Kapschuren

Kapschuren

Een houten kapschuur in de tuin staat niet alleen mooi, het is ook nog eens heel handig. U kunt er namelijk niet alleen spullen in bewaren, maar ook heerlijk onder zitten. Geniet van de ondergaande zon of een lekkere maaltijd met vrienden onder de houten kapschuur. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment kapschuren in allerlei soorten, maten en materialen. Kunt u nou niet direct vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-15 van 38
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 38
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kapschuur kopen en meer

Kapschuren kopen doet u natuurlijk bij Tuinhoutdiscount.nl. Tuinhoutdiscount.nl is hét adres voor alles wat met hout en de tuin te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor een houten kapschuur, maar ook voor al het materiaal dat u nodig heeft om uw project helemaal af te maken. Meer weten over onze kapschuren, gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! Benieuwd welke bijbehorende producten wij u allemaal kunnen aanbieden? Wellicht staat hier wat voor u tussen;

Houten kapschuren ook in compleet maatwerk

Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij veel verschillende soorten houten kapschuren aan. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u aangeven in welke breedte, van welk merk en van welk soort hout u een kapschuur zoekt. Vrijwel elke kapschuur is overigens in de breedte oneindig uit te breiden. Tevens kunnen wij ook kapschuren in de vorm van maatwerk aanleveren. Als expert op het gebied van kapschuren kunnen wij uw wensen vrijwel altijd in vervulling laten gaan. Wilt u een kapschuur met wanden, een afwijkende afmeting of met bijvoorbeeld lampjes verwerkt in de balken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Kapschuur bouwpakket zelf monteren of uitbesteden

Alle kapschuren worden geleverd in de vorm van een bouwpakket. U kunt hier dus zelf in uw eigen tempo mee aan de slag! Ziet u het niet zitten om alles zelf in elkaar te moeten zetten? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden voor montage. Tuinhoutdiscount.nl heeft voor mensen die stiekem niet zo zitten te wachten op een enorme klus in de tuin namelijk de THD Montageservice in het leven geroepen. Met de THD Montageservice neemt Tuinhoutdiscount.nl u al uw zorgen rondom de montage en de planning uit handen en zorgen wij dat er een echte professional op uw klus komt te staan. Op deze manier kunt u zonder zorgen gaan genieten van uw tuin!

De specialist op het gebied van overkappingen

Tuinhoutdiscount.nl is niet alleen een specialist op het gebied van kapschuren. Kapschuren zijn namelijk maar een onderdeel van de expertise van Tuinhoutdiscount.nl. Naast kapschuren zijn wij gespecialiseerd in vele andere soorten producten. Bent u dus op zoek naar een ander soort buitenverblijf? Wellicht staat hier wat voor u tussen?

Met een gerust hart een kapschuur kopen

Naast dat wij u willen voorzien met een goede dienstverlening en een goede service, willen wij u ook een scherpe prijs aanbieden. En dat doen we! De naam Tuinhoutdiscount.nl zegt het eigenlijk al, wij bieden tuinhout aan tegen discount prijzen. Wilt u een offerte op maat voor een houten kapschuur? Dan proberen wij deze zo snel mogelijk na uw aanvraag aan te bieden.

Kapschuren écht beleven bij Tuinhoutdiscount.nl

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de ervaring die een kapschuur met zich mee brengt hebben wij voor u de mogelijkheid om een aantal kapschuren te bekijken in onze gloednieuwe showroom. Op onze beneden verdieping vindt u meerdere kapschuren. Wij hebben deze zo veel mogelijk voor u aangekleed met tuinmeubels en accessoires om een zo compleet mogelijk beeld voor u mogelijk te maken. Met diverse modellen en uitvoeringen kunnen wij u vrijwel alle mogelijkheden op het gebied van kapschuren laten zien. Benieuwd hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen? Kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. De koffie staat voor u klaar.

Kapschuur met advies op maat

Naast de mogelijkheid om te bekijken en te beleven in onze nieuwe showroom is het ook mogelijk om advies op maat te krijgen van onze specialisten. Kapschuur kopen? Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar om u advies te geven en om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Kom dan langs of neem contact met ons op.