Buitenverblijven

Op zoek naar een buitenverblijf voor in uw tuin? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment in verschillende buitenverblijven. Gaat u liever voor een kapschuur, een plat dak, een zadeldak of toch de ouderwetse blokhut? Voor ieder wat wils en dat tegen een scherpe prijs! Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of gaat u liever eerst even in gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

Categorieën
Producten 1-15 van 910
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 910
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buitenverblijven in alle soorten en maten

Buitenverblijven is uiteraard een verzamelterm voor meerdere soorten producten. Om het voor u nog wat overzichtelijker te maken hebben wij onder de buitenverblijven nog een extra verdeling gemaakt. Wellicht staat hier tussen waar u naar op zoek bent?

Eerst zien, dan geloven?

Geen enkel probleem! Wij beschikken bij Tuinhoutdiscount.nl namelijk over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom hebben wij diverse blokhutten, kapschuren en overkapping staan. Op deze manier kunt u eerst zien wat u koopt. Het kopen van een buitenverblijf is natuurlijk niet niks. Dan is eerst kijken bij bijvoorbeeld uw buitenverblijf douglas wel zo fijn.

Buitenverblijf kopen? Hou hier rekening mee

Niet iedereen schaft elke dag een buitenverblijf aan voor in zijn of haar tuin en daarom hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl een aantal aspecten waar u rekening mee dient te houden vast op een rijtje gezet;

  • De houtsoort waarvan u uw buitenverblijf zal gaan realiseren staat sterk in verband met de kwaliteit en de verwachte levensduur van het product. Zorg er dus voor dat u zich hierover goed laat informeren.
  • Wij adviseren goed rekening te houden met de afmetingen van het buitenverblijf dat u wilt gaan bouwen. Een buitenverblijf dat te klein blijkt te zijn is minstens net zo vervelend als een buitenverblijf dat te groot is. Let hier dus goed op.
  • In elke gemeente gelden er andere regels voor de omvang van uw buitenverblijf. Hierin kunnen wij u helaas niet direct verder helpen. Wij adviseren u contact op te nemen met uw gemeente alvorens u overgaat tot koop. Ook raden wij aan om eerst contact te hebben met de buren.

Service en advies op maat

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij personeel met vakkennis en een hoge kennis van de producten. Onze specialisten kunnen u precies vertellen waar u het beste voor kunt kiezen in een bepaalde situatie. Neem gerust contact met ons op.

Buitenverblijf laten plaatsen

Buitenverblijf liever laten monteren door een professional in plaats van het zelf moeten doen? Geen enkel probleem. Om u hierin te kunnen voorzien hebben wij de THD Montageservice in het leven geroepen. Met deze dienst kunnen wij u compleet ontzorgen rondom de bouw van uw buitenverblijf. Meer informatie? Neem contact op of kijk eens bij de THD Montageservice.