Kastanje palen

Bent u op zoek naar kastanje palen tegen een scherpe prijs? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment kanstanjehouten palen in verschillende diameters en lengtes. Het kan natuurlijk voorkomen dat u het soort tuinpaal dat u zoekt niet direct kunt vinden, u nog vragen heeft of het liefst een stukje persoonlijk advies krijgt alvorens u overgaat tot koop. Neem in deze gevallen gerust contact met ons op of kom langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kastanjehouten palen in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment kastanje palen in allerlei soorten en maten. De kastanje palen verschillen van maat in lengte en in diameter. Alle kastanjehouten palen die Tuinhoutdiscount.nl aanbiedt aan haar klanten zijn gepunt en geschild. Het mooie aan deze palen is dat er geen enkele paal hetzelfde is. De diameters van de palen verschillen per centimeter en mede dankzij deze afwijkingen creëert u met gebruik van deze tuinpalen een prachtig natuurlijk effect. Kunt u nou niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze palen of krijgt u het liefst eerst nog een stukje persoonlijk advies alvorens u overgaat tot koop? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

Ook tuinpalen in andere materiaalsoorten

Uiteraard hebben wij als houthandel en specialist in palen niet alleen kastanje palen in ons assortiment. Wij hebben namelijk honderden, misschien wel duizenden, verschillende producten in de vorm van palen in ons assortiment. Een greep uit de soorten palen die wij aanbieden zijn;

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Grote voorraad en snelle levering

Één van onze sterke punten is de grote voorraad producten die wij hebben opgeslagen in ons magazijn in Ter Aar. In hetzelfde pand als onze winkel/showroom hebben wij namelijk een magazijn van ruim 4000m2. In dit magazijn hebben wij duizenden producten klaarliggen om vervoert te worden, waaronder kastanje palen. Dit in combinatie met een slim transportnetwerk van zowel onze eigen vrachtwagens als die van transportbedrijven kunnen wij producten snel bij u leveren in zowel Nederland als België.

Kastanje palen eerst bekijken

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een unieke, compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom stellen wij vele verschillende producten tentoon waaronder ook een aantal kastanjehouten palen. Wilt u het product dus liever eerst even zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Ter Aar wanneer het u schikt.