Carports

Carports

Heeft u dat ook weleens? Dat u aan komt rijden bij uw huis en er iets ontbreekt op de plek waar u uw auto parkeert? Juist, er ontbreekt een carport! Gelukkig heeft Tuinhout Discount een ruim aanbod in carports zodat u niet ver hoeft te zoeken. Met de carports van THD staat uw auto voortaan altijd netjes afgeschermd van de ergste weersomstandigheden of overvliegende vogels. Neem eens een kijkje!

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Tuinhoutdiscount.nl is er een ruim assortiment carports beschikbaar tegen scherpe tarieven. Wilt u bijvoorbeeld een carport die u kunt bevestigen tegen de muur van uw woning? Dan is dat geen enkel probleem. Toch liever een vrijstaande carport die u aan het einde van uw oprit kunt plaatsen? Ook dit is dan geen enkel probleem.

Wij zien bij Tuinhoutdiscount.nl een sterke groei in de vraag naar carports. Een carport is ook enorm handig. Zo heeft u geen last van vogelpoep op uw mooie nieuwe auto en heeft u een stukje extra overdekte ruimte in uw tuin om spullen te stallen. Bij Tuinhoutdiscount.nl is het ook mogelijk om uw carport volledig op maat te laten maken en om hiervoor een berekening te laten maken. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op!

Auto overkappingen van Tuinhout Discount

Op zoek naar een auto overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount aan het juiste adres. Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een assortiment met daarin houten carports, carport Eikenhout, Grenen carports, carport beton en carport Hardhout. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Over het algemeen kunnen wij vrijwel altijd leveren wat u zoekt!

Bescherming voor je voertuig

Een carport biedt bescherming tegen regen, sneeuw, hagel, en schadelijke zonnestralen. Dit betekent dat bijvoorbeeld je auto, camper, of boot veilig en beschermd blijft staan, ongeacht het weer. Door de bescherming van een carport blijft je voertuig langer in goede staat, wat de levensduur verlengt en de onderhoudskosten verlaagt.

Zelf een carport bouwen?

Zelf een carport bouwen? Ook hiervoor heeft Tuinhoutdiscount.nl alle benodigde materialen in het assortiment. Bent u van plan een carport te bouwen van Eiken, Hardhout of Douglas? Dan kunnen wij alles voor u leveren. Zo heeft Tuinhoutdiscount.nl een ruim assortiment in de volgende vormen;

Balken
Planken
Palen
Schroeven
Olie en beits

Extra opslagruimte met een carport

Carports bieden niet alleen bescherming voor je voertuig, maar ze creëren ook extra opslagruimte. Je kunt er tuinmeubilair, gereedschap, fietsen, of andere bezittingen veilig en droog opbergen, waardoor je huis en schuur opgeruimder blijft. Dit extra opslaggebied is vooral handig als je beperkte binnenruimte hebt.

Liever een garage?

Toch liever alles helemaal goed kunnen afsluiten? Dan is het logischer om eens te kijken bij de garages. Ook hierin heeft Tuinhout Discount een ruim aanbod. Over het algemeen kunnen de garages van Tuinhoutdiscount.nl snel geleverd worden en komen deze in de vorm van een bouwpakket. Woont u bij ons in de regio en bent u zelf niet zo handig om alles zelf in elkaar te zetten? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden rondom montage.

Bestel gemakkelijk online of vraag een offerte aan!

Wilt u een carport kopen? Maar besteld u deze liever niet direct online of heeft u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhout Discount over een overdekte showroom van ruim 1100m2! Benieuwd wat het project in zijn geheel moet gaan kosten? Wees dan vooral niet bang om een offerteaanvraag bij ons in te dienen op de daarvoor bestemde pagina.