Blokhut met luifel

Blokhut met luifel

Een blokhut met luifel koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons hoogwaardige blokhutten in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete blokhut met luifel online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze tuinhuizen showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 148
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 148
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De modellen van een blokhut met luifel zijn tegenwoordig populair. De blokhut is een ideale plek om de barbecue of tuinmeubelen in op te ruimen. Een luifel is daarnaast een heerlijke overkapping of zelfs een carport voor de auto. Er zijn steeds meer modellen van een blokhut met luifel. De luifel kan aan alle kanten van de blokhut gemonteerd worden, waardoor u optimale flexibiliteit heeft. 

Een blokhut met luifel aanschaffen?

Er zijn volop modellen waar u uit kunt kiezen. We bieden blokhutten met luifel aan van de hoogste kwaliteit. We bieden een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u altijd op onze service rekenen en helpen we u graag bij het maken van de beste keuze. Kies de beste blokhut met luifel voor uw tuin. 

Wat is belangrijk om op te letten?

Wanneer u een blokhut met luifel gaat kiezen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. In de eerste plaats moet u helder hebben waar u de blokhut voor wilt gebruiken. Wordt het een extra opslagruimte voor de tuinspullen? Wilt u er in de winter ook lekker gaan zitten? Bouwt u er een heater in? Wordt het een tuinkantoor? Hoe groot moet de blokhut worden? Wordt het een gastenverblijf? Op basis van het doel (of het toekomstige doel) kunt u de juiste blokhut kiezen. Denk hierbij aan de wanddikte, de fundering, het materiaal, het soort glas (enkel of isolatieglas). Ook is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat de blokhut goed bij de woning past. Het ontwerp moet matchend zijn bij de woning. 

Het soort dak van de blokhut met luifel

Kiest u voor een klassiek model? Mag het wat moderner zijn of landelijke? Er zijn meerdere mogelijkheden. Het zadeldak is een goede keuze net als het klassieke puntdak. Het is even belangrijk om te kijken wat bij uw woning past. Het kan een moderne look hebben of landelijk. Het lessenaarsdak kan ook een goede keuze zijn. Het ziet er wat compacter uit. Vervolgens zijn er nog de boogdaken. Het is erg bijzonder. Platte daken kunnen ook een optie zijn of schuine daken met dakshingles bijvoorbeeld. Het dak kan ook uitgerust worden met dakpanprofielplaten. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee. 

Welke extra opties zijn er voor de blokhut?

Een houten blokhut kan heel luxe worden gemaakt. Blokhutten kunnen naar wens worden uitgebreid met een overkapping, luifel en ook met meer bergruimte. De blokhut kan gebruikt worden voor verschillende doelen. Passend bij het doel is het mogelijk om de juiste accessoires en extra opties te kiezen. Het is goed om het met onze specialisten te overleggen. 

De juiste kleur en het juiste materiaal

Bij uw keuze voor een blokhut met luifel is het ook goed om na te denken over het materiaal wat u kiest en de kleuren. Gaat u het beitsen? Impregneren? Schilderen? Welke kleur mag het zijn en worden? Misschien wilt u een kleur die past bij de planten in de tuin of de bloeiende bloemen in het voorjaar en de zomer? Er zijn veel mogelijkheden. Wanneer u voor een verf, beits of lak kiest is het natuurlijk belangrijk om ook hier een product te kiezen van topkwaliteit. Het is dan mogelijk om lang te genieten van uw blokhut met luifel. Er zijn veel mogelijkheden als het om kleuren gaat. Denk hier daarom goed over na. 

Een bouwpakket?

De blokhutten worden kant en klaar geleverd als een bouwpakket. Het is niet meer nodig om zelf krachtberekeningen te maken, de diepte van de fundering uit te rekenen of de planken op maat te zagen. Het is allemaal al klaar. Het is natuurlijk ideaal en gemakkelijk. U kunt het bouwpakket zelf plaatsen en natuurlijk kunt u dit ook laten doen. Er zijn hier verschillende opties bij. Het is maar net wat u zelf makkelijk en prettig vindt. 

Een goed advies nodig? 

We kunnen ons voorstellen dat u graag eerst advies inwint voordat u een blokhut met luifel kiest (of zonder). Onze specialisten zijn dagelijks bezig met blokhutten en delen hun passie en kennis over een blokhut en uw mogelijk nieuwe blokhut graag met u. Neem daarom gerust contact met ons op als u ergens een vraag over heeft of advies zoekt.