Blokhutten

Blokhutten

Blokhutten koopt u eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Bij deze houtspecialist weet u zeker dat u een hoogwaardige blokhut in huis haalt. Naast dat deze tuinhuisjes van hoge topkwaliteit zijn, zijn ze ook nog voor een voordelige prijs en kunt u profiteren van een snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut of tuinhuis wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete blokhut of tuinhuis online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons op of bezoek de showroom.

1-15 van 192
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 192
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhutten in uw tuin

Bent u op zoek naar een blokhut voor in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhout Discount bij de juiste webshop. Een blokhut is een variant van een tuinhuis. Het verschil tussen een normaal tuinhuisje en dit type tuinhuis is dat een blokhut is opgebouwd door middel van houten balken die op elkaar gestapeld worden, waarbij de hoeken in elkaar vallen. Verder zijn deze houten hutten goed te gebruiken voor een groot aantal toepassingen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van uw tuinstoelen of buitenkeuken of het veilig stallen van uw fietsen. Ook kunnen ze prima dienen als gastenverblijf of speelplek voor uw kinderen.

Belangrijk bij blokhutten

Wanneer u een blokhut in uw tuin wilt plaatsen, moet u met een aantal punten rekening houden. Zo moet het passen bij het uiterlijk van uw tuin. Verder is de wanddikte van het gebouw ook cruciaal. Deze staan namelijk gelijk aan de kwaliteit van uw hut. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat u precies voor ogen heeft met uw tuinhuis. Als u bijvoorbeeld naar buiten wilt kijken, terwijl u binnen zit, neem dan een kijkje bij de blokhut ramen. Ook is de deur van de blokhut belangrijk, omdat u hier telkens tegenaan kijkt wanneer u naar binnen of buiten wilt gaan. Tot slot moet u op de hoogte zijn van de eisen van de gemeente bij het plaatsen van een blokhut.

Verschillende soorten en variaties

Twijfelt u over welke blokhut u wilt bestellen? Binnen het assortiment zijn er diverse soorten blokhutten. Hierbij is er onderscheid in de wanddikte die varieert van 19mm tot 92mm. Ook kunt u kiezen wat voor soort dakvorm u op uw hut wilt hebben. Het dak vormt een belangrijk onderdeel in de uitstraling van de blokhut. U heeft ook de keuze of u het hout wilt laten behandelen en op welke manier u dat graag wilt hebben. Tot slot zijn er diverse afmetingen in deze buitenverblijven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein tuinhuisje voor het opbergen van uw tuinmeubelen, maar ook voor een grote blokhut die kan dienen als een tweede woonkamer of tuinkantoor.

Blokhut met overkapping

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een blokhut met overkapping? Deze blokhutten zijn ideaal voor wanneer u een overdekt terras wilt maken in uw tuin waar u tot de late uurtjes buiten kan blijven zitten. Deze is gecombineerd met een nette opslagplaats waar u bijvoorbeeld uw tuinstoelen in kwijt kan raken. Kortom, zeer functioneel.

Blokhut met luifel

Op zoek naar een blokhut met een luifel? Dit type blokhut heeft ongeveer dezelfde functie als de variant met een overkapping, omdat ze beiden regen tegenhouden. Het verschil tussen deze twee hutten is dat bij een overkapping het dak nog wordt ondersteund door palen of een muur. Bij een blokhut met luifel is dit niet het geval. Een luifel dient vooral voor meer uitstraling aan uw tuin.

Blokhut met veranda

Een blokhut met veranda is speciaal gemaakt voor wanneer het plots hevig begint te regenen, sneeuwen, hagelen of waaien. U kunt dan in uw blokhut gaan zitten waar het droog en warm is. Dus naast dat u een lounge buiten kan maken, heeft u ook de keuze om deze binnen zo in te richten.

Waarom een blokhut bestellen bij Tuinhout Discount

Heeft u hulp nodig bij het monteren van de blokhut in uw tuin? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van de THD Montageservice.Er wordt dan speciaal voor u gezocht naar een geschikte partij die uw aankoop snel en vakkundig opbouwt. Profiteer daarom van deze service. Wilt u meer informatie of advies over uw bestelling? Neem dan contact met ons op.