Steel look deuren

Bent u op zoek naar staal look deuren voor uw overkapping, buitenverblijf of kapschuur van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment staallook deuren die wij snel aan u kunnen leveren is Tuinhoutdiscount.nl dé partij om uw steel look deur te bestellen. Heeft u vragen over onze producten, gaat u graag eens het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom zijn deze staal look deuren van hout?

De staal look deuren in de kleur zwart zijn dé trend van dit moment en zijn dus enorm gewenst onder de mensen. Waar mensen met een onbeperkt budget niet kiezen voor steel look deuren maar voor échte stalen deuren, is het voor de portemonnee in de meeste gevallen een stuk gunstiger om te kiezen voor staallook deuren. Naast dat de deuren er door de vormgeving en de zwarte kleur bijna exact uitzien als staal, en deze toch goedkoper zijn, zijn er nog een aantal voordelen te benoemen. Zo hebben deze deuren wel de eigenschappen van het hout behouden. Bij sommige deuren is de houtnerf nog goed te zien, iets dat geen afbreuk doet aan de moderne look en feel van de producten. Daarnaast is douglas hout ook als materiaal een stuk makkelijker te bewerken dan staal.

Industriële deuren om uw look helemaal af te maken

Met de deur met staal look bepaald u écht de sfeer en de uitstraling van de overkapping in uw tuin. De tuin voelt direct strakker en moderner aan, maar wordt niet koud of kil. Een industriële look heeft u met deze deuren binnen no-time in huis. Daarnaast is de stijl van de deuren ideaal te combineren met vrijwel alle soorten huizen. Naast de steel look deur heeft Tuinhoutdiscount.nl nog vele andere soorten producten in het assortiment waar u uw tuin nog meer mee kunt afmaken. Aansluitend op dezelfde steellook stijl heeft Tuinhoutdiscount.nl namelijk ook nog steel look ramen, steel look kozijnen en steel look wanden. Daarnaast zijn deze producten erg mooi te combineren met bijvoorbeeld een zwarte schutting of wanden met daarop zwart gespoten zweeds-rabat potdekselplanken.

Eerst zien, dan geloven

Wat Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt ten opzichte van vele andere aanbieders op de markt is dat de staallook producten veelal te bewonderen zijn in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Op deze manier kunt u dus eerst eens komen kijken naar de producten alvorens u overgaat tot koop. Ideaal toch? Mocht u vragen hebben over de producten dan kunt u dus gerust eens langskomen of kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.