Geïmpregneerd Hout

Heeft u geiïmpregneerd hout nodig voor uw project in de tuin? Of het nou om 1 plank gaat of om een enorme hoeveelheid. Bij THD kan dit allemaal geregeld worden. Tuinhout Discount heeft een grote voorraad aan geïmpregneerd hout liggen in haar eigen magazijn. Over het algemeen kan er dus erg snel geleverd worden nadat er wordt besteld. Toch liever eerst een kijkje nemen naar het hout? Kom dan gerust langs bij onze showroom en magazijn in Ter Aar.

Producten 1-15 van 56
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 56
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geïmpregneerd hout ideaal voor in uw tuin

Hout is een ideaal product om een natuurlijke sfeer in uw tuin te creëren. Het steekt mooi af tussen alle bloemen en planten en het groen van het gras. Houd er echter wel rekening mee dat hout na verloop van tijd aangetast wordt door regen en andere weersinvloeden. Om dit te voorkomen kiest u voor geïmpregneerd hout. Dit hout is namelijk behandeld waardoor het beschermd is tegen de verschillende weersinvloeden, schimmels en insecten. Hierdoor gaat het langer mee en is geïmpregneerd hout ideaal voor buitengebruik.

Richt uw tuin in met geïmpregneerd tuinhout

Doordat geïmpregneerd hout behandeld is, is het ideaal om in uw tuin te gebruiken. Niet voor niets wordt er daarom meestal gesproken over geïmpregneerd tuinhout. Het is namelijk een ideaal product voor een groot aantal toepassingen, zoals vlonders, terrassen en schuttingen. Maar u kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld plantenbakken.

Maak een vlonder van geïmpregneerd tuinhout

Het maken van bijvoorbeeld een vlonder kunt u eenvoudig zelf met onze vlonderplanken van geïmpregneerd hout. Maakt u een vlonder, dan is het aan te raden om behandeld hout te gebruiken. De vlonder heeft namelijk veel te verduren met de vochtige ondergrond en de Nederlandse weersomstandigheden. Met geïmpregneerd tuinhout zorgt u ervoor dat de vlonder minder snel gaat rotten en langer mee kan dan met onbehandeld hout. Een groot voordeel is dat geïmpregneerd hout minder onderhoud vergt en u meer tijd kunt besteden aan andere zaken. Volop mogelijkheden dus voor in- en rondom uw woning. Wilt u meer weten over ons geïmpregneerd hout of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we vertellen u graag meer.