Houten garages

Houten garages

Tuindeco is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grote merken op het gebied van garages in Nederland. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij officiëel Tuindeco dealer. Dit houdt in dat wij alle producten van Tuindeco kunnen en mogen verkopen. Één van de productgroepen die wij hierin hebben zijn de Tuindeco garages. Bent u op zoek naar een garage? Dan zijn de Tuindeco garages misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Met een grote variatie in stijlen, vormen, maten, behandelingen en uitvoeringen is Tuindeco één van de producent van garages in Nederland en België. Vragen gekregen of nieuwschierig geworden naar de verschillende opties neem dus gerust contact met ons op, kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of vraag compleet vrijblijvend een offerte aan.

15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Garage van het merk Tuindeco

Tuindeco is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grote merken op het gebied van garages in Nederland. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij officiëel Tuindeco dealer. Dit houdt in dat wij alle producten van Tuindeco kunnen en mogen verkopen. Één van de productgroepen die wij hierin hebben zijn de Tuindeco garages. Bent u op zoek naar een garage? Dan zijn de Tuindeco garages misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Met een grote variatie in stijlen, vormen, maten, behandelingen en uitvoeringen is Tuindeco één van de producent van garages in Nederland en België.

Over de houtsoort Vuren

Vurenhout, de meeste mensen herkennen de houtsoort wel. Maar wat is Vurenhout nu eigenlijk? Vuren staat voor het hout dat komt van de fijnspar, een boom uit de dennenfamilie. De bomen komen vooral voor in Noord- en Centraal-Europa en zijn bij de meeste mensen ook wel bekend als de kerstboom. In Nederland is Vurenhout de meest gebruikte houtsoort voor vele verschillende projecten. Waarom? Simpelweg omdat het hout zich eenvoudig laat bewerken en de Vuren planken, balken en palen vaak relatief goedkoper zijn dan andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld Hardhout of Douglas hout. Vuren heeft van zichzelf een licht gele kleur en wordt bij bijvoorbeeld buiten gebruik van zichzelf geelbruin. Om verkleuring tegen te gaan dient de houtsoort snel afgewerkt te worden. Bent u benieuwd naar de duurzaamheid van deze houtsoort? Meer hierover leest u in ons overzicht omtrent de duurzaamheid van de verschillende houtsoorten. Wel zo makkelijk!

Garage behandelen

Bij de meeste garages van Tuindeco is het mogelijk om een behandeling toe te voegen. Sterker nog, bij Tuinhoutdiscount.nl adviseren wij u om het hout te behandelen. Hiermee kunt u immers nóg langer genieten van uw garage. Het kan per garage verschillen welke behandelingen er mogelijk zijn. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij hierin onder andere het impregneren en het spuiten in grondlaag aan. Let er wel op dat het laten behandelen van een garage in veel gevallen kan leiden tot een langere levertijd.

Impregneren van een garage

Zoals aangegeven kan het per garage verschillen of deze behandeld kan worden met een impregnatie. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij impregnering aan in de volgende kleuren: groen, bruin, zilvergrijs, red class en honing geel.

Spuiten in grondlaag

Ook het spuiten in grondlaag is bij de meeste garages mogelijk in verschillende kleuren. Bij Tuinhoutdiscount.nl is dit bijvoorbeeld mogelijk in de kleuren wit, grijs, antraciet en kleurloos. Let wel op dat u de houten delen die in grondlaag zijn gespoten nog wel zelf dient te behandelen.

Dakbedekking toevoegen

Een garage kan natuurlijk niet overleven zonder een goede soort dakbedekking. Om deze reden is het voor u mogelijk om dakbedekking toe te voegen aan uw garage. Het kan per garage verschillen welke mogelijkheden hiervoor zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort dak. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij onder andere dakshingles, dakpanprofielplaten, Easypan of Aquapan aan als dakbedekking.

Het toevoegen van een extra wandlaag

Tussen opties bij de garage van Tuindeco komt u hoogstwaarschijnlijk ook de mogelijkheid tegen om een extra wandlaag aan de garage toe te voegen. Vaak denken mensen dat het hierbij gaat om het realiseren van een dubbele wand in de garage, dit is niet het geval. Wanneer men een extra wandlaag toevoegt aan een garage dan komt er een extra planken laag bovenop de te stapelen wanden van blokhutprofielplanken. Op deze manier verhoogt u dus de garage  met de maat van de blokhutprofielplank.

Advies op maat van dé specialist?

Komt u er niet helemaal uit, gaat u graag eerst eens het gesprek aan of bent u benieuwd of u wellicht elementen over het hoofd ziet? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende specialisten die u maar wat graag helpen bij uw project. Onze passie is tuinhout en wij draaien nergens onze hand voor om. Neem dus gerust contact met ons op, kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of vraag compleet vrijblijvend een offerte aan.