Stalen tuindeuren

Bent u op zoek naar stalen tuindeuren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Zoek dan vooral niet verder! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment stalen tuindeuren tegen een erg aantrekkelijke prijs. Met ons grote magazijn zijn wij in staat om ook in deze categorie producten een grote voorraad te houden. Wij kunnen uw stalen tuinpoort, naast de scherpe prijs en grote voorraad, ook nog eens snel bij u leveren. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u nog vragen over onze producten of spreekt u voor u overgaat tot koop liever nog even met één van onze specialisten op dit gebied? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-15 van 20
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 20
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Stalen poortframes

U wilt een mooie doorgang creëren in uw gloednieuwe (of al bestaande) tuinafscheiding en doet dit het liefst met een stevige stalen frame tuinpoort. Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met tientallen jaren ervaring zijn wij de specialist op het gebieden van stalen poortframes. Op deze pagina treft u vooral frames aan zonder bekleding. Bent u eigenlijk op zoek naar deuren die al kant-en-klaar voor u zijn gemaakt met planken? Dan raden wij u aan om zeker eens een kijkje te nemen op de volgende pagina’s;

Tuindeuren zien, voelen en ruiken

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar. In deze showroom stellen wij allerlei producten tentoon, van kapschuren tot blokhutten en van tuinschermen tot tuindeuren. Wie weet staat de tuindeur uit uw dromen hier wel tussen! Benieuwd welke deuren wij in de showroom hebben staan (van elke soort wel één) en wilt u graag eens langs komen om te kijken? Geen enkel probleem. U kunt op een willekeurig moment wanneer het u uitkomt langskomen of u kunt contact met ons opnemen voor een showroom afspraak.

Stalenframe bekleden met planken

Alleen een ijzeren poortframe in uw tuinafscheiding hangen heeft niet zo heel veel zin. Het stalen deurframe zal dus nog moeten worden bekleed. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij gelukkig alle planken die u hiervoor nodig zou kunnen hebben op voorraad liggen in ons magazijn in Ter Aar. Bekleden van de poortframes is mogelijk in verschillende houtsoorten. Hou bij het kiezen van de houtsoort rekening met uw smaak, de look en feel en de duurzaamheid van de verschillende houtsoorten. Wij hebben in ons assortiment onder andere de volgende soorten; Hardhouten planken Douglas planken Geïmpregneerde planken

Deur laten maken door Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl is het ook mogelijk om een deur op maat te laten maken. Met de bovengenoemde planken kunnen wij een stalen frame tuinpoort voor u bekleden en hier zelf een slot en beslag voor in verwerken. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het laten maken van een maatwerk deur voor uw tuin? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!