Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Via het formulier kunt u compleet vrijblijvend een scherpe offerte bij Tuinhoutdiscount.nl aanvragen. Wij streven ernaar u altijd zo snel mogelijk na het verzenden van uw bericht van een passende offerte te voorzien. Het kan echter voorkomen dat dit soms wat langer duurt door drukte. Graag de mogelijkheden graag eerst eens zien, voelen, ruiken en ervaren? Kom dan gerust langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of plan een afspraak in met één van onze specialisten!

Offerte aanvragen

Uw gegevens
Uw telefoonnummer zal worden gebruikt bij vragen of toelichting rondom de offerte.
Over uw aanvraag
Mocht u een offerte aanvragen voor meerdere producten dan mag u dit veld ook leeg laten.
Geef hier aan voor welke producten of welke situatie u een scherpe offerte van ons wenst te ontvangen. Wij willen u vragen ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen, op deze manier kunnen wij de offerte correct verwerken.

Sleep de bestand hierheen

Zoeken op computer
Heeft u tekeningen, voorbeelden, foto's of iets anders van hetgeen waarvoor u een offerte wenst te ontvangen? Stuur die dan vooral mee met uw aanvraag.
File List
  • No files uploaded.

 

--------------------------------------------

 

FAQ: Over onze offertes

Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog vragen heeft over onze offertes of over ons offerte proces. Om u hier alvast een duidelijk beeld in te kunnen geven hebben wij hieronder een aantal veel gestelde vragen voor u verzameld. Wel zo makkelijk!

Hoe ontvang ik mijn offerte?

Over het algemeen versturen wij u uw offerte per mail. Let dus goed op dat het opgegeven e-mailadres klopt en dat mailtjes van Tuinhoutdiscount.nl niet in de spam belanden.

Hoelang is mijn offerte geldig?

Elke offerte die Tuinhoutdiscount.nl uitbrengt is standaard maximaal 30 dagen geldig tenzij anders aangegeven (dit kan korter of langer zijn).

Hoe geef ik akkoord op mijn offerte?

Wij ontvangen, wanneer u akkoord wenst te gaan met uw offerte, de offerte graag ondertekend retour per mail. Wij zullen uw offerte dan omzetten naar een verkooporder en het geheel voor u in gang gaan zetten.