Hardhout vlonderplanken

Hardhout vlonderplanken

Bent u op zoek naar hardhouten vlonderplanken voor het realiseren van uw tuin project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een ruim assortiment in hardhouten vlonderplanken en een grote voorraad kunnen wij u vrijwel altijd erg snel voorzien van de door u gewenste producten. Heeft u vragen over onze producten of spreekt u liever eerst even één van onze specialisten voor een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 waarin wij ook de hardhouten vlonderplanken voor u hebben staan. Wilt u de producten dus liever eerst even zien alvorens u tot bestelling over gaat? Kom dan eens langs in onze showroom.

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardhouten vlonderplanken bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl kunt u ook terecht voor hardhouten vlonderplanken. Deze hardhout vlonderplanken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de tuin en worden veel minder snel glad dan gewone planken. Maak een eigen terras of een speciale vlonder en geniet nog meer van uw tuin. Heeft u vragen over onze producten, ziet u de producten graag eerst in het echt of gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten op het gebied van hardhouten vlonderplanken? Neem dan even contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! 

Vlonderplanken van hardhout kopen? Hou hier rekening mee

Wij begrijpen dat het niet elke dag voorkomt dat u een vlonder aanschaft. Om u hierin te voorzien van een stukje advies hebben wij vast een aantal punten voor u op een rijtje gezet waar wij u van willen vragen rekening mee te houden.

Houtsoort en duurzaamheid. Bedenk goed hoe lang de vlonder mee zal moeten gaan en hoelang u ervan wilt genieten alvorens deze weer moet worden vervangen. Een vlonder van volledig hardhout zal langer meegaan dan een vlonder van Douglas hout.
Glad of groeven. De afwerking van uw vlonderplank is erg belangrijk. Automatisch gaan veel mensen ervan uit dat de planken met groeven meer grip hebben dan gladde planken. In werkelijkheid is dit niet het geval. De planken met groeven houden namelijk vaker vuil vast en worden hierdoor vaak gladder dan de planken met een gladde afwerking.
Aantal onderregels. Het aantal balken dat u onder de vlonder legt is erg afhankelijk van de dikte van uw planken. Hoe dunner de plank die u gaat leggen, des te meer onderregels heeft u nodig. Bekijk dus ook goed onze hardhouten balken.

Meer dan alleen hardhouten vlonderplanken

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij uiteraard niet alleen specialist op het gebied van hardhouten vlonderplanken. Naast ons assortiment in hardhouten terrasplanken hebben wij namelijk ook nog planken in vele andere houtsoorten en materialen. Bent u dus niet op zoek naar hardhouten vlonderplanken, maar naar iets anders? Wellicht staat hier dan tussen waar u naar op zoek bent;

Douglas vlonderplanken
Geïmpregneerde vlonderplanken
Accoya vlonderplanken
Vuren vlonderplanken
Composiet vlonderplanken

Alles voor uw vlonder onder één dak

Bent u van plan een compleet nieuwe vlonder aan te gaan leggen in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal op het juiste adres. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij namelijk alles in huis om uw hardhouten vlonderplanken op de juiste manier te leggen. Uw bestelling compleet maken? Kijk dan ook eens bij de volgende producten;

Hardhouten balken
Vlonderschroeven