Houten overkapping

Houten overkapping

Bent u op zoek naar houten overkappingen? Dan bent u bij online houthandel Tuinhout Discount aan het juiste adres! Hier vindt u tuinhout van hoge kwaliteit en op maat gemaakt. Zo kunt u prima in de lente en zomermaanden vertoeven onder uw houten overkapping. Wilt u meer informatie over een specifiek soort overkapping of wilt u deze van dichtbij bekijken? Kom gerust langs bij de overdekte showroom.

1-15 van 211
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 211
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten overkappingen bij de online houthandel

Wilt u een overkapping van hout in uw tuin bouwen? Tuinhout Discount heeft een ruim assortiment aan dit type buitenverblijven waarmee u lekker in uw tuin kunt relaxen. Daarnaast is het ideaal om eronder te zitten voor schaduw op het heetst van de dag of wanneer het regent om droog te blijven. Door zijn multifunctionaliteit is het een ware aanwinst voor in uw tuin.

Wat is belangrijk bij het bouwen van een overkapping van hout?

Bent u benieuwd waar u allemaal rekening mee moet houden bij het bouwen van een houten overkapping? De eerste vraag die u aan uzelf moet stellen is waar u de overkapping voor wilt gaan gebruiken. Als u er gasten in kwijt wilt, dan is een blokhut het meest geschikt, terwijl een houten garage een betere optie is wanneer u enkel uw auto bedekt wilt hebben. Daarnaast speelt de houtsoort waarvan het bouwwerk is gemaakt een rol, omdat deze een indicatie geeft van hoe lang het houtwerk mee gaat. Hoe dan ook, u komt in kwaliteit niks te kort bij Tuinhout Discount.

Houten kapschuur voor ontspanning in de tuin

Op zoek naar een mooie houten kapschuur om uw spullen in te leggen? U vindt hier een breed assortiment aan houten overkappingen. Deze overkappingen zijn uitermate geschikt om uw eigendommen netjes in op te bergen. Zo slingeren deze niet in uw tuin en geeft het een net overzicht. De schuren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Ook heeft u de keuze uit meerdere wandmodules en kunt u gaan voor compleet dichte wanden die enkel of dubbel bekleed zijn of lage hekwerken.

Overkappingen met een plat dak en zadeldak

Heeft u liever een overkapping met een dak? Binnen Tuinhout Discount kunt u kiezen uit een overkapping met een plat dak of met een zadeldak. Voordelen aan platte daken is dat deze daken relatief laag zijn en de ruimte beter benut kan worden, omdat er geen hellende wanden zijn. Overkappingen met een zadeldak zijn juist ideaal, omdat hierdoor water snel kan worden afgevoerd wanneer het regen. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen hevige windstoten. Met beide typen overkappingen geniet u extra van uw tuin.

Carports en houten garages

Als u graag uw auto kwijt wilt onder een overkapping, dan wordt aangeraden om te gaan voor een carport of houten garage. Met een carport blijft uw auto droog en heeft u geen last van overvliegende vogels. Wanneer u toch liever een meer afgesloten ruimte wilt hebben, dan kunt u beter kiezen voor een garage. Naast dat deze van hoge kwaliteit zijn, zijn deze overkappingen ook duurzaam. De bouwwerken zijn namelijk gemaakt van vurenhout. Kortom, ideaal om uw auto in kwijt te kunnen.

Pergola’s, priëlen en veranda’s

Wanneer u uw tuin extra kleur geven? Ook hiervoor heeft Tuinhout Discount passende bouwwerken in het assortiment. Wanneer een loungeruimte wilt creëren in uw tuin zijn houten priëlen de juiste keuze. Houten veranda’s zijn geschikt wanneer u aanbouw wilt aan uw woning. Wilt u een meer natuurlijke uitstraling geven aan uw tuin dan zijn pergola’s van hout een goede optie, omdat u hierin allerlei bloemen en planten in kwijt kunt. U verfraait met deze overkappingen uw tuin in een handomdraai.

Bestel gemakkelijk houten overkappingen bij Tuinhout Discount

Een houten overkapping kopen? Binnen Tuinhout Discount geniet u van een breed assortiment aan tuinhout voor in uw tuin. Ondervindt u problemen met het bouwen van dit bouwwerk? Maak dan gebruik van de THD Montageservice. Hier zal dan voor u speciaal gezocht worden naar een geschikte partner die uw bestelling snel en vakkundig in elkaar zal zetten. Mocht u nog specifieke vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen.