Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
218  reviews

Beschoeiing

Bent u van plan een houten beschoeiing te maken als damwand of als tuinverhoging of slootwal? Dan ben u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met producten waarmee u snel aan de slag kunt. Heeft u vragen over onze producten, kunt u niet direct vinden wat u zoekt of spreekt u het liefst toch nog even één van onze specialisten alvorens u over gaat tot koop? Geen enkel probleem! Onze specialisten zitten 6 dagen per week voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op!

12 Items
per pagina
Aflopend sorteren
12 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Alle benodigdheden voor beschoeiingen

Bij Tuinhout Discount vindt u alles wat u nodig heeft voor uw beschoeiingen. Wij hebben onze producten verdeeld in een aantal categorieën. Zo hebben wij beschoeiing schotten, beschoeiing palen, beschoeiing planken, beschoeiing balken en damwand profielen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en meestal kunnen wij het product alsnog aan u leveren.

Beschoeiingen met advies op maat

Aan de slag met uw beschoeiing, maar niet helemaal zeker van uw zaak? Heeft u vragen over wat u het best kunt kiezen? Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar. Zowel telefonisch als in onze winkel staan we u graag te woord.

Wat heeft u allemaal nodig voor het maken van een beschoeiing?

U heeft uiteraard het juiste hout nodig. Naast de soorten beschoeiingshout die u nodig heeft voor het maken van uw beschoeiing heeft u ook bevestigingsmaterialen zoals schroevenslotbouten en draadeinden. Het is tevens ook aangeraden om een gronddoek te gebruiken!

Mogelijkheden voor monteren van beschoeiing

In de vele jaren dat wij inmiddels in de houthandel zitten hebben wij veel connecties en relaties met partners opgebouwd. Besteedt u het werk voor uw beschoeiing liever uit? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij adviseren u een partner van Tuinhout Discount die het best bij de klus past. Vragen over het monteren van uw beschoeiingshout? Neem contact met ons op!

Wat hebben wij nog meer voor u klaar staan?

Naast alle producten die wij hebben voor het maken van een beschoeiing hebben wij u nog veel meer te bieden. Met de producten van Tuinhout Discount maakt u uw tuin helemaal af! Een greep uit de producten die wij u nog meer te bieden hebben: Tuinschermen, Schuttingen, Kapschuren, Tuinhuisjes en Overkappingen. Hiernaast hebben wij natuurlijk ook alle soorten tuinhout voor u in de aanbieding!