillende specialisten rond die u een perfect advies op maat kunnen geven. Op deze manier hopen wij uw droom in vervulling te laten gaan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie opstalplek voor uw klassieke auto, op zoek naar een ruimte om te klussen of op zoek naar gewoon wat extra opslagruimte? Wij brengen uw wens in vervulling!

Zien wat er nog meer mogelijk is bij Tuinhoutdiscount.nl?

Sinds het voorjaar van 2017 heeft Tuinhout Discount in Ter Aar een gloednieuwe overdekte showroom gerealiseerd. De overdekte showroom is maar liefst ruim 1100m2! Deze showroom is dus helemaal geschikt om eerst een te komen kijken en praten voordat u iets koopt.

Toch liever een blokhut of kapschuur?

Uiteraard levert Tuinhout Discount niet alleen garages. Wij leveren een breed scala aan producten voor in en rondom de tuin. Zo zou u bij ons terecht kunnen voor tuinhout, maar ook voor blokhutten, kapschuren, tuinmeubels of tuinschermen.

Vragen over garages of andere producten?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er bij u tijdens het bekijken van onze webshop en de daarop zichtbare producten opeens vragen komen opspelen in uw gedachten. Schroom vooral niet om deze aan ons te stellen! Tijdens openingstijden zijn wij altijd aanwezig op de chat, zijn we bereikbaar via de telefoon en u kunt natuurlijk 24/7 contact met ons opnemen. Tot ziens bij Tuinhout Discount!