Houten pergola

Van plan om een houten pergola te bouwen in uw achtertuin? Hiervoor kunt u zijn bij online houthandel Tuinhout Discount. Hier komt u een uitgebreid aanbod aan deze prachtige buitenverblijven tegen. Of het nu gaat om het materiaal of de afmetingen van uw pergola, u heeft volop mogelijkheden. Met deze houten overkappingen geeft u uw tuin de perfecte finishing touch.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De houten pergola als blikvanger

Een pergola van hout is een echte blikvanger voor in uw tuin, doordat u een natuurlijke uitstraling geeft aan uw tuin. Dit kunt u extra versterken door dit bouwwerk te versieren door middel van bloemen of planten naar keuze. Zo zijn bijvoorbeeld rozenstruiken of druivenplanten leuk wanneer u een romantische sfeer wilt creëren. Wanneer u juist meer van een landelijke uitstraling houdt, dan is een groene plant zoals een klimop ideaal. Kortom, met een houten pergola geeft u een extra dimensie aan uw achtertuin.

Waarom de pergola een aanvulling is voor uw achtertuin?

Bent u benieuwd waarom het hebben van een houten pergola een verrijking is voor in uw tuin? Naast dat u met deze buitenverblijven uw achtertuin extra verfraaid, brengt het hebben van een pergola nog een aantal andere voordelen met zich mee.

  • Met een houten pergola heeft u een extra schaduwplek. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u de schaduw op wilt zoeken tijdens de warme zomerdagen voor extra verkoeling.
  • U heeft met een pergola extra privacy wanneer u hier planten op laat groeien. U creëert namelijk als het ware een natuurlijk tuinscherm.
  • Met behulp van pergola’s kunt u verschillende delen in uw achtertuin extra definiëren. Zo kunt u bijvoorbeeld dit bouwwerk gebruiken om een buitenlounge te maken in de achtertuin.
  • Houten pergola kopen bij Tuinhout Discount

    Van plan om een houten pergola te kopen? Bij Tuinhout Discount kunt u terecht voor tuinhout speciaal voor pergola’s. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten tegen een scherpe prijs. Als u hulp nodig heeft bij het in elkaar zetten van dit bouwwerk dan kunt u altijd de THD montageservice raadplegen. Er wordt dan voor u gezocht naar een partij die uw tuinhout op de juiste manier in elkaar zet. Meer weten over het pergola assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op.