Douglas schutting

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe Douglas schutting? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment Douglas schuttingdelen is Tuinhoutdiscount.nl dé specialist op het gebied van uw Douglas tuinafscheiding. Alle schermen zijn van hoge kwaliteit en zijn extra scherp geprijsd. Een mooie warme look in uw tuin creëren met Douglas hout? Dan is een Douglas schutting precies wat u zoekt! Heeft u vragen over de producten, gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de Douglas schutting graag eerst eens in het echt bekijken alvorens u uw keuze maakt? Neem contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Producten 1-15 van 32
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-15 van 32
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Douglas schutting in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij specialist in het leveren van uw Douglas schutting. Met een groot assortiment Douglas schuttingdelen kunnen wij vrijwel altijd leveren waar u naar op zoek bent. WIj geloven sterk in een persoonlijk aanpak en geven u dan ook graag eerst een stukje persoonlijk advies. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden rustig door te spreken.   

Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van uw Douglas schuttingdelen

Wij begrijpen dat niet iedereen elke dag een Douglas schutting aanschaft voor zijn of haar tuin. Om deze reden hebben wij vast een aantal punten op een rijtje gezet waarvan wij u adviseren om rekening mee te houden.

  • Houtsoort - De houtsoort waarvan uw schutting is gemaakt is erg belangrijk voor de duurzaamheid en de verwachte levensduur van de producten. Meer over de duurzaamheid en levensduur leest u hier.
  • Behandeling - Wij adviseren u altijd om de producten die u aanschaft te behandelen of in ieder geval goed te overwegen of u deze wilt behandelen. Door de producten te behandelen blijven deze langer mooi en kunt u er langer van genieten. Één van de producten voor het behandelen van deze schuttingen die wij adviseren is bijvoorbeeld HK-Lazuur.
  • Aantal planken - Waar veel mensen denken dat het aantal planken slechts iets te maken heeft met de look van de schutting is dit in de realiteit niet helemaal het geval. Natuurlijk is het aantal planken van bepalend in de look van het Douglas schuttingdeel, echter heeft dit ook een praktische reden. Het aantal planken bepaald namelijk hoe goed het zicht door het schuttingdeel is. Hoe meer planken het scherm heeft, des te minder doorzicht hier bij komt kijken.

Douglas schutting eerst bekijken, dan pas kopen

Wat ons, naast scherpe prijzen, écht uniek maakt in de tuinhoutbranche? Wij hebben een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad gerealiseerd. Op deze manier kunnen wij u veel van onze producten eerst eens laten zien en ervaren alvorens u overgaat tot koop. Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!