Hardhout

Hardhout

Bent u op zoek naar hardhout voor het realiseren van uw tuin project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment in hardhout en een grote voorraad kunnen wij u vrijwel altijd erg snel voorzien van de door u gewenste producten. Heeft u vragen over onze producten of spreekt u liever eerst even één van onze specialisten voor een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 waarin wij ook de hardhout palen, balken en planken voor u hebben staan. Wilt u de producten dus liever eerst even zien alvorens u tot bestelling over gaat? Kom dan eens langs in onze showroom.

Producten 1-15 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-15 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Hardhouten palen & planken

Gaat u aan de slag met hardhouten palen en bent u op dit moment op zoek naar die geschikte hardhouten paal die u nodig heeft? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij precies waar u naar op zoek bent. Zo is een hardhouten paal van Tuinhout Discount van hoge kwaliteit, maar zijn ze bij ons aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Nergens in Nederland is deze combinatie te vinden! Naast de aantrekkelijke prijs voor een hoge kwaliteit kunt u de producten in veel gevallen ook nog binnen een week in huis. Tuinhoutdiscount.nl heeft namelijk in elke regio twee levermomenten per week. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u op zoek bent naar een ander soort product, maar dat deze niet op deze pagina staat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar hardhouten latten, hardhouten bielzen of hardhouten regels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze helpdesk kan u in veel gevallen snel en goed helpen.

Uiteraard verkopen wij niet alleen maar hardhouten palen zoals hierboven aangegeven. THD verkoopt namelijk ook hardhouten planken in verschillende maten en uitvoeringen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar hardhouten vlonderplanken, schuttingplanken, een tuinscherm of tuinhekken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl volledig aan het juiste adres!

Assortiment hardhout producten

Naast tuinhout in de houtsoort hardhout verkoopt Tuinhoutdiscount.nl ook vele verschillende complete hardhouten producten;

De voordelen van Hardhout

Op zoek naar het geschikte hout om uw tuin mee in te richten? Een uitstekende optie is het gebruik van Hardhout. Hardhout is uiterst duurzaam en gaat meer dan 25 jaar mee. Zelfs als het in aanraking komt met de grond blijft het nog lang in uitstekende conditie. Hierdoor is het een uitstekende houtsoort voor buitentoepassingen in uw tuin als vlonders, tuinhuisjes of schuttingen. Doordat Hardhout een natuurproduct is, blijft het hout werken. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Zo kan het voorkomen dat het hout na verloop van tijd een grijze tint krijgt. Houdt u hier niet zo van en wilt u liever de kleur behouden? Dan is het mogelijk om het Hardhout te behandelen. Dit kunt u doen met olie of beits.