Hardhout

Hardhout

Bent u op zoek naar hardhout voor het realiseren van uw tuinproject? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment in hardhout en een grote voorraad kunnen wij u vrijwel altijd erg snel voorzien van de door u gewenste producten. Heeft u vragen over onze producten of spreekt u liever eerst even een van onze specialisten voor een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u de producten dus liever eerst even zien alvorens u tot bestelling over gaat? Kom dan eens langs in onze showroom.

1-15 van 43
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 43
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Hardhout bij Tuinhout Discount

Voordelig hardhout kopen? Dan heeft u met Tuinhout Discount de juiste partij gevonden. U vindt hier een volledig hardhout assortiment van hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hardhout is een duurzame houtsoort en wordt gemaakt van loofbomen. De hardheid hiervan wordt bepaald aan de hand van de dichtheid van de nerfstructuur. U kunt dit soort hout herkennen aan de roodbruine kleur die het heeft. Dit hout heeft vele voordelen en kan bovendien op vele projecten toegepast worden.

Waarom gaan voor hardhout?

Hardhout is een van de duurzaamste houtsoorten die er bestaat. Sterker nog, dit type hout gaat gemiddeld ruim 25 jaar mee. Zelfs als u hardhout diep in de grond zet, blijft het nog lang in uitstekende conditie. Daarom is het een uitstekende houtsoort voor in uw tuin en kunt u het voor diverse projecten gebruiken zoals vlonders, tuinhuisjes of schuttingen. Daarnaast heeft het een natuurlijke uitstraling, doordat het hout blijft werken. Dit betekent dat het hout continue krimpt en uitzet door het weer. Wat dit materiaal onderscheid van de rest, is dat het veel minder snel een grijze tint krijgt. Bovendien kunt u het vergrijzingsproces nog verder vertragen door een tuinhout olie of beits erop te doen. Doordat hardhout lang meegaat, is het de ideale investering voor op de langere termijn.

Diverse hardhout maten

Binnen Tuinhout Discount geniet u van een divers assortiment in hardhout in allerlei vormen en maten. Dit assortiment varieert van hardhouten schuttingen tot aan een tuindeur van hardhout. U kunt dus dit tuinhout voor uiteenlopende tuinbouwprojecten gebruiken.

Hardhout balken

Bent u op zoek naar hardhouten balken voor in uw tuin? Deze balken worden doorgaans gebruikt voor de constructie van uw tuinproject. Deze balken zijn geschikt voor zware weersomstandigheden, omdat dit type balken goed bestand zijn tegen zware weersomstandigheden.

Hardhouten planken

Naast balken, is er ook een aanbod aan hardhout planken. U kunt deze planken het best gebruiken voor de oppervlaktes van beschoeiingen, schuttingen en vlonders. Zeker in hevige weersomstandigheden blinken deze planken uit. Verder is er onderscheid tussen fijnbezaagde en geschaafde planken. Heeft u behoefte aan een gladde plank? Dan kunt u het beste kiezen voor geschaafde hardhouten planken gaan. Heeft u meer behoefte aan een robuustere uitstraling? Dan wordt er geadviseerd om voor de fijnbezaagde variant te gaan.

Palen van hardhout

Hardhouten palen worden vooral gebruikt als ondersteuning voor tuinschermen en tuinschuttingen. U moet hierbij rekening houden of u wilt gaan voor fijnbezaagde of geschaafde palen. Er wordt aangeraden om te kiezen voor fijnbezaagde palen wanneer de palen niet in het zicht komen. Denk hierbij aan de fundering van uw dak of vlonder. Als de houten palen wel zichtbaar zijn, kunt u het beste geschaafde houten palen nemen.

Hardhout planken voor uw vlonder

Bent u juist op zoek naar hardhouten planken voor uw vlonder? Profiteer dan van onze hardhout vlonderplanken. Deze zijn speciaal gemaakt voor het aanleggen van een terras, omdat ze minder snel glad worden dan normale planken. Daarnaast gaan deze planken langer mee dan de houten planken van ander hout materiaal.

Waarom hardhout bestellen bij Tuinhoutdiscount.nl?

Weet u niet waar u moet beginnen met het monteren van uw bestelling in uw tuin? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze THD Montageservice. Binnen deze service wordt er gezocht naar een geschikte partner die snel en zorgvuldig uw hardhout project in elkaar zet. Ook wordt er naast hardhout nog andere houtsoorten verkocht, zoals Douglas hout of Red Class Wood. Wilt u meer informatie over betreffende hardhout? Neem dan gerust contact met ons op.