Vellingdelen

Vellingdelen

Bent u op zoek naar vellingdelen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met vellingdelen in verschillende breedtes en lengtes, behandeld en onbehandeld, hebben wij voor ieder wat wils. Komt u niet helemaal uit uw keuze of krijgt u het liefst eerst nog een stukje persoonlijk advies? Wees dan vooral niet bang om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vellingdelen bij Tuinhoutdiscount.nl

Gaat u aan de slag met het maken van een wand of het betimmeren van een dak? Dan zijn de vellingdelen van Tuinhoutdiscount.nl precies waar u naar op zoek bent. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij altijd een grote voorraad aan Douglas vellingdelen in verschillende maten. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij enkel vellingdelen van Douglas hout. Een mooie warme houtsoort die op dit moment erg populair is. Een andere naam voor vellingdelen is ook wel dakbeschot. Deze naam heeft het product te danken aan het feit dat het vaak dient als materiaal voor het betimmeren van een dak van bijvoorbeeld een overkapping. Bij Tuinhoutdiscount treft u verschillende afmetingen in het assortiment. Deze vellingdelen verschillen zowel in de breedte als de dikte van de plank. Zo hebben wij vellingdelen van 18mm (1,8cm) dik en van 16mm (1,6cm) dik in ons assortiment. In de breedte variëren deze planken vervolgens weer van 190mm (1,9cm) tot 145mm (1,45cm). Heeft u vragen over deze producten, over iets heel anders of wilt u de producten eerst eens in het bekijken alvorens u overgaat tot koop? Neem dan contact op met één met onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.

Wat zijn vellingdelen nu precies?

Een vellingdeel is te herkennen aan haar 45 graden afgeschuinde hoeken. Vaak worden houten vellingdelen ook wel gebruikt voor de betimmering van het dak. Vandaar dat u in plaats van de naam vellingdelen ook wel eens de namen dakbeschot of mes en groef dakbeschot tegen zult komen. De planken zijn vrijwel altijd mooi glad geschaafd en kunnen vrij eenvoudig op elkaar gemonteerd worden door de mes in de groef te plaatsen en te stapelen.

Dakbeschot van Douglas hout

Door gebruik te maken van dakbeschot in de houtsoort Douglas hout van Tuinhoutdiscount.nl bent u er zeker van dat u een goed stevig dak zult gaan monteren. Daarnaast zorgen de delen door de warme kenmerken van de houtsoort voor veel sfeer wanneer u besluit deze niet geheel weg te werken in uw project. Douglas hout staat namelijk bekend om de warme uitstraling en de sfeer die hier gemakkelijk mee gecreerd kan worden. Dit is dan ook één van de redenen dat deze houtsoort zo populair is. Tevens laat de houtsoort zich erg gemakkelijk bewerken en is het dus ideaal om hiermee te werken.

Andere soorten rabat bij de online houthandel

Uiteraard beschikken wij niet enkel over dakbeschot in ons assortiment. Wij hebben namelijk nog vele andere soorten rabat / profielplanken die u wellicht goed van pas kunnen komen bij uw project. Een greep uit deze producten zijn bijvoorbeeld;