Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
214  reviews

Kapschuren

Een houten kapschuur in de tuin staat niet alleen mooi, het is ook nog eens heel handig. U kunt er namelijk niet alleen spullen in bewaren, maar ook heerlijk onder zitten. Geniet van de ondergaande zon of een lekkere maaltijd met vrienden onder de houten kapschuur. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment kapschuren in allerlei soorten, maten en materialen. Kunt u nou niet direct vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-12 van 32
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 32
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Kapschuur kopen

Kapschuren kopen doet u natuurlijk bij Tuinhout Discount. Tuinhout Discount is hét adres voor alles wat met hout én de tuin te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor een houten kapschuur, maar ook voor al het materiaal dat u nodig heeft om uw project helemaal af te maken. Meer weten over onze kapschuren? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Houten kapschuren

Bij Tuinhout Discount bieden wij veel verschillende soorten houten kapschuren aan. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u aangeven in welke breedte, van welk merk en van welk soort hout u een kapschuur zoekt. Vrijwel elke kapschuur is overigens in de breedte oneindig uit te breiden. Kunt u niet zo snel vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Kapschuur bouwpakket

Alle kapschuren worden geleverd in de vorm van een bouwpakket. U kunt hier dus zelf in uw eigen tempo mee aan de slag gaan! Ziet u het niet zitten om alles zelf in elkaar te moeten zetten? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden voor montage. Vraag hiernaar bij ons personeel.

Kapschuur prijs

Naast dat wij u willen voorzien met een goede dienstverlening en een goede service, willen wij u ook een scherpe prijs aanbieden. En dat doen we! De naam Tuinhout Discount zegt het eigenlijk al, wij bieden tuinhout aan tegen discount prijzen. Wilt u een offerte op maat voor een houten kapschuur? Dan proberen wij deze zo snel mogelijk na uw aanvraag aan te bieden.

Kapschuren beleven bij THD

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de ervaring die een kapschuur met zich mee brengt hebben wij voor u de mogelijkheid om een aantal kapschuren te bekijken in onze gloednieuwe showroom. Op onze beneden verdieping vindt u meerdere kapschuren. Wij hebben deze zo veel mogelijk voor u aangekleed met tuinmeubels en accessoires om een zo compleet mogelijk beeld voor u mogelijk te maken. Kom dus gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Kapschuur met advies op maat

Naast de mogelijkheid om te bekijken en te beleven in onze nieuwe showroom is het ook mogelijk om advies op maat te krijgen van onze specialisten. Kapschuur kopen? Ons personeel staat zes dagen per week voor u klaar om u advies te geven en om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Kom dan langs of neem contact met ons op.