Houten pergola

Van plan om een houten pergola te bouwen in uw achtertuin? Hiervoor kunt u zijn bij online houthandel Tuinhout Discount. Hier komt u een uitgebreid aanbod aan deze prachtige buitenverblijven tegen. Of het nu gaat om het materiaal of de afmetingen van uw pergola, u heeft volop mogelijkheden. Met deze houten overkappingen geeft u uw tuin de perfecte finishing touch.

1-15 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

De houten pergola als blikvanger

Een pergola van hout is een echte blikvanger voor in uw tuin, doordat u een natuurlijke uitstraling geeft aan uw tuin. Dit kunt u extra versterken door dit bouwwerk te versieren door middel van bloemen of planten naar keuze. Zo zijn bijvoorbeeld rozenstruiken of druivenplanten leuk wanneer u een romantische sfeer wilt creëren. Wanneer u juist meer van een landelijke uitstraling houdt, dan is een groene plant zoals een klimop ideaal. Kortom, met een houten pergola geeft u een extra dimensie aan uw achtertuin.

Waarom de pergola een aanvulling is voor uw achtertuin?

Bent u benieuwd waarom het hebben van een houten pergola een verrijking is voor in uw tuin? Naast dat u met deze buitenverblijven uw achtertuin extra verfraaid, brengt het hebben van een pergola nog een aantal andere voordelen met zich mee.

  • Met een houten pergola heeft u een extra schaduwplek. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u de schaduw op wilt zoeken tijdens de warme zomerdagen voor extra verkoeling.
  • U heeft met een pergola extra privacy wanneer u hier planten op laat groeien. U creëert namelijk als het ware een natuurlijk tuinscherm.
  • Met behulp van pergola’s kunt u verschillende delen in uw achtertuin extra definiëren. Zo kunt u bijvoorbeeld dit bouwwerk gebruiken om een buitenlounge te maken in de achtertuin.
  • Houten pergola kopen bij Tuinhout Discount

    Van plan om een houten pergola te kopen? Bij Tuinhout Discount kunt u terecht voor tuinhout speciaal voor pergola’s. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten tegen een scherpe prijs. Als u hulp nodig heeft bij het in elkaar zetten van dit bouwwerk dan kunt u altijd de THD montageservice raadplegen. Er wordt dan voor u gezocht naar een partij die uw tuinhout op de juiste manier in elkaar zet. Meer weten over het pergola assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op.