Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
218  reviews

Veelgestelde vragen

3 Afhalen

Uiteraard proberen wij een voor u een zo gunstig mogelijk moment te regelen voor het afhalen. Wij nemen altijd contact met u op om het moment van afhalen af te spreken. Wij raden het af om langs te komen voor het afhalen van uw artikelen zonder dat wij een moment met u hebben afgesproken. Mocht dit toch voorkomen dan kan het zo zijn dat uw producten nog niet klaar liggen.

U kunt uw bestelling afhalen bij ons magazijn aan de Harsweg 13, 2461EZ in Ter Aar.

Ja, dit kan zeker! Als u besluit uw bestelling af te komen halen dan scheelt u dit bezorgkosten. U kunt uw bestelling op elk afgesproken moment afhalen bij ons magazijn of onze winkel op de Harsweg 13, 2461EZ Ter Aar. Nog meer weten over het afhalen van uw bestelling? Lees hier meer over het afhalen van een bestelling.

4 Montage

Tuinhout Discount maakt altijd gebruik van vaste hoveniers voor het uitvoeren van montage. Op deze manier weten wij zeker dat een klus goed wordt uitgevoerd.

Tuinhout Discount en haar partners voor montage monteren de producten alleen in de Randstad. Buiten deze omgeving kunnen wij u helaas niet helpen bij het monteren van uw tuinproducten.

De prijs van het monteren hangt uiteraard af van wie het doet en wat er precies allemaal moet gebeuren. Wij vragen de prijs voor de klus op zodra wij uw aanvraag binnen hebben. De prijs van het monteren kan naar wens worden meegenomen in uw offerte.

Offerte aanvragen? Dat kan hier.

6 Keurmerken

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC™ is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd. Lees hier meer over PEFC.

Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit op aan van producten, processen, systemen en diensten waarbij KOMO staat voor een onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en systemen en toepassing van KOMO-gecertificeerde processen en diensten verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten. Lees hier meer over KOMO.

Hout uit een FSC-bos is een bijzonder product! De boseigenaar heeft een prestatie van formaat geleverd met duurzaam bosbeheer. Daarbij heeft hij rekening gehouden met heel veel verschillende aspecten: behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. Lees hier meer over FSC.

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het PEFC-keurmerk.

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het KOMO-keurmerk.

Ja, het meerendeel van de producten voldoet aan het FSC-keurmerk.

3 Mijn account

U kunt een account aanmaken via deze pagina. U krijgt vervolgens uw accountinformatie via de mail.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen enkel probleem. U kunt op deze pagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

U kunt inloggen op uw account door naar de inlogpagina te navigeren en uw gegevens in te voeren in de velden. Snel naar de loginpagina? Klik hier.

2 Maatwerk

De kosten van het maatwerk zijn erg afhankelijk van welk product, welke houtsoort en/of welke vorm er gemaakt moet worden. Voor een prijsopgave vragen wij u om een offerte aan te vragen. Een offerte aanvragen kan op deze pagina.

Ja, bij Tuinhout Discount is het mogelijk om op aanvraag producten helemaal op maat te laten maken.

3 THD zakelijk

Met een THD zakelijk account kunt u gemakkelijk bestellen op naam van uw bedrijf. Deze orders komen automatisch binnen in ons magazijn. De prijzen op de website passen automatisch aan aan het soort bedrijf dat u bent. Op deze manier is het niet meer nodig om prijzen aan te vragen, de prijzen op de website zijn de voor u geldende prijzen.

Een zakelijk account maakt u aan via deze pagina. Na alle informatie te hebben ingevoerd komt u in ons bestand te staan als bedrijf. Wij willen u vragen om na het aanmaken van een zakelijk account een uitreksel van de KvK te versturen naar service@tuinhoutdiscount.nl.

3 Showroom

Ja, wij hebben de showroom binnen in ons pand gecreëerd. Op deze manier is het het hele jaar mogelijk om de producten te komen bezichtigen.

Alhoewel we het natuurlijk erg graag zouden willen, is dit niet het geval. Het is voor ons onmogelijk om alle producten tentoon te stellen met de grootte van ons assortiment. Wij proberen elk jaar een goede selectie producten voor u neer te zetten.

De showroom (en de winkel) is doordeweeks elke dag geopend.

Maandag 07:30 - 18:00

Dinsdag 07:30 - 18:00

Woensdag 07:30 - 18:00

Donderdag 07:30 - 18:00

Vrijdag 07:30 - 18:00

Zaterdag 07:30 - 15:00

7 Bezorging

Ja, dit kan. Wanneer u dit heeft aangegeven bij uw bestelling kunt u bij levering pinnen of de betaling per factuur voldoen.

Wanneer u online een bestelling heeft geplaatst bij Tuinhoutdiscount.nl zullen wij uw order verwerken in ons systeem. Zodra wij deze hebben verwerkt en hebben gecontroleerd of alles op voorraad is nemen wij via de e-mail contact met u op met meer informatie omtrent uw levering.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw bestelling. Hoe hoger het orderbedrag hoe lager de bezorgkosten uit zullen vallen. Meer over het bezorgen van uw bestelling leest u hier.

Wanneer de chauffeur uw bestelling komt afleveren doet hij dit op een zo verantwoord mogelijke plek die te bereiken is voor onze vrachtwagen. De chauffeur lost de bestelling naast de vrachtwagen.

De bezorgtijden kunnen wij u niet exact melden wanneer wij een bestelling bij u komen bezorgen. Dit is erg afhankelijk van welke andere bezorgingen onze chauffeur moet doen en welke route hij zal rijden. Wel kunnen wij u de dag van tevoren na 17:00 vertellen welk dagdeel uw bezorging binnen komt. Let wel op: hiervoor neemt u zelf contact met ons op.

De levertijd verschilt per product. Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u in huis te hebben.

2 Tuinhoutdiscount.nl (webshop)

Dit verschilt per product. Planken en balken gaan bijvoorbeeld per strekkende meter. Blokhutten worden getoond in centimeters. En kopmaten van planken worden getoond in millimeters.

Wij tonen op onze website zowel de prijs inclusief BTW als de prijs exclusief BTW. 

4 Klantenservice

Wij streven er naar om onze dienstverlening en producten zo goed mogelijk voor u te laten presteren. Het kan echter voorkomen dat er een foutje wordt gemaakt, mocht dit het geval zijn dan willen wij u vragen zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Meer informatie over tips, klachten en opmerkingen treft u op deze pagina.

U mag een afgeleverd artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retour zenden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel; u heeft recht op teruggave door Tuinhout Discount van het bedrag van de aankoop dat u reeds aan Tuinhout Disocunt heeft betaald met betrekking tot het teruggestuurde artikel. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd worden. Lees meer over het retourneren van producten op de pagina retourneren.

Door langs te komen in onze showroom, te bellen en/of contact met ons op te nemen via het formulier op de website. Op deze manier kunnen wij alles rustig met u doorspreken en vrijblijvend een offerte op maat voor u opstellen.

Wij werken samen met hoveniers die onze producten voor u op locatie kunnen monteren.

4 Betalen

Op de webshop van Tuinhout Discount kunt u betalen door middel van iDeal. U kunt hier tevens ook aangeven om te kiezen voor betaling bij levering, dit dient te gebeuren met een pin transactie.

Bij de levering van uw producten door zowel onze eigen bezorgdienst als bij onze partner in transport kunt u alleen betalen met pin.

In onze winkel en/of showroom in Ter Aar kunt u zowel met cash als met pin uw betaling voldoen.

In onze winkels is het mogelijk om met cash of pin te betalen. Bij een aflevering van uw bestelling door onze chauffeur is het op dit moment alleen mogelijk om cash te betalen of met een voortijdige overboeking (wij sturen een factuur). Online is het mogelijk om te betalen bij ontvangst van het product of via IDeal.

3 Blokhutten

Wanneer u kiest voor de optie spuitlaag bij het bestellen van uw blokhut dan zetten wij uw blokhut voor u in de grondverf.

Wanneer u een geimpregneerde blokhut bij Tuinhout Discount besteld duurt het circa drie tot vier weken voordat deze voor u klaar staat. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat dit uitloopt door drukte.