Geïmpregneerde planken

Bestel losse geïmpregneerde planken bij de Tuinhoutdiscount.nl en stel uw tuinafscheiding of vlonder zelf samen met relatief goedkoop hout van goede kwaliteit. Ons assortiment geïmpregneerde planken bestaat uit diverse houtsoorten, zodat u kunt bepalen welke uitstraling u aan uw tuin wilt geven. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Wees dan vooral niet bang om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wilt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Geïmpregneerde planken zijn een veel gebruikte planken soort voor buitengebruik. Omdat het hout is behandeld met de middelen om de invloed van verschillende factoren in de tuin tegen te gaan is dit een ideale manier om onbehandeld hout relatief goedkoop te verduurzamen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een enorm assortiment geïmpregneerde planken. Elke plank die u in ons assortiment tuinplanken geïmpregneerd aantreft is een plank die onder hoge druk en vacuüm is geïmpregneerd. Door deze methodiek toe te passen op onze planken zorgen wij ervoor dat het tuinhout beter bestemd is tegen schimmel, water aantasting en houtrot en neem de verwachte levensduur van het hout enkel toe. Het overgrote deel van de geïmpregneerde schuttingplanken bij Tuinhoutdiscount.nl worden onder KOMO-keur geïmpregneerd. Wilt u graag eerst eens het gesprek aangaan met een specialist alvorens u een beslissing neemt over de voor u geschikte houtsoort? Geen enkel probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl helpen wij u graag verder!

Houten planken voor buiten

Bent u op zoek naar houten planken voor buiten? Planken voor uw schutting of voor andere projecten in de tuin? Dan zijn de geïmpregneerde planken van Tuinhoutdiscount.nl een échte aanrader. Behandeld met als doel verduurzaming en snel verkrijgbaar in vele verschillende soorten maten.

Welke planken zijn er nog meer beschikbaar?

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn er nog veel meer soorten planken beschikbaar in het assortiment. Wilt u dus niet gaan voor geïmpregneerde planken, maar voor een andere houtsoort? Dan kunt u wellicht eens een kijkje nemen tussen de volgende alternatieven;

Douglas planken
Hardhouten planken
Vuren planken
Grenen planken
Accoya planken
Schaaldelen

Geïmpregneerde schuttingplanken

Tussen de geïmpregneerde planken van Tuinhoutdiscount.nl treft u ook meerdere schuttingplanken geïmpregneerd aan. Het voordeel aan schuttingplanken geïmpregneerd is dat ze zijn verduurzaamd en nog steeds gemakkelijk te bewerken zijn. Het grote voordeel van het kiezen van geïmpregneerde schuttingplanken in plaats van onbehandelde planken? De schuttingplanken geïmpregneerde hoeven niet meer gebeitst te worden, uiteraard mag dit wel, en kunnen eenvoudig overschilderd worden in de gewenste kleur. U zit dus niet per se vast aan de kleur waarin de planken zijn geïmpregneerd. U kunt de schuttingplanken van Tuinhoutdiscount.nl mooi combineren met geïmpregneerde balken en geïmpregneerde palen. Zo sluit het geheel mooi op elkaar aan.

Advies op maat voor uw project

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak of wilt u gewoon graag eerst even in gesprek met één van onze specialisten voordat u tot aankoop over gaat? Geen enkel probleem. Wij hebben meerdere specialisten die u graag helpen bij uw project. Neem gerust eens contact op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!