Speeltoestellen en spelen

Kinderen zijn dol op lekker buiten spelen. Daarom zijn deze speeltoestellen voor in de tuin bij hen ook zo ontzettend populair. Tuinhoutdiscount.nl is dé leverancier van speeltoestellen voor in de tuin. Kies voor een leuke glijbaan of een volledig kasteel en profiteer in altijd van aantrekkelijke prijzen. Kunt u niet direct vinden wat u zoek of heeft u nog een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-15 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koop uw speeltoestel voor in de tuin

Ook zo'n mooi speeltoestel voor in de tuin kopen? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment speeltoestellen, waardoor u altijd een ruime keuze hebt. Wij bieden bijvoorbeeld; Houten speeltoestellen, JungleGym, Speelhuisjes, SchommelsSpeeltorens, Zandbakken en Speeltoestel toebehoren. Heeft u vragen over onze speeltoestellen of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Spelen in onze speeltoestellen

Een speeltoestel moet natuurlijk wel leuk zijn om in te spelen en alhoewel wij er zeker van zijn dat onze speeltoestellen dat zijn, snappen wij dat u misschien eerst een speeltoestel in het echt wilt zien. Daarom hebben wij sinds begin 2017 een showroom van ruim 1100m2 ingericht. In deze showroom is ook ruimte voor een speeltoestel. De kinderen het speeltoestel eerst laten testen is dus geen enkel probleem!

Speeltoestellen met advies op maat

Bent u niet helemaal zeker van uw keuze of bent u benieuwd wat wij u aan zouden raden? Raadpleeg dan gerust een van onze specialisten. Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar. Advies op maat? Kom langs of neem contact met ons op.

Speeltoestel snel in huis?

Wilt u uw speeltoestel snel in huis hebben zodat de kinderen snel naar buiten kunnen? Geen enkel probleem. U kunt uw speeltoestel zelf snel bij ons ophalen en anders gebruikmaken van onze bezorgdienst.

Op zoek naar iets anders dan speeltoestellen?

Ook voor andere tuinartikelen kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij diverse soorten tuinhout, schuttingen, deuren, tuinaccessoires en zelfs hang- en sluitwerk. Bekijk ons assortiment in de webshop en plaats meteen uw bestelling.