Rondhout

Bent u op zoek naar rondhout palen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment in rondhout palen zoals bijvoorbeeld gefreesde palen, geschilde palen, boompalen en kastanje palen hebben wij voor ieder wat wils. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over een product of spreekt u voor aanschaf het liefst eerst nog even met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op. Tevens hebben wij een showroom van ruim 1100m2 waar u de producten eerst eens zou kunnen komen bekijken.

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rondhout palen in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment aan rondhout palen. Binnen dit assortiment maken wij onderscheid in verschillende soorten tuinpalen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gefreesde palen, geschilde palen, boompalen, kastanje palen of robinia palen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct kunt vinden waar u naar op zoek bent. Geen enkel probleem! Wij staan zes dagen per week voor u klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Ook andere soorten tuinpalen

Naast de rondhout palen die wij bij Tuinhoutdiscount.nl aanbieden hebben wij nog vele andere soorten palen die wellicht interessant zijn voor u. Wij hebben hieronder een greep uit deze soorten palen voor u neergezet;

Heeft u vragen over één van onze producten of gaat u graag eerst eens een keer het gesprek aan met onze specialisten? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom.

Grote voorraad en snelle levering

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een magazijn van ruim 4000m2 waarin wij duizenden producten hebben opgeslagen. Door deze unieke grote voorraad kunnen wij veel producten snel bij onze klanten leveren. Dit in combinatie met een slim transportsysteem zorgt ervoor dat u sommige producten zelfs al binnen enkele dagen in huis heeft. Bent u benieuwd of het product dat u van plan bent aan te schaffen op voorraad en dus snel te leveren is? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinpalen en boompalen bekijken

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl als één van de weinige in Europa over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom hebben wij honderden producten tentoongesteld zodat u de producten eerst eens kunt ervaring voordat u overgaat tot koop. De showroom zit in hetzelfde pand als ons magazijn, zodat u producten ook direct mee zou kunnen nemen. Zes dagen per week is de showroom geopend. Kom gerust eens langs!

Rondhout monteren? Geen probleem!

Met onze jarenlange ervaring hebben wij van Tuinhoutdiscount.nl inmiddels een groot netwerk aan betrouwbare hoveniers en timmermannen opgebouwd. Met dit netwerk voeren wij jaarlijks vele klussen uit. Heeft u geen zin of ervaring in/met het plaatsen van uw tuinpalen en besteed u dit liever uit aan een professional? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op voor meer informatie.