Schaduwdoeken

Zitten in de zon is heerlijk. Soms kan het echter toch wat te warm worden en wordt de behoefte aan een stukje schaduw ook groter. Dan kunt u eenvoudig wat schaduw creëren door een schaduwdoek te plaatsen. Een schaduwdoek is een overkapping die eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden. Zo haalt u het net binnen tijdens de winter, waardoor u er extra lang plezier van heeft.

13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schaduwdoeken bestellen

Schaduwdoeken bestellen doet u via Tuinhout Discount. Tuinhout Discount is dé leverancier van alles wat u helpt om uw tuin nog aangenamer en mooier te maken. Ook voor schaduwdoeken bent u hier aan het juiste adres. Ook alle benodigdheden voor het monteren van het schaduwdoek hebben wij voor u in huis. Kijk voor bijbehorende producten eens bij onze palen en of bevestigingsmaterialen.

Afmetingen en kleuren schaduwdoek

Schaduwnetten zijn leverbaar in diverse kleuren en diverse afmetingen. Kies een exemplaar dat bij u past en plaats meteen uw bestelling. Wij bieden schaduwdoeken in driehoeken en in vierkanten.

Niet het schaduwdoek dat u zoekt?

Bent u op zoek naar een schaduwdoek of schaduwnet, maar ziet u op onze website niet staan wat u zoekt? Neem dan gerust contactmet ons op. Wij kunnen namelijk vrijwel altijd alsnog leveren naar wat u op zoek bent.

Schaduwdoek of houten overkapping?

Beide producten hebben vrijwel dezelfde functie. Namelijk het creëren van een stukje schaduw in de tuin. Toch moet u bij uw keuze rekening houden met wat het beste bij uw situatie past. Een schaduwnet is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen, een houten overkapping is dit niet. Wel houdt een houten overkapping verschillende weersomstandigheden beter tegen dan een doek. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Is uw tuin nog niet helemaal af?

U heeft inmiddels misschien wel de keuze gemaakt om een schaduwdoek aan te schaffen. Heerlijk een stukje schaduw en flexibiliteit in de tuin! Maar misschien bent u ook nog wel op zoek naar andere producten om uw tuin helemaal compleet te maken. Bij Tuinhout Discount bieden wij alles wat met tuinen te maken heeft. Bent u opzoek naar tuinmeubelen voor onder het schaduwdoek? Geen probleem. Maar ook accessoires, speeltoestellen en zelfs dierenverblijven zijn mogelijke goede toevoegingen.