Tuinhuis met overkapping

Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment tuinhuisjes met overkapping van verschillende leveranciers. Wat ons speciaal maakt? Wij zijn goedkoper dan andere aanbieders. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over een product of spreekt u graag één van onze specialisten voordat u overgaat tot koop? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs in onze showroom van ruim 1100m2!

Producten 1-15 van 50
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 50
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinhuis kopen? Hou hier rekening mee

Niet iedereen koopt dagelijks een tuinhuis met overkapping en daarom hebben wij voor u een aantal punten op een rijtje gezet waarvan wij u adviseren rekening mee te houden.

  • Houtsoort en duurzaamheid. De meeste blokhutten zijn gemaakt van dezelfde houtsoort, hier kunt u dus niet erg veel aan veranderen. Waar u wel rekening mee kunt houden is de verwachte levensduur die hoger is bij tuinhuizen die zijn geïmpregneerd.
  • Afmetingen. Afmetingen van blokhutten willen weleens voor verwarring of onduidelijkheden zorgen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hanteren wij de buitenmaat in centimeters. Hierin is over het algemeen de overstek van het dak meegenomen. Let er op dat u de afmetingen goed opmeet alvorens u overgaat tot koop.
  • Ondergrond. Het is erg belangrijk dat de ondergrond waar het tuinhuis met overkapping op geplaatst zal worden vlak is gemaakt. Wij raden aan om altijd te werken met funderingsbalken of betonbanden.

Ook andere soorten tuinhuizen

Uiteraard hebben wij als blokhutspecialist niet alleen blokhutten met een overkapping. Wij hebben namelijk ook nog vele andere soorten buitenverblijven. Een greep uit deze andere soorten zijn bijvoorbeeld;

Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten, wij helpen u graag verder.

Tuinhuis met overkapping eerst bekijken

In het voorjaar van 2017 was de officiële opening van ons gloednieuwe pand. In dit pand hebben wij naast ons magazijn van ruim 4000m2 ook een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 kunnen realiseren. Deze showroom hebben wij gerealiseerd omdat wij begrijpen dat u een blokhut het liefst eerst in het echt ziet alvorens u overgaat tot koop. Om dit mogelijk te maken hebben wij in onze showroom een collectie samengesteld die vrijwel alle aspecten van het gehele assortiment laten zien. Bent u benieuwd wat wij hebben staan? Kom dan gerust eens kijken naar de tientallen blokhutten, kapschuren en overkappingen die wij voor u hebben staan.

Blokhut laten plaatsen

Bent u zelf niet erg ervaren met het opbouwen van een tuinhuis met overkapping of heeft u eigenlijk helemaal geen zin om de blokhut zelf op te bouwen? Dan is dit geen enkel probleem! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij met onze jarenlange ervaring inmiddels een breed netwerk aan professionele partners opgebouwd die het monteren van uw tuinhuis graag uit handen nemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie.