Tuinkantoor

Tuinkantoor

Een tuinkantoor koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons een hoogwaardig tuinkantoor in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut of tuinhuis wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment tuinkantoren en bestel eenvoudig uw favoriete tuinkantoor online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in ons tuinkantoren showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 149
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 149
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het nieuwe werken of flexwerken is de nieuwe standaard geworden. Ook steeds meer ZZP-ers werken vanuit huis en dan is het natuurlijk ideaal om een kantoor te hebben aan huis. Het is mooi als de garage omgebouwd kan worden. Dit is echter niet altijd mogelijk. Het is daarom een idee om na te denken over een tuinkantoor. Een kantoor in de tuin. Geniet van al het groen, de bloemen en mooie planten. Misschien heeft u wel een mooie vijver in de tuin? Het is heerlijk om er van te genieten als u daar de kans voor heeft. Een tuinkantoor is dan een goede keuze. Het mooie is ook dat wanneer u uit uw tuinkantoor naar uw woning loopt u een mentale omschakeling krijgt. Wel lekker toch?

De voordelen van thuiswerken

Het is natuurlijk prettig om thuis te werken. U heeft in eerste instantie geen reistijd meer. Het is eerder wandeltijd, die eigenlijk te verwaarlozen is. Daarnaast heeft u geen files of vertragingen door het openbaar vervoer. U kunt vaak ook veel productiever werken, omdat u niet wordt afgeleid. U hoeft niet naar de vakantieverhalen te luisteren van jan en alleman op het werkt. Ook ontstaat er een betere balans tussen werk en privé. Het is ook prettig om snel even wat tussendoor te kunnen doen en deze tijd op een ander moment in te halen. Er zijn volop voordelen van het thuiswerken.

Een tuinhuis als uw kantoor

Wanneer u een plek heeft in uw tuin voor een tuinkantoor is het goed om hier gebruik van te maken. Het is trouwens niet voor iedereen. Het is wel afhankelijk van het geluid in de buurt. Het is dan minder interessant om een tuinkantoor te kiezen. Heeft u echter voldoende ruimte en rust in uw tuin dan is het ideaal om een tuinkantoor te bouwen. Een tuinhuis kan hiervoor zeer geschikt zijn. U kunt het helemaal naar wens inrichten en maken. Hierdoor is het mogelijk om er lang van te genieten. We zien zelfs mensen die al een tuinhuis hebben er nog een plaatsen als tuinkantoor. Ideaal! 

Met een kantoor aan huis of eigenlijk in de tuin kunt u genieten van alle voordelen van het thuiswerken. Het grootste voordeel van een tuinhuis als kantoor is dat u de deur kunt dichttrekken en zo het werk kunt afsluiten. U hoeft zo niet altijd geconfronteerd te worden met uw werk. Wel zo lekker toch? U kunt het thuiskantoor helemaal naar wens inrichten.

Goede isolatie van uw tuinkantoor

Het is belangrijk om het in de winter lekker warm te hebben en in de zomer voldoende koel. In de hitte of de kou kan niemand werken. Het is daarom essentieel om te zorgen voor een goede isolatie. Op die manier is het mogelijk om de temperatuur goed te regelen in uw tuinkantoor. Een goede airco en kachel zijn belangrijk. Een combinatie kan natuurlijk ook wanneer de airco ook kan zorgen voor hete lucht verwarming. Met een goede isolatie is het mogelijk om veel energie te besparen en om de warmte te behouden net als de koelte van de ruimte. Kies voor een goede isolatie van de wanden en daarnaast ook van goede ramen met minimaal HR++ isolatieglas. 

De juiste stijl

Er is veel keuze op het gebied van tuinkantoren. Het is mogelijk om volop te genieten van een mooi tuinkantoor wat helemaal bij de stijl van uw woning en tuin past. Doordat het een geheel is versterkt het elkaar. Kies daarom het juiste dak, de juiste kleuren en ook de juiste materialen. Er zijn voldoende bouwstijlen van heel modern tot landelijk en er tussenin, zoals klassiek of scandinavisch. 

Advies op maat

We weten dat het vaak een hele stap is om een tuinkantoor te kiezen en goed te laten plaatsen. Onze adviseurs weten hier alles van. Ze vinden het mooi en heerlijk om hun kennis en ervaring met u te delen. Neem daarom gerust contact met ons op met al uw vragen, wensen en uitdagingen bij het kiezen en plaatsen van een tuinkantoor.