Potdeksel Gevelbekleding

Bent u op zoek naar potdeksel gevelbekleding voor uw project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Naast ons grote assortiment en onze specialisten die u graag verder helpen beschikken wij, bij Tuinhoutdiscount.nl, ook over een unieke showroom waar u voorbeelden van de gevelbekleding kunt komen bekijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze dan hieronder, breng een bezoek aan onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 of neem contact op met één van onze specialisten.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aan de slag met potdekselen

Potdekselplanken, ook wel Zweeds-Rabat genoemd, hebben hun naar te danken aan de term potdekselen. Potdekselen betekent dat de planken schuin over elkaar worden gemonteerd. Door deze vorm van montage komen de potdekselplanken dan ook aan hun karakteristieke uitstraling. Naast dat de planken er prachtig uitzien wanneer deze zijn gemonteerd, als bijvoorbeeld een tuinafscheiding of als een wandmodule van een overkapping, is de manier hoe de potdeksel planken worden gemonteerd ook erg handig. Door de manier van montage, het schuin over elkaar heen plaatsen, is de afwatering en afdekking van de wand of scheiding waar de planken voor dienen in één klap goed geregeld. Potdekselplanken scharen wij bij Tuinhoutdiscount.nl onder profielplanken of rabatplanken

Speciale schroeven voor uw potdekselplanken zwart

Voor het monteren van de potdekselplanken hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl speciale schroeven. Vooral wanneer u kiest voor zwarte potdekselplanken is het ideaal om deze schroeven te gebruiken. De schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor de montage van deze planken en dus eigenlijk ook de enige geschikte schroef die u hiervoor kunt gebruiken. Hiernaast zijn de potdekselschroeven van Tuinhoutdiscount.nl voorzien van een zwarte kop. Door deze kop vallen ze mooi weg tegen de zwarte potdekselplanken. Want wat is er nou mooier dan een manier van monteren die je niet eens ziet?!

Veel meer dan alleen potdekseldelen

Tuinhoutdiscount.nl is als specialist in tuinhout uiteraard niet alleen gespecialiseerd in planken die u kunt potdekselen. Naast de rabatplanken die u op deze pagina van onze webshop treft hebben wij nog vele andere soorten categorieën;

Blokhutprofiel
Vellingdelen
Sponningplanken
Rhombusprofiel

Potdekselplanken van Douglas hout

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij in ons assortiment enkel over potdekselplanken die zijn gerealiseerd uit Douglas hout. Douglas hout heeft als kenmerk dat het zich mooi laat bewerken en dat het zorgt voor een warme karakteristieke uitstraling. Dit is dan ook de reden dat dit op het moment de meest gebruikte houtsoort is voor het realiseren van overkappingen en kapschuren in de tuinen van ons land. De planken zijn ideaal om een robuuste uitstraling te creëren. Ook de potdekselplanken van Tuinhoutdiscount.nl zijn ruw. Douglas hout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten.

Potdeksel schutting

Wilt u aan de slag met het realiseren van een nieuwe schutting om uw tuin? Dan is het een leuk idee om aan de slag te gaan met een potdeksel schutting. Door hardhouten palen in de grond te plaatsen en hierop onbehandelde potdekselplanken of potdekselplanken zwart te plaatsen ontstaat er een prachtige erfafscheiding die enorm veel sfeer uitstraalt. Hou er hierbij wel rekening mee dat u, wanneer u dit wilt uiteraard, wel twee kanten dient te bekleden voor het mooiste resultaat. Benieuwd hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Grote voorraad potdekseldelen

Bij Tuinhoutdiscount.nl streven wij er naar altijd een zo groot mogelijke voorraad te hebben in ons magazjin van ruim 4500m2 in Ter Aar. Ook de potdekseldelen van Douglas hout houden wij hier ruim op voorraad. Vooral onbehandelde delen en zwarte potdekseldelen hebben wij hier bijna altijd liggen. Bent u op zoek naar groen geïmpregneerde potdekselplanken? Dan dienen wij deze in de meeste gevallen te bestellen. Wilt u zeker zijn van de levertijd voor de producten die u op het oog heeft? Neem contact op met één van onze specialisten.