Beschoeiing

Bent u van plan een houten beschoeiing te maken als damwand of als tuinverhoging of slootwal? Dan ben u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met producten waarmee u snel aan de slag kunt. Heeft u vragen over onze producten, kunt u niet direct vinden wat u zoekt of spreekt u het liefst toch nog even één van onze specialisten alvorens u over gaat tot koop? Geen enkel probleem! Onze specialisten zitten 6 dagen per week voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op!

1-15 van 93
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 93
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten beschoeiing maken? Dit heeft u nodig!

Bij Tuinhoutdiscount.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor uw houten beschoeiing. Wij hebben onze producten verdeeld in een meerdere categorieën. Zo hebben wij alles voor het maken van uw beschoeiingsschotten zoals hardhouten planken, hardhouten balken en hardhouten palen, maar ook damwandplanken voor wanneer u aan de slag wilt met het plaatsen van damwand. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en meestal kunnen wij het product alsnog aan u leveren. Benieuwd hoe de producten die wij u adviseren te gebruiken bij uw beschoeiing er in het echt uitzien? Ook hierop hebben wij iets bedacht. Tuinhoutdiscount.nl beschikt namelijk over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 tuininspiratie midden in de Randstad! Kom gerust eens langs om met één van onze specialisten eens rustig te praten over de mogelijkheden rondom onze beschoeiingsschotten.

Beschoeiingsschotten van hardhout

Zoals wij hierboven ook al een beetje hebben laten doorschemeren maken wij onze beschoeiing van hardhouten producten. Met een hardhouten beschoeiing bent u er namelijk zeker van dat de duurzaamheid van de beschoeiingsschotten goed zit. De hardhouten planken die wij hiervoor gebruiken zijn namelijk vaak van de houtsoort Angelim en zeker bij gebruik in de grond of in het water zijn dergelijke sterke houtsoorten geen overbodige luxe. Bent u op zoek naar hardhouten beschoeiingsschotten voor in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl dus helemaal aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen voor verschillende maten in de hoogte van de schotten, dit is uiteraard afhankelijk van uw situatie, maar ook voor het door ons laten monteren van gronddoeken. De kant-en-klare hardhouten beschoeiingsschotten van Tuinhoutdiscount.nl besteld u per strekkende meter. De exacte lengtematen van de hardhouten beschoeiing kunt u vervolgens kortsluiten met één van onze specialisten.

Wat voor materialen zijn er nog meer voor nodig?

Bent u van plan toch zelf uw beschoeiingsschotten te gaan maken of gaat u de kant-en-klare schotten zelf monteren in uw tuin? Vergeet dan aast de benodigde hardhouten beschoeiingsschotten, planken, balken en palen niet de volgende producten mee te bestellen;

Een beschoeiing laten plaatsen door Tuinhoutdiscount.nl?

Gaat u aan de slag met het plaatsen van een beschoeiing maar zit u zelf niet bepaald te wachten om zo een groot project helemaal zelf uit te voeren? In de jarenlange ervaring (ruim 40 jaar) die wij hebben opgebouwd hebben wij veel connecties en relaties met verschillende partners opgebouwd. Deze partners zetten wij inmiddels in om de klussen voor onze klanten te klaren. Besteedt u het werk voor uw beschoeiing liever uit? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij adviseren u een partner van Tuinhoutdiscount.nl die de beste papieren heeft voor het beschoeiing plaatsen. Vragen over het monteren van uw beschoeiing? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden eens te bespreken.