Boombanken

Bent u op zoek naar een boombank voor bij u in de tuin? Heeft u een boom en wilt u hier graag een zitplekje van maken? Dan zijn de boombanken van Tuinhoutdiscount.nl precies waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen over onze producten, komt u graag de mogelijkheden eens in het echt bekijken of gaat u graag eerst het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boombanken in allerlei soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over boombanken in allerlei verschillende soorten en maten. Zo beschikken wij over een boombank in de houtsoort hardhout, teak, maar ook geïmpregneerd grenen. Allemaal houtsoorten die een goede duurzaamheid hebben en waar u dus lang van kunt genieten. De boombanken hebben allemaal verschillende afmetingen. Wij adviseren u hier dan ook rekening mee te houden. Bij elke boombank staat een diameter vermeld, hiermee wordt gedoeld op het gat in het middag waar de boom staat. Bent u op zoek naar een houten boombank? Dan bent u bij ons dus helemaal aan het juiste adres!

Banken van teak hout

Één van de houten boombanken die wij aanbieden is de boombank van teak hout. Een enorm sterke houtsoort die niet voor niets in verschillende soorten meubelbranches erg populair is. Met een Boombank teak zit u gegarandeerd goed voor de komende jaren.

Banken van hardhout

Net zoals de boombank van teak hout zijn de banken van hardhout van Tuinhoutdiscount.nl ook van erg hoge kwaliteit en is de duurzaamheid van deze producten uitstekend. Wanneer de producten goed worden onderhouden en behandeld gaan ze nog jaren mee. Wie wil dat nou niet? Benieuwd of de Hardhouten boombank iets is voor u? Neem gerust eens een kijkje!

Zelf een bank rond een boom maken?

Bent u zelf handig en wilt u graag zelf een boombank maken? Geen enkel probleem! Ook dit is mogelijk. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over alle houtsoorten die u nodig heeft om uw boombank te realiseren. 

Benodigde materialen

Zoals hierboven ook al aangegeven hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl alle benodigde materialen om zelf een boombank te maken. Wellicht dat u vindt wat u zoekt tussen de onderstaande categoriëen? 

Boombanken kopen bij Tuinhoutdiscount.nl

Wil u een boombank kopen maar heeft u nog vragen over het product? Dat kan natuurlijk voorkomen. Dit is geen enkel probleem. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij tijdens openingstijden altijd meerdere specialisten die u graag verder helpen. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.