Plat dak Korteraar

Een prachtige overkapping of tuinhuis realiseert u eenvoudig en snel met deze alleskunner. Het Pastoor Buitenleven buitenverblijf Korteraar wordt gerealiseerd uit glad geschaafd Douglas hout en is voorzien van een overstek aan de voorzijde. De staanders zijn uitgerust met hoek- of tusseninkepingen, waardoor de ringbalken eenvoudig gemonteerd kunnen worden. De Korteraar platte dak overkapping van Pastoor Buitenleven kan volledig worden ingedeeld naar uw smaak. Wilt u een schuur realiseren met dichte wanden, of verkiest u zowel een schuur als een overkapping waar u het hele jaar door van kunt genieten? Het kan allemaal! Heeft u vragen over de prachtige Pastoor overkapping of wilt u graag het gesprek aangaan met een van onze specialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag, compleet vrijblijvend, een offerte op maat aan.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Korteraar daken

Vernoemd naar het Zuid-Hollandse dorp Korteraar, dit is een buitenverblijf dak dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Of u een schuur, overkapping, of pergola wilt aanleggen, met de daken van Pastoor Buitenleven kan het gemakkelijk. De Korteraar daken zijn platte daken met een moderne afwerking. Gemaakt van onbehandeld geschaafd douglashout, deze overkapping is stevig en weerbestendig.

Complete overkapping pakketten

Stel uw eigen pakket samen met de pakketten van Pastoor Buitenleven. Waar u de overkapping ook voor nodig heeft, u kunt het gemakkelijk omtoveren in het buitenverblijf van uw dromen. Met onze tool kunt u in één keer een pakket bestellen, inclusief uitgebreide montagehandleiding en optionele wand- en plankenset. Zo kan elke doe het zelver gemakkelijk een buitenverblijft bouwen. Neem ook eens een kijkje naar de andere dakmodellen, zoals plat dak Ter Aar en plat dak Nieuwkoop of een van de lichtstraten.