Overkappingen

Overkappingen

Bent u op zoek naar houten overkappingen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres! Tuinhoutdiscount.nl is gespecialiseerd in houten overkappingen en maatwerk tuinoverkappingen. Een mooie tuinoverkapping in uw tuin plaatsen? Kijk dan gerust eens rond in ons ruime assortiment. Op zoek naar een ander model? Kom dan eens langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2!

Producten 1-15 van 175
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 175
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten terrasoverkappingen van Tuinhout Discount

Tuinhout Discount heeft een ruim assortiment houten terrasoverkappingen. Bij Tuinhoutdiscount.nl delen wij dit assortiment in in verschillende categorieën. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende soorten houten terrasoverkappingen te verkrijgen bij THD tegen een scherpe prijs;

Naast een ruim aanbod in overkappingen heeft Tuinhoutdiscount.nl ook een groot assortiment in blokhutten, prieëlen, pergola’s, carports en garages. Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

Kapschuren

Op zoek naar een mooie kapschuur? Dan kunnen wij u perfect van dienst zijn. Met verschillende kapschuren in verschillende kleuren kunnen wij de kapschuur altijd precies naar wens maken. Naast de vele modellen en kleuren is het ook nog eens mogelijk om de wandmodules en de plaatsing hiervan zelf te kiezen.U zou hierbij kunnen kiezen voor compleet dichte wanden met enkele -of dubbele bekleding of voor lage hekwerken. Alsof dit nog niet genoeg was is het ook nog eens mogelijk, wanneer u een groter model wilt hebben, een uitbreidingspakket toe te voegen om de kapschuur zo een stuk breder te maken. In onze overdekte showroom van ruim 1100m2 hebben wij een viertal modellen voor u staan om te bezichtigen.

Platte daken

Liever geen kapschuur maar een overkapping met een plat dak? Ook hier kunnen wij u bij van dienst zijn. Wij hebben overkappingen met platte daken in verschillende houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan Douglas, Eiken of Vuren. Overigens is het bij houten overkappingen met platte daken mogelijk om volledig te kiezen voor maatwerk. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een zagerij waar wij uw wildste dromen werkelijkheid kunnen maken. Dus op zoek naar een overkapping plat dak? Dan zit u bij ons goed.

Zadeldaken

Is een kapschuur of een overkapping plat dak niet wat u wilt? Past dit toch niet in uw ideale plaatje? Dan is er ook nog de overkapping met zadeldak. Ook bij deze buitenverblijven is er wederom veel keuze is maatvoeringen, uitbreidingen, kleuren, wanden en materialen. Zadeldaken zijn in bijna elke tuin een plaatje. Dus bent u op zoek naar een overkapping met zadeldak? Schroom dan vooral niet om bij ons langs te komen en eens met ons te gaan zitten voor de mogelijkheden.

Bestel gemakkelijk online of kom langs in de showroom!

Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen en of uw plannen werkelijkheid kunnen worden? Vraag dan gerust online een offerte aan, neem contact met ons op of kom bij ons langs voor een kopje koffie in onze overdekte showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar! Tot ziens bij Tuinhout Discount!

Overkapping laten plaatsen met de THD Montageservice

Geen zin om zelf een gehele overkapping te plaatsen en laat u uw overkapping liever plaatsen door een echte vakman? Dan is er nu de THD Montageservice! Met de THD Montageservice nemen wij u alle zorgen over het plaatsen van uw overkapping uit handen. Meer weten over deze service? Kijken dan eens op overkapping laten plaatsen of bij de THD Montageservice.