Blokhutten

Blokhutten

Blokhutten en tuinhuisjes koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons hoogwaardige blokhutten in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut of tuinhuis wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete blokhut of tuinhuis online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze tuinhuizen showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Producten 1-15 van 173
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 173
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhutten in uw tuin

Onze blokhutten zijn goed te gebruiken voor een groot aantal toepassingen in uw tuin. Wilt u uw tuinstoelen of buitenkeuken netjes opbergen of uw fietsen droog en veilig stallen? Kies dan voor een handige blokhut. U kunt het natuurlijk ook gebruiken als gastenverblijf of speelplek voor uw kinderen.

Verschillende soorten en variaties

Wij bieden veel verschillende blokhutten aan binnen ons assortiment. Zo hebben wij op onze website de blokhutten verdeeld in een aantal categorieën. Naast de categorieën hebben wij ook nog producten met verschillende eigenschappen waarop kan worden gefilterd. Een aantal filteropties zijn wanddiktes, dakvormen, behandeling en afmetingen. Naast de verschillende soorten blokhutten bieden wij ook verschillende merken aan.

In welke wanddiktes zijn blokhutten beschikbaar?

Bij het aanschaffen van een blokhut is ook de wanddikte van de blokhut enorm van belang. Vaak staat de wanddikte namelijk gelijk aan de kwaliteit die u kunt verwachten bij de blokhut. De wanddiktes in ons assortiment variëren van 19mm tot 92mm. Overigens zijn 28mm en 44mm de meest gangbare maten en zijn hierin dus ook de meeste blokhutten beschikbaar.

In welke dakvormen zijn blokhutten beschikbaar?

De dakvorm is bij blokhutten vooral erg belangrijk voor de uitstraling en de algehele stijl van de blokhut. Het dak van de blokhutten kan bijvoorbeeld een puntdak zijn, maar ook een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of een ronddak.

Welke soorten behandelingen zijn er mogelijk bij een blokhut?

Het kan per blokhut verschillen of de blokhut behandeld kan worden en op welke manier dit dan kan. Zo is het vaak bijvoorbeeld mogelijk om de blokhut te impregneren in verschillende kleuren. De kleuren zijn hierin vooral een smaakkwestie. Het impregneren is iets dat wij altijd aanraden in verband met de duurzaamheid en dus de verwachte levensduur van de blokhut. Naast impregneren is het vaak ook mogelijk om de blokhut in een (grond)laag te laten spuiten.

 

Blokhut kopen?

Tuinhoutdiscount.nl heeft een groot aanbod aan tuinhuisjes en blokhutten. Wilt u een blokhut kopen? Kijk dan in ons ruime assortiment en bestel het tuinhuisje welke het beste bij uw smaak past. Wij hebben kleine tuinhuisjes voor het opslaan van gereedschap in een kleine tuin. Maar ook blokhutten met overkapping die u kunt inrichten als een waar gastenverblijf. Onze producten zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten, zowel geïmpregneerd als onbehandeld. Met het bijgeleverde stappenplan zet u uw eigen blokhut of tuinhuis zelf in elkaar. Koop daarom eenvoudig online uw tuinhuis of blokhut bij Tuinhout Discount. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op zoek naar bijbehoren voor uw tuinhuis? Kijk dan eens bij onze categorie blokhut / overkapping bijbehoren.

Een blokhut is meer dan alleen opslagruimte

Een blokhut is niet alleen praktisch, maar het is ook een mooie eyecatcher voor in uw tuin. Kies voor de houtsoort die past bij de uitstraling van de tuin om zo een mooi geheel te maken. Wanneer de grootte van uw tuin het toelaat is het ook mogelijk om te kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Plaats een er mooi tuinstel onder en zo kunt u ook tijdens de regenachtige zomeravonden genieten van uw tuin.

Blokhutten in allerlei maatvoeringen

Niet iedereen beschikt over een enorme lap grond waar men kan bouwen wat hij of zij wil. Daarom is het bij ons mogelijk om blokhutten aan te schaffen in allerlei soorten maatvoeringen. Heeft u een blokhut nodig van 2x2 meter? Geen enkel probleem. Heeft u toch een blokhut nodig van 7x3 meter? Ook geen enkel probleem! Hieronder hebben wij voor u alvast enkele maten opgesomd;

Advies over de aanschaf van uw blokhut?

Voordat u besteld wilt u misschien eerst wat meer advies en informatie, dit is heel logisch. Om u zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien staat ons personeel zes dagen per week voor u klaar. Zowel telefonisch als in onze showroom bent u welkom om vragen te stellen over onze tuinhuisjes. Neem gerust contact met ons op.

Blokhutten in het echt zien?

Wij begrijpen heel goed dat het online bestellen van een tuinhuis voor sommige van u niet even logisch aanvoelt. U wilt het product misschien eerst even in het echt zien en voelen, er even instappen en er even over fantaseren. Om dit voor u mogelijk te maken hebben wij sinds begin 2017 een showroom van ruim 1100m2! In onze showroom staan tientallen tuinhuisjes voor u klaar. Wij hopen u snel te zien in onze winkel!