Buitenkeukens

Een buitenkeuken is een ideaal product om de ervaring in uw tuin nog completer te maken. Gezellig met het hele gezin of de hele familie in de tuin koken terwijl de zon langzaam onder gaat. Wie wilt dat nou niet? Bij Tuinhout Discount verkopen wij buitenkeukens tegen een erg voordelige prijs. Zoek dus niet verder!

1-12 van 35
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 35
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Houten buitenkeuken bij Tuinhout Discount

Wilt u een buitenkeuken kopen? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres! Wij verkopen alles wat u nodig heeft om uw tuin compleet te maken. Voor uw buitenkeuken bieden wij; Buitenkeuken losse modulesbuitenkeuken accessoires, maar ook buitenkeukens compleet.

Buitenkeuken zelf maken

Wilt u volledige vrijheid over de indeling van uw buitenkeuken en het liefst alles zelf samenstellen? Dat kan! Met de losse modules en accessoires van Trendhout is het mogelijk om zelf uw gehele buitenkeuken samen te stellen en in elkaar te zetten!

Service en advies op maat

Nog niet helemaal zeker van uw zaak? Gelukkig zijn er dan onze specialisten op dit gebied voor u! Zes dagen per week staat ons personeel voor u klaar om elke vraag voor u te beantwoorden. Heeft u dus een vraag? Stel deze gerust!

Komen kijken in onze showroom

Om onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van wat zij bij ons aanschaffen hebben wij sinds begin 2017 een showroom ingericht waar u de producten kunt komen bekijken. Op dit moment is de showroom overdekt en ruim 1100m2! Hopelijk tot snel in onze winkel!