Veranda's

Bent u op zoek naar een houten veranda? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan complete houten veranda’s. Wilt u liever zelf een veranda samenstellen en bouwen? Ook met constructiehout voor uw veranda kunnen wij u van dienst zijn.

1-12 van 80
per pagina
Aflopend sorteren
1-12 van 80
per pagina
Aflopend sorteren

Een houten veranda kopen

Bij Tuinhout Discount besteld u gemakkelijk een houten veranda. Net zoals met alle andere producten kunt u de overkapping gewoon in uw winkelmandje plaatsen en bestellen. Nadat u heeft besteld zullen wij contact met u opnemen om eventuele verdere zaken en/of vragen met u te bespreken.

Veranda van hout met advies op maat

Wij begrijpen erg goed dat u misschien eerst wat informatie en advies van een van onze specialisten wilt hebben. Dat komt goed uit want wij staan zes dagen per week voor u klaar. Ook het aanvragen van een offerte kan voor een houten veranda. Neem gerust contact met ons op voor verder vragen.

Houten veranda bekijken in onze showroom

Sinds begin 2017 hebben wij in ons pand een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 kunnen en mogen realiseren. Binnen deze showroom vindt u onze veranda van hout (meerdere modellen), maar ook andere overkappingen, blokhuttentuinhuisjeskapschuren en tuinschermen. Op zoek naar iets anders dan een houten veranda? Wij hebben het voor u klaar staan!

Grote collectie veranda hout

Wilt u zelf aan de slag met het maken van een veranda of overkapping? Ook hiervoor hebben wij de materialen in huis. Alle mogelijke producten die hierbij van pas komen hebben wij voor u klaar staan. Zo hebben wij palenbalkenplankenbevestigingsmaterialen en onderhoudsproducten.

Veranda van hout laten monteren

Het kan natuurlijk zijn dat u helemaal niet zit te wachten op het zelf in elkaar zetten van uw houten veranda. Ook hier hebben wij een oplossing voor! Wij hebben in onze jarenlange zaken in de houthandel namelijk een groot aantal professionele partnerschappen opgebouwd. Deze partners helpen u graag bij het plaatsen van uw veranda van hout. Neem contact met ons op voor meer informatie.