Blokhutten

Blokhutten en tuinhuisjes koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons hoogwaardige blokhutten in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut of tuinhuis wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete blokhut of tuinhuis online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze tuinhuizen showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Producten 1-12 van 140
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Blokhutprieel Konstantin

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 625,46 € 516,91

  Blokhutprieel Konstantin 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 2. Blokhutprieel Marit

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 1.001,56 € 827,74

  Blokhutprieel Marit 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 3. Minimodern

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 440,71 € 364,22

  Minimodern 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 4. Tuinhuis Agnes

  Van € 195,75 € 161,78

  Aan € 1.001,56 € 827,74

  Tuinhuis Agnes 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 5. Tuinhuis Albacete

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 1.144,70 € 946,03

  Tuinhuis Albacete 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 6. Tuinhuis Alrik

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 966,41 € 798,69

  Tuinhuis Alrik 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
 7. Tuinhuis Annabel

  Van € 0,00 € 0,00

  Aan € 666,69 € 550,98

  Tuinhuis Annabel 9 kleuren/behandelingen beschikbaar
Producten 1-12 van 140
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhutten en tuinhuisjes in uw tuin

Onze blokhutten en tuinhuisjes zijn goed te gebruiken voor een groot aantal toepassingen in uw tuin. Wilt u uw tuinstoelen of barbecuenetjes opbergen of uw fietsen droog en veilig stallen? Kies dan voor een handige blokhut. U kunt het natuurlijk ook gebruiken als gastenverblijf of speelplek voor uw kinderen.

Een tuinhuis is meer dan alleen opslagruimte

Een tuinhuis of blokhut is niet alleen praktisch, maar het is ook een mooie eyecatcher voor in uw tuin. Kies voor de houtsoort die past bij de uitstraling van de tuin om zo een mooi geheel te maken. Wanneer de grootte van uw tuin het toelaat is het ook mogelijk om te kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Plaats een er mooi tuinstel onder en zo kunt u ook tijdens de regenachtige zomeravonden genieten van uw tuin.

Verschillende soorten tuinhuisjes

Wij bieden veel verschillende tuinhuisjes en blokhutten aan binnen ons assortiment. Zo hebben wij op onze website de tuinhuisjes verdeeld in een aantal categorieën. Zo hebben wij tuinhuisjes met overkapping, maar ook tuinhuisjes met veranda. Naast de verschillende soorten blokhutten bieden wij ook verschillende merken aan. Heeft u al een voorkeur voor een merk? Kijk dan eens op een van de volgende merkpagina’s; 

Tuinhuisje of blokhut kopen

Tuinhout Discount heeft een groot aanbod aan tuinhuisjes en blokhutten. Wilt u een blokhut kopen? Kijk dan in ons ruime assortiment en bestel het tuinhuis welke het beste bij uw smaak past. Wij hebben kleine tuinhuisjes voor het opslaan van gereedschap in een kleine tuin. Maar ook blokhutten met overkapping die u kunt inrichten als een waar gastenverblijf. Onze producten zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten, zowel geïmpregneerd als onbehandeld. Met het bijgeleverde stappenplan zet u uw eigen blokhut of tuinhuis zelf in elkaar. Koop daarom eenvoudig online uw tuinhuis of blokhut bij Tuinhoutdiscount.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op zoek naar bijbehoren voor uw tuinhuis? Kijk dan eens bij onze categorie blokhut / overkapping bijbehoren.

Advies over de aanschaf van uw tuinhuisje?

Voordat u besteld wilt u misschien eerst wat meer advies en informatie, dit is heel logisch. Om u zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien staat ons personeel zes dagen per week voor u klaar. Zowel telefonisch als in onze showroom bent u welkom om vragen te stellen over onze tuinhuisjes. Neem gerust contact met ons op.

Tuinhuis in het echt zien?

Wij begrijpen heel goed dat het online bestellen van een tuinhuis voor sommige van u niet even logisch aanvoelt. U wilt het product misschien eerst even in het echt zien en voelen, er even instappen en er even over fantaseren. Om dit voor u mogelijk te maken hebben wij sinds begin 2017 een showroom van ruim 1100m2! In onze showroom staan tientallen tuinhuisjes voor u klaar. Wij hopen u snel te zien in onze winkel!