Betonpalen

Bent u op zoek naar betonpalen voor het realiseren van een hout beton schutting? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment in betonproducten en een grote voorraad kunnen wij u vrijwel altijd erg snel voorzien van de door u gewenste producten. Heeft u vragen over onze producten of spreekt u liever eerst even één van onze specialisten voor een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 waarin wij ook de hout beton schutting, en dus ook de betonpalen, voor u hebben staan. Wilt u de producten dus liever eerst even zien alvorens u tot bestelling over gaat? Kom dan eens langs in onze showroom.

Categorieën
1-15 van 217
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 217
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Betonpalen in verschillende soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij erg veel soorten betonpalen waarmee u uw droomschutting in elkaar kunt zetten. Elke paal die wordt aangeboden heeft een specifiek doel en dient dan ook voor dit doel of deze functie te worden gebruikt. De palen die wij aanbieden zijn op een aantal vlakken de onderscheiden. Zo zijn de palen te onderscheiden door het soort kop dat zij hebben aan de bovenkant, maar ook door de kleur van het beton. Naast deze eigenschappen zijn de palen ook nog te onderscheiden door de plek in de schutting die ze zullen krijgen en wat er precies tussen de palen geplaatst kan worden.

Betonpalen met een ronde- of diamantkop

Over het algemeen kiezen mensen ervoor om tuinschermen in hun betonpalen te plaatsen. Vaak wordt dit gecombineerd met een onderplaat van beton. Om dit mogelijk te maken wordt er vaak gebruik gemaakt van de betonpalen met een ronde- halfronde- of diamantkop. Deze palen zijn uitermate geschikt om een tuinscherm te combineren met 1 of 2 onderplaten. Er kan worden gekozen voor tuinschermen van 90cm, 130cm, 150cm of 180cm hoog. Afhankelijk van de hoogte die uw schutting moet krijgen en die het gekozen tuinscherm heeft bepaald u hoeveel onderplaten u nodig heeft. Bij Tuinhoutdiscount.nl geven wij bij onze tuinschermen aan of deze geschikt zijn voor gebruik in een betonsysteem.

Sleufpalen

De betonnen sleufpalen van Tuinhoutdiscount.nl zijn er in verschillende hoogtes te krijgen. De keuze in hoogte van deze palen heeft te maken met wat u ertussen wilt gaan verwerken. Sleufpalen van 270cm hoog zijn gemaakt voor gebruik van een tuinscherm van 180cm hoog en gebruik van 1 gladde onderplaat. Hiernaast zou u er ook voor kunnen kiezen om deze palen te combineren met 8,5 stuks gladde onderplaten om zo een geheel betonnen wand te creëren. Dit kunt u combineren met een afdekpet en een afdekkap of een verbindingsbalk. Sleufpalen met een hoogte van 280cm kunnen worden gebruikt met 1 motiefplaat en een scherm van 180cm hoog. Ook deze palen kunnen worden gevuld met onderplaten, gebruik hiervoor 9 stuks. Overigens is het ook mogelijk om het geheel te vullen met motiefplaten, hiervoor heeft u er 6 nodig. Dit kunt u afmaken met een afdekpet en een afdekkap of een verbindingsbalk. Sleupalen van 316cm hoog kunt u combineren met 2 stuks motiefplaten en een tuinscherm van 180cm hoog. Wilt u liever een compleet betonnen schutting maken? Ga dan voor 10,5 onderplaten of 7 motiefplaten.Dit kunt u afmakenmet een afdekpet en een afdekkap of een verbindingsbalk.

Borderpalen

Borderpalen worden vaak gebruikt voor het realiseren van een grondkering of lage erfafscheiding. De palen zijn enkel bestemd voor het plaatsen van betonplaten. In de palen kunnen zowel motiefplaten als onderplaten worden geplaatst. Hoeveel platen er nodig zijn is afhankelijk van de hoogte van de paal en de hoogte die u wilt gaan realiseren. Benieuwd hoe het gebruik van borderpalen u kan helpen? Vraag het eens aan onze specialisten!

Beton van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij Tuinhoutdiscount.nl kunt u niet alleen terecht voor uw palen van beton. Wij hebben namelijk vrijwel altijd ook alle andere producten van beton op voorraad. Welke producten van beton wij nog meer in ons assortiment hebben? De volgende;

Beton onderplaten
Beton afdekkappen
Beton afdekpetten
Betonpoeren

Dit alles kunnen wij bieden tegen extra scherp tarief. Heeft u nog een vraag over onze producten of krijgt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Betoncoating voor het behouden van de kleur

De palen met een antraciete kleur hebben nog weleens de neiging om witte strepen en vlekken te vertonen. Dit wordt veroorzaakt door kalk op het beton. Gelukkig is er een oplossing om dit te voorkomen. Wilt u uw antraciete beton altijd in de mooie zelfde kleur behouden? Gebruik dan de betoncoating van Tuinhoutdiscount.nl. Er zijn een aantal voordelen van het coaten van uw beton:

- Beschermt en verlengt de levensduur
- Vermindert zeer sterk de waterabsorptie
- Langer kleurbehoud van het beton
- Maakt beton eenvoudig en goed te reinigen
- Voorkomt vries- en droogschade
- Oppervlaktestructuur blijft geheel intact
- Effectief tegen mossen, algen en schimmelgroei
- Voorkomt indringen van water, vuil, olie en zuren
- Vermindert kalkuitbloeing