Hillhout configurator bij Tuinhoutdiscount.nl

Hillhout configurator bij Tuinhoutdiscount.nl

Bent u op zoek naar een Hillhout overkapping en stelt u deze het liefst helemaal zelf samen? Geen enkel probleem. Dit is nu namelijk mogelijk met de Hillhout configurator van Tuinhoutdiscount.nl! Stel thuis vanaf de bank uw overkapping helemaal naar wens samen en ontvang binnen enkele minuten een prijsopgave voor uw wensen. Klik hier om direct aan de slag te gaan. Wel zo makkelijk!

  • Zelf de sfeer en uitstraling bepalen
  • Zelf de kleuren en materialen bepalen
  • Direct een prijsopgave op maat per mail
  • 3D-ontwerp van uw overkapping
  • Advies van de specialist wanneer gewenst

Wat kan ik allemaal met de Hillhout configurator?

1. Kies het type buitenverblijf dat u wenst

In de Hillhout configurator kiest u het gewenste soort buitenverblijf dat u wilt gaan realiseren. U kunt kiezen uit een plat dak overkapping, een zadeldak overkapping of een kapschuur.

2. Kies de uitvoering van het buitenverblijf

Afhankelijk van het type buitenverblijf dat u kiest kunt u ook kiezen uit verschillende uitvoeringen. Per type buitenverblijf verschillen de mogelijkheden hierin. Op deze manier kunt u elke soort overkapping die Hillhout te bieden heeft selecteren.

3. Kies het aantal segmenten

Elke situatie is anders en dus is het mogelijk dat u een schuurtje wilt inbouwen of wellicht een extra zit gedeelte. Door te spelen met het aantal segmenten is het mogelijk de indeling van de staanders/palen van de overkapping naar wens in te delen.

4. Kies de gewenste afmetingen voor uw overkapping

Naast het type, de uitvoering en de indeling van de segmenten is natuurlijk ook de maatvoering van de toekomstige overkapping enorm van belang. U kunt hier kiezen voor een diepte en een breedte.

5. Bepaal nogmaals de verdeling van de staanders

U heeft een breedte gekozen. Bij de meeste breedtes is het vervolgens nog mogelijk de verdeling van de middelste staanders aan te passen, waardoor u kunt spelen met de afstand(en) tussen de palen.

6. Kies de gewenste wanden

Alleen een geraamte is in de meeste gevallen niet het gewenste eindresultaat. Kies daarom de eventueel gewenste wanden die u in de overkapping wilt gaan verwerken. U kunt per wand kiezen welke soort wand u hierin wilt verwerken.

7. Wenst u een lichtstraat?

Een enorme trend is het toevoegen van een lichtstraat aan de overkapping. Door de lichtstraat te verwerken in het dak van de overkapping zorgt u voor een enorme hoeveelheid licht en voorkomt u dat het te donker wordt in uw overkapping. Let wel op dat dit niet bij elk type buitenverblijf mogelijk is.

8. Het type en kleur van de dakbedekking

Een overkapping zonder dak is niet bepaald handig. En daarom is het in de configurator ook mogelijk om de gewenste dakbedekking toe te voegen. Kies het type dakbedekking en ook de kleur. U ziet de resultaten direct op de 3D-tekening verschijnen.

9. Materialen en de kleur van de basis

Kies de gewenste materialen en kleuren voor de basis van het buitenverblijf. Wenst u de overkapping in Vurenhout of in Douglas hout te realiseren? Moet de basis een natuurlijke kleur krijgen of wilt u deze wellicht in het antraciet, grijs of wit? Het kan allemaal!

10. Water en de afvoer hiervan

Een buitenverblijf heeft een dak en hier kan water op blijven staan. Daarom is het in veel gevallen wenselijk om te zorgen voor een goede waterafvoer. In de configurator van Hillhout is het mogelijk deze regenwaterafvoer gemakkelijk toe te voegen.

11. Fundering in de vorm van betonpoeren

De basis moet goed zijn en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een goede fundering voor het buitenverblijf. In de Hillhout configurator is het daarom mogelijk om met één druk op de knop betonpoeren toe te voegen voor uw buitenverblijf.

12. Verlichting via de Hillhout configurator

Door spotjes of wandverlichting te monteren tijdens de opbouw kan u de verlichting erg mooi verwerken in de gordingen en wanden van uw buitenverblijf. Zo brengt u sfeer onder uw overkapping terwijl u geniet van de avond.

13. Een prijsopgave aan de hand van uw wensen

Rond uw aanvraag in de Hillhout configurator af en u ontvangt per mail een prijsopgave op maat. Zo eenvoudig is het!

Compleet overdekte showroom van ruim 1100m2

Wat ons bij Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? Dat is dat wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Onze showroom is zes dagen per week geopend tijdens onderstaande openingstijden;

Ma. t/m Vr. 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zon- en feestdagen Gesloten

Tuinhoutdiscount.nl,
Harsweg 13,
2461EZ Ter Aar,
Nederland

> Lees meer over de showroom

Hillhout configurator bij Tuinhoutdiscount.nl

Veel gestelde vragen over de Hillhout configurator

Hoe geef ik akkoord op een offerte?

U kunt ons hiervoor eenvoudig benaderen per telefoon of per mail. Wij ontvangen, net zoals u, de prijsaanvraag per mail en kunnen deze altijd voor u inzien.

Is het gebruik van de Hillhout configurator compleet vrijblijvend?

Ja, u kunt gratis gebruik maken van de configurator en hier zitten nooit kosten aan verbonden. Daarnaast zit u ook nooit aan een aanbieding vast. U ontvangt vanuit de configurator een offerte. Pas wanneer u hier een akkoord op geeft is dit een opdracht.

Moet ik mijn gegevens invoeren voor gebruik?

Voor het verwerken van uw offerte zijn er inderdaad bepaalde persoonsgegevens nodig. Anders kan deze niet naar u worden toegezonden. Gegevens die worden gevraagd zijn bijvoorbeeld naam, e-mail, telefoon, adres, woonplaats en postcode.

Ik heb geen prijsopgave ontvangen in de mail, wat nu?

Geen paniek, dit kan gebeuren. Check hiervoor uw spam-mailbox en controleer of u het goede e-mailadres heeft ingevoerd.

Hoe snel ontvang ik een prijsopgave vanuit de configurator?

U ontvangt binnen enkele minuten een prijsopgave op maat per e-mail. Let op, u ontvangt dit op het door u opgegeven e-mailadres. Dit is een automatisch proces vanuit de Hillhout configurator.

Ik wil graag nog bespreken met een specialist, kan dit?

Jazeker, onze specialisten staan hierin altijd voor u klaar en nemen graag alles nog eens met u door.

Kost het geld om gebruik te maken van de configurator van Hillhout?

Nee, u kunt gratis gebruik maken van de Hillhout configurator en hier zitten nooit kosten aan verbonden.

Kloppen de prijzen in de offerte die ik heb ontvangen?

Ja, deze prijzen komen vanuit de producent/leverancier (Hillhout) en kloppen altijd.