• 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Carports

Heeft u dat ook weleens? Dat u aan komt rijden bij uw huis en er iets ontbreekt op de plek waar u uw auto parkeert? Juist, er ontbreekt een carport! Gelukkig heeft Tuinhout Discount een ruim aanbod in carports zodat u niet ver hoeft te zoeken. Met de carports van THD staat uw auto voortaan altijd netjes afgeschermd van de ergste weersomstandigheden of overvliegende vogels. Neem eens een kijkje!

1-12 van 20
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 20
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Een carport naar uw wens en smaak

Bij Tuinhoutdiscount.nl is er een ruim assortiment carports beschikbaar tegen scherpe tarieven. Wilt u bijvoorbeeld een carport die u kunt bevestigen tegen de muur van uw woning? Dan is dat geen enkel probleem. Toch liever een vrijstaande carport die u aan het einde van uw oprit kunt plaatsen? Ook dit is dan geen enkel probleem.

Advies van onze carport specialist

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een aantal specialisten die u kunnen voorzien van een persoonlijke stuk advies. Op deze manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken om fouten te maken, wij helpen u bij alle gewenste stappen in het proces.

Scherpe offerte voor carports

Heeft u interesse in een carports en wilt u voordat u besteld graag eerst een offerte ontvangen? Dan kunt u een offerte aanvragen op onze “offerte aanvragen-pagina”. Wanneer u dit formulier invult en verstuurd reageren wij vaak al binnen 24 uur op uw bericht! Snel schakelen is dus geen enkel probleem!

Toch een garage in plaats van een carport?

Heeft u misschien toch liever een garage dan een carport? Dan kunt u ook voor deze garage terecht bij Tuinhoutdiscount.nl. Wij hebben een ruim assortiment in garages in alle soorten en maten. Veel garages hebben meerdere opties om deze aan te passen naar uw smaak. Neem gerust een contact op!