Het is op dit moment erg druk. Hou a.u.b. rekening met potentieel langere levertijden.

Balken

Houten balken zijn altijd handig. Ze kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende doelen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een konijnenren, maar ook aan het maken van een extra verdieping in uw schuur. Waar u de houten balken ook voor wilt gebruiken; u kunt ze altijd het beste bestellen via Tuinhoutdiscount.nl. Tuinhoutdiscount.nl is dé online houthandel. Wij leveren diverse soorten tuinhout tegen lage prijzen. Veel wordt verkocht uit voorraad, waardoor u het praktisch direct op kunt halen. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of krijgt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

Producten 1-12 van 52
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 52
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten balken van Tuinhout Discount

Als houthandel in hart en nieren beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een groot assortiment tuinhout balken met een variatie in onder andere maten, lengtes en materiaalsoorten. Onze houten balken worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Zo worden ze gebruikt als fundering, dakconstructie of als basis voor tuinmeubelen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij balken in de volgende houtsoorten;

Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Vaak kunnen wij alsnog voldoen aan hetgeen u naar op zoek bent. Onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar.

Goedkope balken voor buiten

De houten balken bij Tuinhoutdiscount.nl zijn enkel geschikt voor buitengebruik. De tuin balken zijn enkel geschikt voor buiten omdat deze bij binnengebruik te erg zullen gaan werken omdat ze dan teveel drogen. De balken bij THD zijn extra voordelig door een scherp inkoopbeleid. Een groot deel van de maten die op onze webshop staan zijn bij ons ook op voorraad in het magazijn in Ter Aar.

Houten balken kopen?

Bent u van plan om houten balken aan te gaan schaffen? Hou dan vooral rekening met de volgende punten; Gaat u voor geschaafd of fijnbezaagde balken? Vaak zijn de geschaafde balken mooier voor het oog. Gaat u echter een beschoeiing zetten? Dan raden wij fijnbezaagde palen aan. Bij Tuinhoutdiscount.nl hanteren wij mm voor de aanduiding van de kopmaat. Staat er een maat 50x100mm dan doelen wij erop dat de balk 50mm dik is en 100mm breed. De houtsoort die u kiest heeft een bepaalde duurzaamheid en verwachte levensduur. De duurzaamheid van deze houtsoort treft u hier.

Ook andere soorten tuinhout

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet alleen specialisten in houten balken. Zo hebben wij ook planken, palen, vlonderplanken en profielplanken. Deze producten kunnen wij bieden in vele verschillende materiaalsoorten. Benieuwd welke producten wij u te bieden hebben? Bekijk dan eens onze: