Zweeds-Rabat

Zweeds-Rabat

Bent u op zoek naar Zweeds-Rabat planken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nlhelemaal aan het juiste adres. Met Zweeds-Rabat in verschillende breedtes en lengtes, behandeld en onbehandeld, is er voor ieder wat wils. Komt u niet helemaal uit uw keuze of wilt u het eerst van dichtbij bekijken? Neem dan gerust contact op of breng een bezoekje aan de showroom.

1-15 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is Zweeds-Rabat?

Heeft u Zweeds-Rabat nodig voor in uw tuin? Zweedse rabatdelen zijn profielplanken van Douglas hout, die schuin aflopen in dikte. Deze planken worden ook potdekselplanken genoemd, omdat u deze planken over elkaar heen stapelt. Doordat er een sponning bij de onderzijde zit, kunnen deze planken eenvoudig in elkaar geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat het water goed kan worden afgevoerd en de constructie stevig is. Dit is ook de reden waarom dit tuinhout ideaal is voor tuinafscheidingen, houten overkappingen en tuinhuisjes.

Voordelen Zweeds Rabat

Wilt u weten waarom u het beste kunt kiezen voor specifiek Zweedse rabatdelen in plaats van gewone rabatdelen? Zweedse rabatdelen bevatten geen aanzienlijk dunner sponningdeel. Dit zorgt ervoor dat de kans kleiner wordt dat er scheuren in het hout komen, vocht en stof wordt vastgehouden en er water door deze profielplanken kan doordringen. Wanneer u een robuuster uiterlijk wilt hebben voor bijvoorbeeld uw tuinhuisje is Zweeds-Rabat geschikter dan normale rabatdelen.

Allerlei soorten Zweeds-Rabat bij Tuinhout Discount

Binnen Tuinhout Discount zijn er verschillende soorten Zweeds-Rabat in het assortiment. Zo loopt het aanbod van zwart geïmpregneerd tot zwart gespoten en van groen geïmpregneerd tot blank Douglas hout. Naast het brede aanbod dat gegarandeerd aan uw wensen en eisen voldoet, koopt u dit hout tegen een extreem scherpe prijs. Bovendien voldoet het ook nog eens aan de hoogste kwaliteit.

Dé specialist in zwart Zweeds-Rabat

Bent u op zoek naar Zweeds-Rabat zwart tuinhout? In de afgelopen jaren heeft Tuinhoutdiscount.nl zich ontwikkeld tot dé expert en één van de grootste verkopers in Zweeds-Rabat zwart. Binnen dit assortiment is zowel gespoten als geïmpregneerd tuinhout verkrijgbaar. Dit type hout wordt voornamelijk toegepast op schuren met Zweeds-Rabat gevelbekleding of voor tuinschuttingen.

Zweeds-Rabat bestellen bij Tuinhout Discount

Wilt u Zweeds-Rabat bestellen? Bij Tuinhout Discount is er een enorme voorraad aan hoogwaardig Zweedse rabatdelen. Naast kwaliteit bestelt u ze ook tegen de scherpste prijs. Heeft u hulp nodig bij de montage van het Zweeds-Rabat? Profiteer dan van de THD Montageservice. Er zal dan worden gezocht naar een geschikte partij die uw project snel en vakkundig zal afhandelen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u contact opnemen.