Picknicktafels

Bent u op zoek een groot assortiment picknicktafels waar uw ideale en vooral goedkope picknicktafel tussen staat? Dan bent u nu op het juiste adres. Met een assortiment van tientallen picknicktafels in verschillende soorten, maten en vormen is er bij Tuinhoutdiscount.nl voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld op zoek naar een hardhouten picknicktafel? Geen probleem! Kunt u niet direct vinden wat u zoek of heeft u vragen over een product? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij zitten 6 dagen per week met meerdere specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

1-15 van 21
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 21
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Groot assortiment picknicktafels

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment picknicktafels. Met meerdere merken en leveranciers kunnen wij op deze manier doen aan de meeste wensen en aanvragen. Wij hebben bijvoorbeeld tafels die inklapbaar zijn of picknicktafels voor kinderen. Wij hebben deze producten in verschillende houtsoorten zodat wij elke soort duurzaamheid kunnen voorzien. Zo hebben wij picknicktafels van Hardhout, Douglas en Vurenhout.

Goedkope tuinmeubelen bij Tuinhoutdiscount.nl

Alle tuinmeubels benoemen in opsomming Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij niet alleen producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs in de categorie picknicktafel. Wij hebben namelijk een heel assortiment aan tuinmeubels samengesteld. Zo hebben wij bijvoorbeeld;

Houten picknicktafel kopen?

Bij het aanschaffen en uitzoeken van een picknicktafel raden wij aan om rekening te houden met een aantal punten, namelijk;

  • Bedenk van te voren hoeveel personen er aan de tafel moeten kunnen zitten. Wilt u bijvoorbeeld 6 personen kunnen laten aanschuiven? Dan adviseren wij een tafel van minimaal 180cm. 
  • Bedenk hoelang u wilt dat de tafel meegaat. Een hardhouten picknicktafel gaat bijvoorbeeld het langste mee van alle houtsoorten. 
  • Welk model past het beste in uw tuin of op uw dakterras? Het vierkante, ronde of rechthoekige model? 
  • Het is mooi als uw bestelling ook bij de rest van uw tuin past. Gelukkig kunnen wij ook in alle andere houten tuinproducten voorzien.

Overdekte showroom van 1100m2!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product liever eerst even wil zien alvorens u overgaat tot koop. Gelukkig kunnen wij ook hierin voorzien. In Ter Aar hebben wij een overdekte showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd met daarin meerdere modellen die u aantreft op deze pagina. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Advies op maat

Wilt u een stukje advies op maat voor wat het beste in uw tuin past? Ook hierin kunnen wij u voorzien. Wij hebben 6 dagen per week meerdere specialisten die voor uw klaar staan en u graag verder helpen. Neem dus gerust contact met ons op.