Profielplanken

Bent u op zoek naar profielplanken van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Als specialist in tuinhout is Tuinhoutdiscount.nl de online houthandel om uw tuinhout aan te schaffen. Hiernaast zijn veel producten eerst op uw gemak te bekijken in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! Gaat u graag eerst het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem dan eens contact met ons op.

1-15 van 58
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 58
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment profielplanken, maar wat bedoelen wij nu eigenlijk met profielplanken en welke productgroepen vallen hieronder? Wij lichten dit graag toe op deze pagina en hopen u zo te kunnen helpen bij het maken van uw keuze.

Mes en groef planken

Wanneer wij het bij Tuinhoutdiscount.nl hebben over profielplanken dan doelen wij eigenlijk bijna altijd op houten planken mes en groef of planken die enigszins met elkaar in verbinding staan. Producten waar u hierbij aan kunt denken zijn bijvoorbeeld;

Dergelijke planken hebben vaak veel en verschillende toepassingen waarvoor ze kunnen worden gebruikt. Zo kan Zweeds-Rabat voor bijvoorbeeld wandbekleding worden gebruikt, maar kan dit ook met sponningplanken. Dakbeschot maakt u vaker met vellingdelen.

Mes en groef houtsoorten

De producten die wij eerder al noemde hebben wij uiteraard niet alleen in één en dezelfde houtsoort. Deze producten zijn in veel gevallen beschikbaar in meerdere houtsoorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld Grenen planken tand en groef, Grenen planken mes en groef, Vuren planken mes en groef, maar ook veel soorten planken in Douglas hout. Bij dit laatste kunt u denken aan Douglas potdekselplanken.

Profielplanken van Douglas hout

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij naast de houtsoorten Grenen en Vuren, dus ook profielplanken in Douglas hout. De verschillende profielplanken die wij in de hotusoort Douglas hebben zijn; Zweeds-Rabat/Potdekselplanken, Vellingdelen, Dakbeschot, Channelsiding.