Buitenverblijven

Op zoek naar een buitenverblijf voor in uw tuin? Bij Tuinhout Discount hebben wij een ruim assortiment in verschillende buitenverblijven. Gaat u liever voor een kapschuur, een plat dak of een zadeldak? Voor ieder wat wils en dat tegen een scherpe prijs!

Categorieën
1-12 van 516
per pagina
Aflopend sorteren
1-12 van 516
per pagina
Aflopend sorteren

Buitenverblijven in alle soorten en maten

Bent u toe aan een nieuwe manier van genieten in uw tuin? Dan is een buitenverblijf van Tuinhoutdiscount.nl de manier om deze wens in vervulling te laten gaan. Bij Tuinhout Discount hebben wij een groot aanbod in buitenverblijven. Gaat u voor een blokhutkapschuurplat dak of een zadeldak?

Buitenverblijf aanschaffen? Advies van de specialist!

Wij raden aan om voordat u tot aanschaf over gaat eerst contact te hebben met één van onze specialisten op het gebied van buitenverblijven. Dit kunt u doen door ons te bellen of door langs te komen in onze gloednieuwe overdekte showroom van ruim 1100m2. In onze showroom hebben wij tientallen voorbeelden van de mogelijkheden tentoon staan. Een gesprek onder het genot van een goede kop koffie kan vaak al vele mogelijkheden veel duidelijker maken. Daarnaast kunnen wij u na zo een gesprek zo goed mogelijk van dienst zijn.

Met welke opties moet ik rekening houden?

Een blokhut of overkapping komt natuurlijk niet altijd standaard uit de fabriek rollen. Het zou ook raar zijn als iedereen exact dezelfde smaak zou hebben. Om zoveel mogelijk aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen is er een groot scala aan verschillende mogelijkheden die kunnen worden toegepast op de verblijven. Een aantal opties zijn bijvoorbeeld; DakbedekkingVloerenWandmodules en Behandelingen.

Welke levertijd moet ik rekenen voor een buitenverblijf?

Door de vele mogelijkheden en opties is het vaak een geval van maatwerk. Op dit soort producten rust helaas een iets langere levertijd. Een standaard blokhut is echter een compleet ander verhaal. Zo kunnen sommige onbehandelde blokhutten al binnen een aantal weken worden geleverd. Overigens duurt levering over het algemeen nooit langer dan twee maanden. Benieuwd hoe lang het zou duren om uw droom overkapping in de tuin te hebben staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.