Vlonderplanken

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment vlonderplanken. Als een van de grootste verkopers van vlonderplanken in onze regio en tegenwoordig ook in de rest van Nederland en België hebben wij een mooi assortiment weten samen te stellen. Dit mooie assortiment combineren wij met advies op maat en kennis over de producten die wij verkopen. Bent u op zoek naar goedkope vlonderplanken? Dan kunnen wij deze uiteraard leveren. Houten vlonderplanken, maar ook die van andere materialen zoals kunststof haalt u dus altijd bij Tuinhoutdiscount.nl! Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

1-12 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Terrasplanken of vlonderplanken?

Wilt u aan de slag in de tuin of op het dak en bent u op zoek naar mooie terrasplanken? Met de kunstof terrasplanken van Tuinhoutdiscount.nl zit u gegarandeerd goed! Bij THD hebben wij een groot assortiment kunststof en composiet producten en hebben wij alles wat u nodig heeft voor het realiseren van uw ideale terras.

Het assortiment van Tuinhout Discount

Zoals eerder op deze pagina ook al aangegeven en te zien in ons productoverzicht beschikt Tuinhout Discount over een groot assortiment vlonderplanken. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te houden hebben wij onze vlonderplanken en terrasplanken ingedeeld in eenvoudige categorieën. Namelijk per materiaalsoort en houtsoort.

Staat het product waar u naar op zoek bent niet tussen de bovenstaande categorieën? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Alles voor uw vlonder op één plek!

Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat u niet veel heeft aan een winkel waar u slechts uw vlonderplanken kunt aanschaffen. U heeft voor de aanleg van uw vlonder of terras immers nog vele andere producten nodig. Om u hierin perfect te kunnen voorzien hebben wij op onze website verschillende productgroepen die u kunt toevoegen aan uw bestelling om zo alles compleet te maken. Bij Tuinhoutdiscount.nl koopt u bijvoorbeeld ook houten palen, houten balken en houten planken. Naast de producten van hout heeft u natuurlijk ook montagemateriaal nodig, deze producten treft u bij ons in de categorie bevestiging en onderhoud. Schroeven, bouten, moeren en clips wij hebben het allemaal!

Kom langs in onze showroom of bestel online!

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhout Discount over een overdekte showroom van ruim 1100m2! De showroom is 6 dagen per week voor u geopend en u bent altijd van harte welkom om binnen te lopen. Naast de showroom hebben wij een magazijn waar wij een groot deel van ons assortiment op voorraad hebben liggen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom in de tuin. Heeft u vragen, een stukje advies nodig of simpelweg iemand nodig die met u meedenkt in het plannen? Bij onze klantenservice en in onze winkel helpen wij u graag verder. Een stukje vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.