Rieten tuinafscheiding

15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rietmatten

Heeft u een schutting die er niet erg mooi meer uitziet? Of wilt u graag een groene haag van klimplanten en tegelijkertijd privacy creëren? Dan zijn rietmatten de perfecte keuze. Ze zijn betaalbaar en gemakkelijk te bevestigen op bestaande schuttingen. Hiermee transformeert u uw schutting in no-time tot een sfeervolle rieten schutting.

Daarnaast kunt u rieten matten ook eenvoudig installeren met gaasmatten als ondergrond. U plaatst stevige hardhouten palen met gaas ertussen en bevestigt de rieten matten op het gaas. Op deze manier creëert u snel een prachtige natuurlijke tuinafscheiding. Vaak worden aan de onderkant van de rieten schutting klimplanten geplant, waardoor de rieten matten volledig begroeien. Dit is ideaal, want het biedt directe privacy in uw tuin en na verloop van tijd heeft u een volledig groene schutting.

Onze rietmatten worden geleverd op rol en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Dankzij de rolverpakking kunt u het transport gemakkelijk zelf regelen, maar uiteraard kunnen wij de matten ook bij u thuis bezorgen.

Rietschermen

Om het nog gemakkelijker te maken, bieden wij ook rietschermen aan, ook wel bekend als rietplaten omdat ze vervaardigd zijn uit geperst riet. Deze rietschermen kunnen eenvoudig worden geplaatst met behulp van schuttingpalen, waardoor u snel een fraaie rieten schutting in uw tuin heeft!

Naast rieten schuttingen hebben wij een breed scala aan opties voor natuurlijke tuinafscheidingen. Bamboematten, bijvoorbeeld, zijn een neutraal gekleurde, duurzamere alternatief voor rietmatten. Als u de voorkeur geeft aan een donkere kleur, dan zijn wilgenmatten, heidematten en boomschorsmatten uitstekende alternatieven.

Mocht u twijfelen over uw keuze voor een rieten schutting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Wat heeft u nodig bij het maken van een rieten afscheiding?

Natuurlijk is het ook een optie om zelf uw houten schutting te bouwen. Om een volledig tuinscherm te creëren, heeft u enkele tuinproducten nodig, waaronder houten planken, een houten tuindeur, en handige houten palen. Deze materialen vormen de essentiële bouwstenen voor uw schutting. Al deze benodigdheden zijn te vinden in het ruime assortiment van Tuinhoutdiscount.nl

Rietmatten en schermen kopen bij Tuinhout Discount

Bent u van plan om een tuinscherm in uw achtertuin te installeren? Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden we hoogwaardige houten schuttingen aan. Als u hulp nodig heeft bij de montage, kunt u gebruik maken van onze THD Montageservice. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat het tuinscherm deskundig in elkaar wordt gezet. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze tuinhoutspecialisten staan klaar om u verder te helpen en u vrijblijvend advies op maat te geven.