Buitenverblijven

1-15 van 949
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 949
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buitenverblijven in verschillende soorten en maten

Een buitenverblijf is uiteraard een verzamelterm voor meerdere soorten producten. Deze bestaan in allerlei verschillende soorten en maten. Binnen het assortiment zijn er verschillende soorten buitenverblijven waaruit u kunt kiezen.

Blokhut in uw tuin

Een blokhut is niets minder dan een klein buitenverblijf. Wilt u een plekje hebben om bijvoorbeeld uw tuinmeubels of fietsen veilig en netjes op te bergen? Dan is dit formaat ideaal voor u. Naast dat u de blokhut kunt gebruiken als opslagplaats, kunt u er ook een gastenverblijf van maken of een speelplek voor uw kinderen. Daarnaast is het een mooie eyecatcher die uw tuin nog completer zal maken.

Houten overkappingen

Wilt u uw tuin meer kleur geven? Dan is een houten overkapping zeker een aanrader. Naast dat het een mooi aanzicht is in uw tuin, is het bovendien zeer functioneel. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken als fietsenstalling. Verder is het van belang dat u weet wat voor soort dak u nodig heeft voor uw houten overkapping. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een kapschuur. Deze kunt u herkennen aan de driehoekvormige vorm die verder naar onder loopt. Daarnaast kunt u kiezen voor een overkapping met plat dak, waarbij het dak vlak loopt. Tenslotte bestaan er ook zadeldaken. Deze lijken erg op kapschuren alleen loopt bij een zadeldak het dak minder ver naar beneden toe.

Carports voor in de tuin

Een carport dient als een onderdak voor uw auto. Ideaal om uw auto te beschermen tegen ernstige weersomstandigheden en overvliegende vogels die uw auto vervuilen. Hierbij heeft u de keuze om het buitenverblijf vast te stellen aan uw huis of vrijstaand te laten bouwen.

Garages van hout

U kunt ook gaan voor een houten garage. In tegenstelling tot een carport, wordt bij dit buitenverblijf de auto volledig afgesloten in plaats van dat de ruimte open is. Er wordt aangeraden om bij aanschaf van de garage deze te behandelen. Dit zou gedaan kunnen worden door het hout te impregneren of te spuiten in de grondlaag van het bouwwerk. Op deze manier gaat deze langer mee.

Buitenverblijf kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer u een buitenverblijf koopt, zijn er een aantal aspecten waarmee u rekening moet houden. Allereerst speelt de houtsoort een belangrijke rol, omdat deze afhangt van de kwaliteit en de verwachte levensduur van uw houten tuinverblijf. Verder moet u weten wat de afmetingen zijn van uw tuinproject. Het verschilt namelijk per gemeente wat de maximale afmetingen zijn bij het bouwen. Er wordt daarom geadviseerd om hierover contact op te nemen. Ook uw buren op de hoogte brengen van dat u iets wilt bouwen in uw tuin is niet verkeerd.

Buitenverblijf laten plaatsen

Buitenverblijf liever laten monteren door een professional in plaats van het zelf moeten doen? Geen enkel probleem. Om u hierin te kunnen voorzien, kunt u gebruik maken van de THD Montageservice in het leven geroepen. Met deze dienst kunnen wij u compleet ontzorgen rondom de bouw van uw buitenverblijf. Meer informatie? Neem dan gerust contact op.