Veelgestelde vragen

U kunt uw bestelling afhalen bij ons magazijn aan de Harsweg 13, 2461EZ in Ter Aar.

Published in: Afhalen

Wanneer alles uit uw bestelling op voorraad is ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging voor het inplannen van een geschikt afhaalmoment. U meld zich dan op het door uzelf ingeplande afhaalmoment óf op een later moment bij de kassa in onze winkel. Wij raden het af om langs te komen voor het afhalen van uw artikelen zonder dat wij een moment met u hebben afgesproken. Mocht dit toch voorkomen dan kan het zo zijn dat uw producten nog niet klaar liggen.

Published in: Afhalen

Wanneer de betaling nog niet is voldaan dient u aanwezig te zijn bij de bezorging en de betaling bij levering te voldoen per pin bij de chauffeur. Wanneer er geen betaling gedaan kan worden zullen de producten retour worden genomen en worden de extra kosten in rekening gebracht naar u.

Wanneer de betaling reeds is voldaan en u niet aanwezig bent op het moment van levering zal de chauffeur naar eigen inzicht lossen.

Published in: Bezorging

Ja en nee, Tuinhoutdiscount.nl monteert zelf niet meer. Wel kunnen wij hiervoor een geschikte partij inschakelen zodat we er zeker van kunnen zijn dat een klus goed geklaard wordt. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een vast netwerk aan hoveniers en timmermannen die enkel vakwerk leveren.

Published in: Montage

De prijs van het monteren hangt uiteraard af van wie het doet en wat er precies allemaal moet gebeuren. Wij vragen de prijs voor de klus op zodra wij uw aanvraag binnen hebben. De prijs van het monteren kan naar wens worden meegenomen in uw offerte.

Offerte aanvragen? Dat kan hier.

Published in: Montage

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het FSC-keurmerk.

Published in: Keurmerken

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het KOMO-keurmerk.

Published in: Keurmerken

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het PEFC-keurmerk.

Published in: Keurmerken

Hout uit een FSC-bos is een bijzonder product! De boseigenaar heeft een prestatie van formaat geleverd met duurzaam bosbeheer. Daarbij heeft hij rekening gehouden met heel veel verschillende aspecten: behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. Lees hier meer over FSC.

Published in: Keurmerken

Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit op aan van producten, processen, systemen en diensten waarbij KOMO staat voor een onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en systemen en toepassing van KOMO-gecertificeerde processen en diensten verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten. Lees hier meer over KOMO.

Published in: Keurmerken

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC™ is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd. Lees hier meer over PEFC.

Published in: Keurmerken

Tuinhout Discount en haar partners voor montage monteren de producten alleen in de Randstad. Buiten deze omgeving kunnen wij u helaas niet helpen bij het monteren van uw tuinproducten.

Published in: Montage

In onze winkel en/of showroom in Ter Aar kunt u zowel met cash als met pin uw betaling voldoen.

Published in: Betalen

Bij de levering van uw producten door zowel onze eigen bezorgdienst als bij onze partner in transport kunt u alleen betalen met pin.

Published in: Betalen

Op de webshop van Tuinhout Discount kunt u betalen door middel van verschillende online betaalmethoden. U kunt hier tevens ook aangeven om te kiezen voor betaling bij levering, dit dient te gebeuren met een pin transactie.

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn de online betaalmethoden die wij op dit moment aanbieden;

  • iDEAL
  • In3
  • Mastercard
  • Riverty
  • Visa
  • Maestro
  • Bancontact
  • ING Homepay
  • KBC
  • Belfius
Published in: Betalen