Plat dak Nieuwkoop

Een prachtige overkapping of tuinhuis realiseert u eenvoudig en snel met deze veelzijdige alleskunner. Het Pastoor Buitenleven buitenverblijf Nieuwkoop wordt gerealiseerd uit glad geschaafd Douglas hout. Deze overkapping heeft geen overstek, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De ringbalken zijn voorzien van halfhoutverbindingen, waardoor u de balken onzichtbaar kunt schroeven. Dit maakt het bovendien gemakkelijker om de overkapping op te bouwen, mede dankzij de voorgezaagde verbindingen in de ringbalken en de meegeleverde uitgebreide handleiding.

Deze Nieuwkoop plat dak overkapping van Pastoor buitenleven kan helemaal ingedeeld worden naar uw smaak. Wilt u een schuur realiseren met dichte wanden of wilt u zowel een schuur als overkapping waar u het hele jaar onder kunt genieten? Het kan allemaal!

Heeft u vragen over de prachtige pastoor overkapping of gaat u graag eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag, compleet vrijblijvend, een offerte op maat aan.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren