• 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Vlonderplanken

Wilt u een mooie vlonder plaatsen bij uw vijver? Dan kunt u die eenvoudig zelf maken. De vlonderplanken van Tuinhout Discount zijn hiervoor uitstekend geschikt. Deze vlonderplanken beschikken over een geribbeld patroon, waardoor de kans op uitglijden verkleind wordt. Uiteraard kunt u deze planken voordelig en snel bestellen via onze webshop.

1-12 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Ook bruikbaar als terrasplanken

Een vlonder wordt vaak bij een vijver geplaatst, maar u kunt de planken natuurlijk ook als terrasplanken gebruiken. Een houten terras heeft een natuurlijke uitstraling en is uiteindelijk veel voordeliger dan een stenen terras. Bovendien is het makkelijker schoon te houden. Bestel vandaag nog uw vlonderplanken bij Tuinhout Discount en profiteer van veel voordeel.

Alle benodigdheden voor uw vlonder op een plek

Bij Tuinhout Discount bieden wij meer dan alleen vlonderplanken. Wij bieden bijvoorbeeld ook palen, balken en andere planken. Ook bieden wij verschillende bevestigingsmaterialen zoals schroeven en slotbouten. Neem eens een kijkje in de rest van onze webshop! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Advies over vlonderplanken

Wij willen voor u natuurlijk alleen maar het beste. En daarom staan onze specialisten 6 dagen per week vanaf 07:30 voor u klaar om u te adviseren en helpen bij uw keuzes. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen.

Vlonderplanken bekijken in onze showroom

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u de kans te bieden om onze producten eerst te zien voordat u deze koopt hebben wij sinds begin 2017 een showroom gerealiseerd van ruim 1100m2! In deze showroom vindt u een groot deel van de producten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan; Tuinschermen, tuinhuisjes, kapschuren, overkappingen en tuinhout.

Vlonder monteren

Toch geen zin of niet in staat om zelf aan de slag te gaan met uw nieuwe vlonder? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u helpen aan de juiste vakmensen die de klus binnen een korte tijd voor u uitvoeren.