Lariks/Douglas tuindeuren

Bent u op zoek naar Douglas tuindeuren? Zoek dan vooral niet verder! Bij Tuinhoutdiscount.nl bent u namelijk terecht gekomen bij dé specialist van Douglas tuindeuren in Nederland. Een groot assortiment, grote voorraad en scherpe prijzen. Heeft u vragen over onze producten, krijgt u graag persoonlijk advies of bekijkt u de producten alvorens u overgaat tot koop het liefst eens in het echt? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of neem eenvoudig contact met ons op!

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douglas tuindeuren van Tuinhout Discount

Waar op te letten bij het kopen van een douglas tuindeur

Voor het gemak hebben wij voor u een aantal punten op een rijtje gezet waar wij u adviseren rekening mee te houden bij het kopen van een douglas tuindeur:

• Zorg ervoor dat je de gewenste deurbreedte vooraf nauwkeurig bepaalt, aangezien wij deuren aanbieden in verschillende beschikbare breedtematen.
• Let goed op welke ijzerwaren en hang en sluitwerk zijn inbegrepen bij een deur dit is belangrijk zodat u de deur kunt sluiten met een slot.
• U kunt er ook voor kiezen om een stalen frame aan te schaffen en vervolgens zelf planken te bevestigen. Op deze manier behoudt u de controle over het uiterlijk van de deur.
• Controleer zorgvuldig de draairichting van de deur, aangezien dit van groot belang is om te voorkomen dat de deur de verkeerde kant op opent.
• Bepaal of u gaat voor horizontale of verticale planken. Over het algemeen is het hierbij vooral afhankelijk welke tuinschermen er naast een deur zijn geplaatst. Maar u zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor verticale planken omdat hier moeilijker op te klimmen is. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij hier vaak alsnog een maatwerk oplossing voor.

Ook maatwerk is mogelijk

Heeft u specifieke afmetingen of stijl in gedachten voor uw douglas schuttingdeur of tuinpoort, of heeft u andere vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zowel telefonisch als via e-mail. U kunt ook een bezoek brengen aan onze ruime overdekte showroom van meer dan 1100 vierkante meter, gelegen in het hart van de Randstad. We staan graag voor u klaar om u uitgebreide informatie en advies te geven over het op maat maken of op maat laten maken van uw schuttingdeur.

Dubbele douglas schuttingdeur of dubbele poortdeur

Vaak wordt met een douglas tuinpoort inderdaad een dubbele poort bedoeld. En natuurlijk kunt u daarvoor bij ons terecht. Met twee afzonderlijke schuttingdeuren kunt u zelf eenvoudig uw perfecte dubbele tuinpoort samenstellen. U plaatst in dit geval twee deuren met de gewenste breedte. Let er bij de bestelling wel op dat u de juiste draairichting selecteert als dit van toepassing is, hoewel de meeste van onze deuren universeel zijn.

Houdt u van een luxe uitstraling? Dan zullen onze dubbele douglas toegangspoorten u zeker aanspreken! Deze poorten worden standaard geleverd in een als dubbele deur, en dankzij het mooie ontwerp en de warme hout kleur bieden ze een mooie afsluiting voor zowel uw tuin als oprit.

Een tuinpoort die perfect past bij uw schutting.

Bij Tuinhoutdiscount hebben we een uitgebreid assortiment tuindeuren. Op deze pagina bieden we voornamelijk douglas tuindeuren aan, maar we hebben nog tal van andere soorten beschikbaar in ons assortiment. Hieronder volgen de andere beschikbare houtsoorten:

• Tuindeur privacy Hardhout
• Tuindeur privacy Grenen
• Tuindeur privacy Grenen zwart
• Tuindeur Red Class Wood
• Composiet tuindeur

Douglas schuttingdeuren koopt u bij dé specialist

Tuinhoutdiscount.nl heeft met meer dan 40 jaar ervaring in het tuinhout veel ervaring in de tuinbranche. Met een groot assortiment van douglas schuttingdeuren van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs of met mooie aanbiedingen is onze webshop de winkel voor uw douglas poortdeuren.

Voor uw complete tuinafscheiding ook naar Tuinhoutdiscount

Uiteraard heeft u vaak niet heel veel aan alleen schuttingpoorten voor uw tuinafscheiding. Gelukkig hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl alles wat u nodig heeft voor het neerzetten van een complete tuinafscheiding. Zo hebben wij grenen palen of betonpalen om uw douglas schuttingpoort aan te bevestigen, maar hebben wij ook douglas verloop tuinschermen of een zwarte schutting om uw tuin helemaal af te maken. Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben en wat wij u in uw geval zouden adviseren? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom, waar we een groot deel van onze  deuren hebben tentoongesteld.