Natuurlijke tuinafscheiding

Bent u op zoek naar een natuurlijke tuinafscheiding of natuurlijke schutting? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aangekomen bij dé specialist op dit gebied! Met een groot assortiment natuurlijke tuinafscheiding in allerlei vormen, maten en materiaalsoorten hebben wij altijd voor ieder wat wils. Neem eens een kijkje in ons assortiment. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, krijgt u graag wat advies alvorens u overgaat tot koop of komt u de producten graag eens in het echt bekijken? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! 

1-15 van 54
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 54
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment natuurlijke tuinafscheidingen in vele verschillende soorten, maten, vormen en materialen. Afhankelijk van de functie en de stijl/look die het product zal moeten gaan krijgen bij u in de tuin kunt u bij ons eenvoudig een keuze maken. Een groot bijkomend voordeel? Veel producten hebben wij op voorraad liggen in ons magazijn in Ter Aar en kan dus snel bij u geleverd worden.

Natuurlijke schuttingen met een prachtige uitstraling

Uiteraard is het bij het kiezen van een natuurlijke schutting niet bepaald weinig keus en dient u enkele beslissingen te maken om tot een geschikt product te komen. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over erfafscheidingen van 'natuurlijke' materialen in de volgende productgroepen;

Waar op letten bij het kopen van een natuurlijke tuinafscheiding?

Niet iedereen koopt elke dag een schutting, laat staan een natuurlijke tuinafscheiding en daarom hebben wij voor u alvast wat belangrijke punten die aandacht nodig hebben bij het uitkiezen van de meest geschikte tuinschermen op een rijtje gezet. Wel zo handig toch?

  1. Materiaal - Waar veel mensen bij het materiaal enkel letten op hoe het eruit ziet en of dit bij hen in de tuin past is het minstens net zo belangrijk om bij het kiezen van een bepaalde materiaalsoort te letten op de duurzaamheid. Sommige materialen gaan immers slechts enkele jaren mee en in veel gevallen zit u daar niet op te wachten. Let hier dus goed op.
  2. Maten - Zorg dat u voordat u een keuze maakt eerst goed duidelijk heeft welke maten het product zal moeten gaan krijgen. Niemand zit immers te wachten op producten die te klein uitvallen.
  3. Functie - Let bij het kiezen van dergelijke producten altijd goed op de functie die het zal moeten gaan krijgen en of u met de beschikbare producten een functionered geheel kunt vormen. Wilgenschermen zijn bijvoorbeeld erg mooi, maar een tuinpoort maken van een dergelijke materiaalsoort is lastiger dan gebruikelijk is. 
  4. Prijs - De prijzen voor een natuurlijk erfafscheiding lopen erg uiteen en verdienen ook een goed gedeelte van uw aandacht. Niemand wilt immers teveel betalen toch? Gelukkig bent bij u Tuinhoutdiscount.nl altijd aan het juiste adres als het gaat om scherpe prijzen.

Kant en klaar op rol verkrijgbaar

Heeft u een keuze kunnen maken tussen de grote hoeveelheid producten? Dan is in veel gevallen uw natuurlijke tuinafscheiding snel verkrijgbaar. De natuurlijke schutting op rol is vaak immers kant en klaar en u kunt er zo mee aan de slag. Heeft u vragen over de producten en/of misschien over de montage hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Natuurlijke schuttingen laten plaatsen?

Zelf niet zo heel handig of twee linker handen? Dan is het bij Tuinhoutdiscount.nl ook mogelijk om het plaatsen van uw natuurlijke schuttingen uit te besteden aan een professional. Met jarenlange ervaring in de tuinbranche hebben wij een vaste kring partners opgebouwd waar wij met alle vertrouwen werk aan uitbesteden. Wilt u uw schutting laten plaatsen door een professional? Laat dit dan door één van onze partners verzorgen.