Klantenservice

Klantenservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat u vragen heeft over producten of bijvoorbeeld een product wenst te retourneren. Wanneer dit het geval is bent u op deze pagina helemaal aan het goede adres. De service-afdeling van Tuinhoutdiscount.nl is speciaal voor dergelijke zaken opgericht. Meerdere specialisten zitten zes dagen per week klaar om u te helpen.

Contact met onze klantenservice

Heeft u vragen, opmerkingen, problemen of wellicht een wijziging in uw lopen order? Dan kunt u 6 dagen per week terecht bij onze THD Klantenservice. Wij hebben op deze pagina informatie samengevat. Gelieve eerst in deze informatie te kijken of uw vraag hiermee wellicht al wordt beantwoord. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Gelieve onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen zodat onze klantenservice u zo goed mogelijk kan helpen.

Informatie vanuit onze klantenservice
Bestellen en betalen bij Tuinhoutdiscount.nl

Bestellen & betalen

Hoe werkt het bestellen precies en op welke manieren kunt u bij onze webshop betalen? U leest het allemaal op de pagina die wij speciaal hiervoor hebben ingericht.

> Lees meer over bestellen
> Lees meer over betalen
Bezorging en afhalen bij Tuinhoutdiscount.nl

Bezorging & afhalen

Wat zijn de mogelijkheden, de kosten en de momenten dat levering of afhalen mogelijk is? U leest het allemaal op onze informatie pagina over bezorging (levering) of afhalen.

> Lees meer over bezorging (levering)
> Lees meer over afhalen
Ons tuinhout bij Tuinhoutdiscount.nl

Over ons tuinhout

Elke soort tuinhout heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Welke dit precies zijn en waar u rekening mee moet houden? U leest het hier.

> Lees meer over duurzaamheid
> Lees meer over houteigenschappen
Bestellen en betalen bij Tuinhoutdiscount.nl

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Lees dan hier aan welke voorwaarden het product dient te voldoen. Retourneren kan namelijk niet altijd...

> Lees meer over retouren
Bestellen en betalen bij Tuinhoutdiscount.nl

Garantie

In de 'tuinhout-branche' is het niet vanzelfsprekend dat er garantie op een product zit. Als service hebben wij hier zelf iets op bedacht.

> Lees meer over garantie

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u iets heeft besteld dat u toch niet nodig blijkt te hebben en dat u wenst te annuleren. Hoe dit werkt leest u op de annuleringspagina.

> Lees meer over annuleren

Klachten

De afdeling service is er om u te helpen bij mogelijke vragen, om onze dienstverlening te verbeteren of om u te helpen wanneer u niet tevreden bent.

> Lees meer over klachten of opmerkingen
Bestellen en betalen bij Tuinhoutdiscount.nl

THD Zakelijk

Bent u een zakelijk klant of wilt u dit worden? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Voor zakelijke klanten hebben wij THD Zakelijk opgestart.

> Lees meer over THD Zakelijk

Klustips

Op onze blog geven wij regelmatig handige tips en trends voor de aanpakkers. Wij proberen hier zoveel mogelijk klustips voor u uit te schrijven. Bent u op zoek naar instructies voor een specifieke klus? Dan is er een grote kans dat u deze aantreft op onze blog. Neemt u anders een een kijkje!

> Lees meer op onze blog

Compleet overdekte showroom van ruim 1100m2

Wat ons bij Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? Dat is dat wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Onze showroom is zes dagen per week geopend tijdens onderstaande openingstijden;

Ma. t/m Vr. 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zon- en feestdagen Gesloten

Tuinhoutdiscount.nl,
Harsweg 13,
2461EZ Ter Aar,
Nederland

> Lees meer over de showroom