Hardhouten planken

Voor een natuurlijk uiterlijk van uw vlonder, terras of tuinafscheiding zit u met de Hardhouten planken van Tuinhoutdiscount.nl goed. Het aanbod planken van Tuinhout Discount is enorm gevarieerd. Van damwand en vlechtstrip tot vlonderplank en van geschaafd tot fijnbezaagd. De planken zijn eenvoudig te onderhouden en bovendien staat hardhout, o.a. afkomstig uit Brazilië en Indonesië, bekend om haar duurzame karakter. Hierdoor zijn ze jaren bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of heeft u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies van één van onze specialisten? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag, compleet vrijblijvend, verder!

15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardhouten planken bij Tuinhout Discount

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij vele verschillende soorten Hardhouten planken. Één van de manier om hier onderscheid in te maken is door te kijken naar de bewerking. Wij hebben Hardhouten planken geschaafd en Hardhouten planken fijnbezaagd. Bent u op zoek naar gladde planken waar u uw hand overheen kunt halen zonder de pincet te moeten pakken om splinters te verwijderen? Dan adviseren wij u te kiezen voor Hardhouten planken geschaafd. Liever een natuurlijke ruwe uitstraling voor bijvoorbeeld uw schutting? Dan adviseren wij u te kiezen voor Hardhouten planken fijnbezaagd.

Schuttingplanken of vlonderplanken?

Bent u op zoek naar Hardhouten schuttingplanken of naar vlonderplanken? Zoek dan vooral niet verder. Wij hebben een ruim assortiment en een enorme voorraad voor u zodat u snel aan de slag kunt. Wij geven graag een stukje persoonlijk advies. In plaats van online te bestellen kunt u ook gewoon langskomen in onze winkel en in het magazijn in Ter Aar. Wij helpen u graag verder!

Advies bij het kiezen van uw hardhouten plank

U kunt onze hardhouten planken en andere planken ook gebruiken ter decoratie. We geven u graag advies over welk type planken het beste bij uw wensen past. Gaat u voor een schutting of voor een vlonder? Onze specialisten helpen u graag stap voor stap bij het maken van uw keuzes. Vraag dus gerust vrijblijvend informatie aan door even te bellen of het contactformulier in te vullen.

Planken van hardhout monteren

Zit u er niet zo op te wachten om zelf aan de slag te moeten met uw planken hardhout? Geen enkel probleem. Ook het monteren van de planken kan Tuinhout Discount voor u verzorgen. Wij beschikken over een grote database met daarin geschikte vakmensen voor elke klus. Op deze manier kunt u zonder enige zorgen genieten van uw nieuwe planken hardhout.

Op zoek naar andere soorten houten planken?

Het kan natuurlijk zijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen terwijl dit niet de bedoeling was of dat u toch even benieuwd was wat die Hardhouten planken nou precies inhouden. Bent u op zoek naar een andere soort houten plank? Geen probleem. Wij hebben een ruim assortiment aan planken in allerlei soorten hout. Bent u op zoek naar Eiken planken? Bent u op zoek naar Geïmpregneerde planken? Of bent u op zoek naar Douglas planken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Kom langs in onze showroom

Omdat wij onze klanten een zo goed mogelijke ervaring willen bieden hebben wij sinds begin 2017 een compleet nieuwe overdekte showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd. In deze showroom vindt u onder andere een houtwand met daarop alle soorten hout die wij u te bieden hebben. Ook staan in de showroom producten als kapschuren, overkappingen, tuinhuisjes en tuinschermen. U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen en de producten te bekijken onder het genot van een kopje koffie.