Geïmpregneerd Hout

Geïmpregneerd hout bestelt u eenvoudig bij Tuinhout Discount. Wij bieden een groot assortiment bestaande uit palen, balken en planken om zelf aan de slag te gaan. Of kies voor kant-en-klare toepassingen van geïmpregneerd tuinhout. Profiteer van onze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en laat uw bestelling snel thuis bezorgen met onze eigen bezorgservice. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel snel en eenvoudig uw geïmpregneerd hout online.

Producten 1-15 van 56
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 56
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geïmpregneerd hout ideaal voor in uw tuin

Hout is een ideaal product om een natuurlijke sfeer in uw tuin te creëren. Het steekt mooi af tussen alle bloemen en planten en het groen van het gras. Houd er echter wel rekening mee dat hout na verloop van tijd aangetast wordt door regen en andere weersinvloeden. Om dit te voorkomen kiest u voor geïmpregneerd hout. Dit hout is namelijk behandeld waardoor het beschermd is tegen de verschillende weersinvloeden, schimmels en insecten. Hierdoor gaat het langer mee en is geïmpregneerd hout ideaal voor buitengebruik.

Richt uw tuin in met geïmpregneerd tuinhout

Doordat geïmpregneerd hout behandeld is, is het ideaal om in uw tuin te gebruiken. Niet voor niets wordt er daarom meestal gesproken over geïmpregneerd tuinhout. Het is namelijk een ideaal product voor een groot aantal toepassingen, zoals vlonders, terrassen en schuttingen. Maar u kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld plantenbakken.

Maak een vlonder van geïmpregneerd tuinhout

Het maken van bijvoorbeeld een vlonder kunt u eenvoudig zelf met onze vlonderplanken van geïmpregneerd hout. Maakt u een vlonder, dan is het aan te raden om behandeld hout te gebruiken. De vlonder heeft namelijk veel te verduren met de vochtige ondergrond en de Nederlandse weersomstandigheden. Met geïmpregneerd tuinhout zorgt u ervoor dat de vlonder minder snel gaat rotten en langer mee kan dan met onbehandeld hout. Een groot voordeel is dat geïmpregneerd hout minder onderhoud vergt en u meer tijd kunt besteden aan andere zaken. Volop mogelijkheden dus voor in- en rondom uw woning. Wilt u meer weten over ons geïmpregneerd hout of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we vertellen u graag meer....