Vlonderplanken

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment vlonderplanken. Als een van de grootste verkopers van vlonderplanken in onze regio en tegenwoordig ook in de rest van Nederland en België hebben wij een mooi assortiment weten samen te stellen. Dit mooie assortiment combineren wij met advies op maat en kennis over de producten die wij verkopen. Bent u op zoek naar goedkope vlonderplanken? Dan kunnen wij deze uiteraard leveren. Houten vlonderplanken, maar ook die van andere materialen zoals kunststof haalt u dus altijd bij Tuinhoutdiscount.nl! Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

Producten 1-15 van 41
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-15 van 41
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Terrasplanken of vlonderplanken?

Wilt u aan de slag in de tuin of op het dak en bent u op zoek naar mooie terrasplanken? Met de kunstof terrasplanken van Tuinhoutdiscount.nl zit u gegarandeerd goed! Bij THD hebben wij een groot assortiment kunststof en composiet producten en hebben wij alles wat u nodig heeft voor het realiseren van uw ideale terras. Uiteraard hebben wij naast de composiet vlonderplanken ook nog een groot en varierend assortiment in andere soorten vlonderplanken. Zo hebben wij bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken en Douglas vlonderplanken.

Vlonder kopen? Hou hier rekening mee

Wij begrijpen dat het niet elke dag voorkomt dat u een vlonder aanschaft. Om u hierin te voorzien van een stukje advies hebben wij vast een aantal punten voor u op een rijtje gezet waar wij u van willen vragen rekening mee te houden.

  • Houtsoort en duurzaamheid. Bedenk goed hoe lang de vlonder mee zal moeten gaan en hoelang u ervan wilt genieten alvorens deze weer moet worden vervangen. Een vlonder van volledig hardhout zal bijvoorbeeld langer meegaan dan een vlonder van Douglas hout.
  • Glad of groeven. De afwerking van uw vlonderplank is erg belangrijk. Automatisch gaan veel mensen ervan uit dat de planken met groeven meer grip hebben dan gladde planken. In werkelijkheid is dit niet het geval. De planken met groeven houden namelijk vaker vuil vast en worden hierdoor vaak gladder dan de planken met een gladde afwerking.
  • Aantal onderregels. Het aantal balken dat u onder de vlonder legt is erg afhankelijk van de dikte van uw planken. Hoe dunner de plank die u gaat leggen, des te meer onderregels heeft u nodig.
  • Fundering. Bedenk van te voren goed waar u uw vlonder op gaat leggen. Is dit bijvoorbeeld een tegelvloer waar u enkel balken en planken op legt of moet u ook aan de slag met het slaan van palen?
  • Worteldoek. Niemand wenst dat er na verloop van tijd enorme hoeveelheden onkruid tussen de vlonderplanken door schiet. Gebruik daarom worteldoek van Tuinhoutdiscount.nl om dit te voorkomen.
 
 
Heeft u na bovenstaande lijst toch nog vragen of misschien wel meer vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag en compleet vrijblijvend bij het maken van uw keuze.

Het assortiment van Tuinhout Discount

Zoals eerder op deze pagina ook al aangegeven en te zien in ons productoverzicht beschikt Tuinhout Discount over een groot assortiment vlonderplanken. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te houden hebben wij onze vlonderplanken en terrasplanken ingedeeld in eenvoudige categorieën. Namelijk per materiaalsoort en houtsoort.

 

Staat het product waar u naar op zoek bent niet tussen de bovenstaande categorieën? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Alles voor uw vlonder op één plek!

Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat u niet veel heeft aan een winkel waar u slechts uw vlonderplanken kunt aanschaffen. U heeft voor de aanleg van uw vlonder of terras immers nog vele andere producten nodig. Om u hierin perfect te kunnen voorzien hebben wij op onze website verschillende productgroepen die u kunt toevoegen aan uw bestelling om zo alles compleet te maken. Bij Tuinhoutdiscount.nl koopt u bijvoorbeeld ook houten palen, houten balken en houten planken. Naast de producten van hout heeft u natuurlijk ook montagemateriaal nodig, deze producten treft u bij ons in de categorie bevestiging en onderhoud. Schroeven, bouten, moeren en clips wij hebben het allemaal!

Kom langs in onze showroom of bestel online!

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhout Discount over een overdekte showroom van ruim 1100m2! De showroom is 6 dagen per week voor u geopend en u bent altijd van harte welkom om binnen te lopen. Naast de showroom hebben wij een magazijn waar wij een groot deel van ons assortiment op voorraad hebben liggen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom in de tuin. Heeft u vragen, een stukje advies nodig of simpelweg iemand nodig die met u meedenkt in het plannen? Bij onze klantenservice en in onze winkel helpen wij u graag verder. Een stukje vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.