Paalhouders

Liever geen palen in de grond plaatsen, is hier geen ruimte voor of ligt er al iets op het grondoppervlak waardoor u niet de mogelijkheid heeft om een gat in de grond te maken? Dan bent u op zoek naar paalhouders. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment paalhouders. Bent u op zoek naar een specifieke paalhouder en wilt u hier het liefst nog een stukje persoonlijk advies voor hebben? Wellicht een paalhouder van een bepaalde maat of met een bepaalde behandeling? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

1-15 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Paalpunthouder of paalplaathouder

Bij Tuinhout Discount bieden wij u paalhouders in twee verschillende vormen, namelijk paalpunthouders en paalplaathouders. Waarom zijn er twee verschillende modellen? Omdat ze beiden een ander doel dienen! De paalpunthouder is puur bedoeld voor verwerking in de grond, denk hierbij aan het plaatsen van een hek of tuinscherm waarvan de houten palen de grond in gestoken moeten worden. De paalplaathouder is vooral interessant wanneer u bijvoorbeeld een tuinscherm of een gehele overkapping plaatst bovenop een vlonder die er al ligt. Door de platte vorm van de paalplaathouder is het namelijk erg gemakkelijk om de palen zo op de vlonderplanken te bevestigen.

Waar gaat u de paalhouder voor gebruiken?

Gaat u een overkapping in uw tuin maken of heeft u de paalhouders ergens anders voor nodig? Ook de palen en al de andere producten die u hierbij wellicht nodig heeft kunnen wij u tegen een scherp tarief regelen. Wij hebben hout in de vorm van palen, planken, balken en vlonderplanken. Benieuwd in welke verschillende materiaalsoorten wij snel en goedkoop palen kunnen leveren? Neem dan ook eens een kijkje op de volgende pagina’s;

Paaldrager nodig? Een ruime voorraad!

Gaat u aan de slag met betonpoeren of wellicht met andere producten waar u het liefst een (verstelbare) paaldrager voor gebruikt? Geen probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij naast een ruim assortiment paalhouders namelijk ook een grote voorraad paaldragers en instortankers.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u op deze pagina terecht bent gekomen, maar eigenlijk op zoek bent naar een heel ander soort product. Misschien bent u op zoek naar een ander soort ijzerwaar? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij de volgende producten;

Kunt u niet gelijk vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op en meestal kunnen wij het product dat u zoekt alsnog aan u leveren.

Advies op maat

Bent u niet helemaal zeker van uw keuze of bent u benieuwd wat wij u aan zouden raden? Raadpleeg dan gerust een van onze specialisten. Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar. Advies op maat? Kom langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2 of neem contact met ons op.